כ Diva Schastlivaya 33 ממבה - דף 3 - סקס אדיר

Diva Schastlivaya 33 ממבה

21
היות ואני רואה שיש לא מעט שלא מצליחים למצוא את הבחורה הנ"ל...ונראה שפותח ההודעה מתעלם מכל חברי הפורום כנאמר "בשבילי הם כמו עלה נידף ברוח"

ומישהו אמר דיווח ואני אומר שאם זה מסודר כמו פרסומת וזה בשפה של פרסומת אז זו פרסומת....אם רוצים דיווח אז שילכו לפרופסור ויקראו את הדיווח האחרון שלו ככה כותבים דיווח.

תמונות לאלה שאין כוח לחפש:
http://postimg.org/gallery/29s1ueje

לפי דעתי נראת טוב מהתמונות וכנראה התמונות צולמו כאשר היתה באמת בת 33 ..תהנו עם הרוסית...חיוך גדול

UMA2014-01-25 21:21:25

.You so need a Daddy, little girl

22
בזהירות bigdady, כי הערות פוגעניות מורידות מהנכונות של החברים לדווח, וזה חבל. לא לכולם יש כישרון ויכולת הכתיבה, אך על כך לא מגיע להם נזיפה ועדיף אלף מונים דיווחים פחות ציוריים מאשר התנצחויות לגופם של חברים.

ובאשר לפותח ההודעה, מצאתי שהדיווחים שלו עד כה היו אמינים וראוים, ולדעתי מגיע לו תודה מאיתנו.

וגם לך - על ההבהרות והעזרה לחברים אשר פחות מסתדרים עם ממבה ודומיו.

[QUOTE=bigdady]היות ואני רואה שיש לא מעט שלא מצליחים למצוא את הבחורה הנ"ל...ונראה שפותח ההודעה מתעלם מכל חברי הפורום כנאמר "בשבילי הם כמו עלה נידף ברוח"

ומישהו אמר דיווח ואני אומר שאם זה מסודר כמו פרסומת וזה בשפה של פרסומת אז זו פרסומת....אם רוצים דיווח אז שילכו לפרופסור ויקראו את הדיווח האחרון שלו ככה כותבים דיווח.

תמונות לאלה שאין כוח לחפש:
http://postimg.org/gallery/29s1ueje

לפי דעתי נראת טוב מהתמונות וכנראה התמונות צולמו כאשר היתה באמת בת 33 ..תהנו עם הרוסית...חיוך גדול

[/QUOTE]

UMA2014-01-25 21:21:54

25
אני לא מנסה לפגוע..המטרה הראשונית שלי היתה לתקן ואני ממש לא רוצה התנצחויות בסיגנון השרשור של שרון..זו לא המטרה
אבל כעלה נידף בהתחלה לא רציתי להגיב אבל כנראה גבר עלי היצר והינה אני כותב...

לפי דעתי ניתן לפרסם קישור בשביל הנוחות...כי זו קצת מתחבאת באתר.
המטרה לעזור אחד לשני ולא להקשות.

דרך אגב על מנת לפנות אליה יש לרכוש את המנוי הVIP ל-10 ימים בעלות של 17-18 ש"ח וזאת בגלל שיש לה מעל ל50 הודעות שלא נקראו .
גם אתה כמשתמש רגיל מוגבל למספר הודעות שניתן לשלוח, נראה לי עד 50 הודעות שלא נקראות מעבר לזה לא תוכל לשלוח הודעה עד שיענו לך או תרכוש מנוי.

.You so need a Daddy, little girl

28
יש לה גוף פצצה(על זה אין עוררין) ,פנים קצת מפחידות ברמה של 6-7(אפשר להשיג בחורה יפה יותר אבל בטח ל שעה וחצי ולא ל 4)

ואם המחיר הוא 1000 ש"ח כלומר 250 לשעה(שזה זול בהנחה שאתה לוקח 4 שעות)

אך ביחד עם הצימר זה לפחות עוד 200

כבר הגעת ל 1200 בלי הוצאות דלק גז וכ"ו

לכן רק מי שהפרוטה מצויה בכיסו יכול להרשות לעצמו תענוג שכזה

superman19792014-01-26 02:04:43
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”