כ סופיה - פרטית בחולון - דף 3 - סקס אדיר

סופיה - פרטית בחולון

21
עיסוי קצף היקר,
אני לא רוצה עוד פעם להכנס לויכוחים מיותרים, אבל אם אתה כבר מזכיר הבנה בענייני הכלכלה (ולצורך העניין אני כלכלן במקצועי) אז ברור לך שבהרבה מקרים אנשים מוכנים לשלם מחירים מופרזים על מוצרים שלא שווים את מה שמשלמים עליהם. דוגמא פשוטה הוא עניין המיתוג, שבו אנשים משלמים לפעמים פי 10 מאשר אותו מוצר בלי הלוגו, אפילו שהמוצר השני מיוצר באותו מפעל...
דוגמא אחרת היא בועת הנדל"ן שאנחנו נמצאים בה היום, בועה שבה אנשים מוכנים לשלם 50% יותר על אותו מוצר ממה ששילמו רק לפני 4 שנים. התוספת ריאלית? ממש לא! אבל בעיני הקונים, אלה המחירים היום אז הם משלמים.

ועכשיו נחזור לענייני מחירי הזנות

כל מחיר שאנשים מוכנים לשלם הוא השוואתי. וכאשר המחיר של מישהי הוא גבוה ובחורות אחרות רואות שאנשים מוכנים לשלם, הן כולן מעלות את המחיר. ואז פתאום הרף כולו עולה!!

ואביא כאן דוגמא מהחיים -
פעם, לפני הרבה שנים, המחיר במנדרין היה 50 ש"ח על זיון.
יום אחד הגיע אחת שהתחילה לקחת 100.
היא לא הייתה שווה 100, אבל ביקשה, וקיבלה.

אחרי חודש המחיר של 100 ש"ח הפך למחיר דה-פקטו לזיון במנדרין.
אגב - עד היום 100 ש"ח זה המחיר המקובל, כבר יותר מעשר שנים. אבל זה שהמחיר עלה פתאום ב 100% בגלל שהבחורות ראו שאנשים משלמים יותר, זאת עובדה

ולזה קוראים

כלכלה.

צעיר לנצח2013-07-16 22:57:42
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

סופיה - פרטית בחולון

22
אז למה מישהי במנדרין לא לוקחת 200₪ למה זה נשאר 100 אולי אנשים לא הסכימו לשלם יותר או אולי הזונות הבינו שזה קצה הקו שאנשים ישלמו(אני מקווה שאני לא פותח פה פתח לעלייה דרמטית של מחירי הזנות במנדרין דרך אגב 50 ₪ עדיין נלקח במקומות מסויימים (סמטת הר ציון למשל)
פולנייה אומרת לבעלה באמצע הזיון,

אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...

כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.

סופיה - פרטית בחולון

25
[QUOTE=ארנב לילה]אז למה מישהי במנדרין לא לוקחת 200₪ למה זה נשאר 100 אולי אנשים לא הסכימו לשלם יותר או אולי הזונות הבינו שזה קצה הקו שאנשים ישלמו(אני מקווה שאני לא פותח פה פתח לעלייה דרמטית של מחירי הזנות במנדרין דרך אגב 50 ₪ עדיין נלקח במקומות מסויימים (סמטת הר ציון למשל)[/QUOTE]

ההשוואה לא נכונה בחורה שלוקחת 100 שקל במנדרין יכולה לעשות 600 בשעה אין לה הוצאות רק הכנסות.קריצה
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

סופיה - פרטית בחולון

26
צעיר לנצח אני מסכים איתך וזה נובע מתסמונת העדר שקיימת בשוק ההון לדוגמא.
פה בדיוק בא הציטוט של איינשטיין לגבי הטימטום האנושי לידי ביטוי...
לקנות מותג כמו אייפון זה טימטום כי אפשר לקנות אנדרואיד שעולה על האייפון בביצועים אך במחיר מופחת.
מה לעשות שאנשים רוצים להרגיש שהם מקובלים חברתית ולכן קונים את מה שקונה הרוב המוחלט כחלק מתסמונת העדר.
ולתחום שלנו יש פילוח מחירים דיי רחב.
החל ב-50 שח לזונת רחוב וכלה ב-bdsm אצל שחר ב-1500 שח.
ועדיין יש לקוחות לכל price range...
יחס גורר יחס

