כ ג'ני -תאגיד בת ימי - דף 3 - סקס אדיר

ג'ני -תאגיד בת ימי

22
הייתי עם ג'ני לפני מספר שעות,לקחתי מסלול חצי מרתון ב300 ובהחלט נהניתי. מציצה טובה כולל פינוקי כדורים,נשיקות ועוד כהנה.אין אנאלי ואין גמירה בפה.
סיימה לימודי מינהל מלונאות,לדבריה ואין עבודה בגלל המצב.(ואולי בגלל האנגלית הדלה...)חוזרת לקייב ביולי ,אם הבנתי נכון.
5דקות לסיום קיבלה טלפון מהפקידה וגימרה אותי ברכיבת בוקרת מלווה בפנים
בנוסח מחרמן ביותר.
לשיפוטכם.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

ג'ני -תאגיד בת ימי

23
ביקרתי אותה השבוע, הבחורה נראית מעולה לטעמי גוף פיצוץ ופנים ככה ככה, חייכנית ושרותית. לאחר המקלחת חיכתה לי במיטה עם חזיה ותחתון ומיד כשהתיישבתי הסתערה עליי בנשיקות ומשם החלנו בירידות הדדיות ונראה היה לפי הרעידות בגופה שהיא נהנית מכך, ככל שהתקדמנו הרעידות התחזקו והאחיזה שלה בידי התחזקה שמרגיש כאילו היא בדרך לשיא וגם הרגשתי את הגמירה שלה ונראה לי שגמירה כזו קשה לזייף ( לדעתי ומניסיוני) לאחר מיכן ביקשתי חליפה ורבותיי הזיון הזה היה מטורף היא פשוט יודעת להזדיין ברכיבה דוגי ומסיונרית בכל פוזה היא יודעת את העבודה. הרבה זמן לא נהניתי כת מזיון עם נערה עובדת , לא הרגשתי לחץ ו/או תיקתוק , מקלחת וניפרדנו שוב בנשיקה רטובה. מה אומר לכם נראה לי שבטוח אחזור היה שווה את 300 שח.

ג'ני -תאגיד בת ימי

25
[QUOTE=ziko]
נקווה שעוד בנות בבת ים יאמצו את הדיל של ה 300
[/QUOTE]

מחזק את דבריך, ZIKO

כאילו למה לשלם 500? ועוד להוסיף טיפ? פחח.. כאילו, למה? זה לא יעשה את המפגש טוב יותר, אלא רק יחזק את הרגשת הכוח של הבחורה ותו לא.

מי שרוצה מפגש של שעה יכול למצוא בזול יותר. יודעים מה? אפילו הבדל 100 שח - זה הרבה כסף - ובתכלס, זה רק זיון...
הכל ברוח טובה :)

ג'ני -תאגיד בת ימי

26
אני לא מסכים איתך שמן חרמן
היא בא לפה לעשות כסף ואם היא עושה עוד כמה שקלים זה עושה אותה יותר שמחה
יותר שמחה שירות יותר טוב...
זה שיש בארץ קמצנים ואחרי זה עוד אנשים בשוק כי משווים לחול , נכון תמורת כסף אתה יכול לקבל שירות יותר טוב!
עוד פעם זה הגישה שלי בחיים והיא מוכיחה את עצמה יום יום בשטיפת אוטו ובכל מקום אחר רוצה שיהיה סרויס טוב תן כמה שקלים ועדיף מראש...

ג'ני -תאגיד בת ימי

27
חברה הדברים האלו לא הכי נכונים כי ברגע שיראו אותנו משלמים על זיון כל כך הרבה כסף אוטומטית המחיר יעלה בעדינות בעוד כמה שקלים צריך לעשות לזה סוף מזיינים במחיר שפוי נקודה
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

ג'ני -תאגיד בת ימי

28
כל אחת שתיקח כמה שבא לה ואני אחליט אם מתאים לי לשלם או לא...
רק אומר שהדיל של החצי שעה ב 300 משתלם לי באופן אישי מכמה סיבות:
אני חותך באמצע העבודה.
אני לא גומר בקלות פעמיים אם בכלל כל שלא מעניין אותי להישאר שעה...
500 נשמע כבד לעומת 300
היא יכולה לתקתק שניים כמוני בשעה (יצאתי אחר 25 דק ברוטו) ולעשות 600 לעומת 300...:)
זו דעתי אבל אני לא יועץ השיווק של התאגיד...
אני מזיין משמע אני קיים

ג'ני -תאגיד בת ימי

29
זיקו,כמוני כמוך,מעדיף את דיל ה300 ,לדעתי הדיל תלוי רצונה של הבחורה ונכון עושה התאגיד שמשאיר זאת לשיקולה.
דיל כזה יכול לשחוק מהר חלק מהעלמות.לג'ני זה מתאים וכשהייתי אתה הייתה חמודה ומתוקה ולא שחוקה.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”