כ דניאלה פרטית מראשון לציון - דף 3 - סקס אדיר

דניאלה פרטית מראשון לציון

22
[QUOTE=קובי04] הדיון כאן מזכיר לי את הקורס - "מבוא לכלכלה " בשנה ראשונה באוניברסיטה.....

אבל בנות שלא למדו בכלל או שגמרו 12 שנות לימוד- (עד כיתה ח' כולל שנתיים נהיגה....) עושות לנו בית ספר לכלכלה......[/QUOTE]

לא צריך להיות חכם גדול כדי לעשות כסף בשוק שיש דרישה גבוה והיצע קטן..במיוחד כאשר יש איזורים שאין בהם היצע בכלל.
והשוק האלטרנטיבי (בחורות רגילות) לא ממש מספק פתרונות..

מה שנשאר לעשות זה לחפש שווקים חדשים בחו"ל ולא להיכנע לכל ערסית "חן טל" -יות שכאלו שחושבות שהן יזמות או נשות עסקים שחושבות שהמציאו את פתיחת הרגלים והכוס שלהם מזהב...

להצביע ברגליים ובזין ולחשוב עם הארנק...ולמי שיש ארנק מפוצץ אז שיחשוב עם הזין כי לו זה לא ממש משנה.

.You so need a Daddy, little girl

28
חדש במחוזותינו. דיווח מפורט אבל אחרי כל הפוסטים הקוראים להחרים את מי שגובה יותר מ-500 קצת מפליא שפרופסור קביל על עצמו "לשכב על הגדר" תמורת 1,000 ש"ח. מהתיאור נראה שבנות התאגיד בת ימי עונות על התיאור גם עבור 400-500 ש"ח
תורם לחברה

29
לכאורה 1000 ש"ח נשמע הרבה כסף. אבל לא כשמדובר בדניאלה. הייתי איתה היום ואני מסכים עם כל מילה שאמר הפרופסור. יש לה אחלה גוף לטעמי, מאד נעימה למגע, סבלנית ומאד שירותית הייתי איתה כמעט 3 שעות ונהנתי מכל רגע. קחו בחשבון מפגש של כמעט 3 שעות + מחיר הצימר זה באמת לא סכום מוגזם. אני בטוח אחזור. LUIE2014-03-02 22:25:46

30
טוב, קיבלתי לפני מס' שבועות את הטלפון מהפרופסור,
שילמתי 1000 ש"ח (לא מאמין על עצמי)... והייתי עם דניאל.

התיאור הפיזי מדוייק, החזה לא ענק כמו שציפיתי, אבל יותר מגודל בינוני.
ברמת העיקרון מראש אני יכול לומר שלא כל אחד יאהב את המראה שלה (לדעתי נראית לא רע), ועוד פחות את המחיר שלה.

הבחורה לא מתקתקת או משהו, אבל לא בטוח שאני אחזור על החוויה.
בכל מקרה תודה לפרופסור (ומקווה שהמספר שהבאתי לך עזר גם).

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”