סופיה - פרטית בחולון

28
לא מבין את הדיון. זו היתה אישה פרטית שביקשה תמיכה בסכום מסוים שאינו נתון לוויכוח. אולם, גם אצל מיקצועית זהו סכום סביר לחלוטין. נסו לראות גם את הצד שלהן. עבודתן מחייבת לא רק מבחינה גופנית אלא גם מבחינה רגשית. אנחנו מבקשים שישלמו שכר דירה, שיכבסו מצעים שיתלו מגבות (דורשים גם לפני וגם אחרי? אתם לא יכולים באותה מגבת?), סבונים, שתספקנה קנדומים איכותיים, שינקו את הדירה גם בפינות, שיורידו שערות, שישימו קרם גוף וקרם פנים, שתעשנה פדיקור, שתדענה לבשל (סליחה כאן התבלבלתי חשבתי לרגע על האישה חיוך) ושתחייכנה אלינו.
כדי שיהיה להן כיף לעשות זאת הן צריכות להתקיים טוב. וכן. צריכות להצליח לחסוך לקראת העתיד.

בעולמינו יש רק שתי טרגדיות, אחת השגת מה שאתה רוצה, האחרת היא אי השגתו

סופיה - פרטית בחולון

29
[QUOTE=ארנב לילה] אולי אתה צודק איש
אבל בטח לא הייתי מפרסם את זה בגאווה
אבל מה ... איפה שיש בשר בחוץ יש גם זבובים
ואני לא הכי צעיר די סביר עם זין בינוני
[/QUOTE]

"איפה שיש בשר בחוץ יש גם זבובים " כתב ארנב בלילה על אנשים שמשלמים ביוקר על סקס בתשלום.
הייתי מרחיב את המשפט שהוא נכון כבסיס למשל לתחום אחר: איפה שיש פורום פתוח יש מטומטמים שמרגישים את עצמם חכמים. כותבים שתויות על כלכלה ועל ניהול המדינה, אז למה שלא יכתבו כמה צריכים לשלם על שירותי מין.
רוב הדוגמאות מתחום כלכלה שנותנים להמחשת הטיעון הן ילדותיות עד מביכות. רימינג כמה פעמים פרסם חישוב שסקס בתקתוקיה יקר יותר מעצל פרטית.

שנים מסיבות של העדפה ארוטית הלכתי למכונים ולקחתי 3 כניסות של 120 תמורת 50 דקות. בתנאים מגעילים ולפעמים עם בחורות די עלובות.
מי שמחפש זיון מהיר כמובן שלא ישלם מעבר ל200
מי שמחפש חוויות אחרות ישלם לפי השוק והיכולת שלו.
מי שצעיר ויפה בדרך כלל לא ילך לזונה ואם ילך אז כמו לו גראנט כחוויה ארוטית שמספקת דימיון. יכולה להיות זונה זולה או פנטזיה מינית באלפי דולרים.
אין שום הבדל בין שירותי מין בתשלום למסעדות מסעדות יוקרה מפוצצות כול סוף שבוע עם ארוחות של מאות שקלים לזוג.

אז כמראה לפי ארנב הלילה ודומים לו: כול מי שיש לו כסף לשלם מאות שקלים לארוחה ולבחורה - הוא מטומטם וכישלון.
רק מי שאין לו כסף הוא החכם וגבר אמיתי.

סופיה - פרטית בחולון

30
[QUOTE=ארנב לילה]אז למה מישהי במנדרין לא לוקחת 200₪ למה זה נשאר 100 אולי אנשים לא הסכימו לשלם יותר או אולי הזונות הבינו שזה קצה הקו שאנשים ישלמו[/QUOTE]

כי ב- 200 ש"ח (וגם ב- 150) אפשר לזיין בדרום ת"א בחדר, עם מזגן ומקלחת, ולהיות עם הזונה יותר זמן מאשר עם זו מ'מנדרין'.
זה לא שהן לא רוצות לגבות יותר. הן לא יכולות לגבות יותר.

מה שחשוב זו האלטרנטיבה לכסף שאתה משלם.

ההיגיון הכלכלי עובד (תמיד)! וגם - לכל 'כלל' יש 'יוצא מן הכלל'
המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”