כ יאנה תל אביבית - דף 3 - סקס אדיר

יאנה תל אביבית

21
אנשים.
תרצו להאמין-תאמינו.לא תרצו-על תאמינו אבל אני מסביר את זה בפעם האחרונה כי האשמות שווא מתחילות להימעס עליי.
אז בפעם באחרונה-אני לא סרסור וגם לא יחצ"ן.האינטרס שלי הוא כמו אינטרס של נסיך השחור ושאר האנשים שביקרו אצל בנות והשאירו חוות דעה חיובית.
כמו כן אני ממליץ לכולם לא ללכת כעדר אחרי קשקשנים כאלה ואחרים אלא לחשוב בהגיון ולהסתכל בעובדות.והעובדות הן :
1 הדיווח שלי על מריה פורסם באשכול שלה בעמ' שני או השלישי כשיא בכלל לא היתה בארץ.אם היתי סרסור או יחצ"ן היתי מפרסם בחורה שכבר לא נמצאת בארץ ולא בטוח שתחזור?או שאולי היתי מפרסם אותה ישירות כשהיא נחתה בארץ על מנת לעשות לה יחצ"נות?מה גם שהדיווח שלי לא שונה מהותיתי מדיווחים אחרים הטובים עליה.
2 גם הדיווח שלי על יוליה וגם הדיווח שלי על יאנה הם לא הראשונים בסדרת הדיווחים וגם די דומים מבחינת התוכן לדיווחים האחרים.ז"א שאני סרסור?ז"א שאני יחצ"ן?
3 בן אדם נחשב חף מפשע כל עוד לא הוכח אחרת.האם למישהו יש הוכחות שאני סרסור ו/אן יחצ"ן?שיחשוף אותן בפומבי.
על כן הנושא סגור מבחינתי
נ.ב האם זאת מסורת לקטול משמתמשים חדשים כאן או שרק אני זכיתי ל"כבוד" כזה?

גבר נברא כדי לזיין.מי שיכול-מזיין בחורות, מי שכבר לא יכול-מזיין ת'שכל

יאנה תל אביבית

23
[QUOTE=yogi30] בוקה אתה פשוט לא מבין ...
היה הרבה יותר מכובד אם היית מציג את עצמך. [/QUOTE]
לא יוגי30.זה אתה לא מבין.אם קשקשן קישקש ז"א הוא דובר אמת ואני שקרן?אם יש לי מספר טלפון נוסף שיאנה מסרה לי ואני רשמתי אותו באתר (ולא שמרתי לעצמי!) כדי שיהיה יותר נוח לכולם להתקשר (כמו שמקודם הקדשתי מזמני וכתבתי דיווח במקום לזיין בשקט ולהנות) ז"א שבתמורה במקום להודות לי מאשימים אותי ביחצ"נות וסרסרות?
הלינץ' שעושים לי פה (ללא כל הצדקה וללא הצגה של עובדה כלהשי!) פשוט משאיר הרגשה מחורבנת וגורם לי להפסיק לכתוב.למה לכתוב?כדי לחטוף?עדיף לזיין בשקט וזהו.

יאנה תל אביבית

24
[QUOTE=אוסקר ווילד] [QUOTE=yogi30] בוקה אתה פשוט לא מבין ...

מסכים, בוקה מדוע לא תנהג ביושר מה גם שהבנות שאתה מייצג
הן איכותיות ?[/QUOTE]
אוסקר
אין לי בעיה להודות במה שעשיתי,אבל למה שאני אודה בדברים שלא עשיתי?רק בגלל שמישהו כאן החליט שהבנות שייכות לי?

יאנה תל אביבית

25
[QUOTE=buka1] [QUOTE=yogi30] בוקה אתה פשוט לא מבין ...
לא יוגי30.זה אתה לא מבין.אם קשקשן קישקש ז"א הוא דובר אמת ואני שקרן?אם יש לי מספר טלפון נוסף שיאנה מסרה לי ואני רשמתי אותו באתר (ולא שמרתי לעצמי!) כדי שיהיה יותר נוח לכולם להתקשר (כמו שמקודם הקדשתי מזמני וכתבתי דיווח במקום לזיין בשקט ולהנות) ז"א שבתמורה במקום להודות לי מאשימים אותי ביחצ"נות וסרסרות?
הלינץ' שעושים לי פה (ללא כל הצדקה וללא הצגה של עובדה כלהשי!) פשוט משאיר הרגשה מחורבנת וגורם לי להפסיק לכתוב.למה לכתוב?כדי לחטוף?עדיף לזיין בשקט וזהו.[/QUOTE]

תשמע, בו נגיד משהו פשוט.
נניח וכל מי ש"מאשים" אותך (במרכאות כי אתה לא אשם בכלום גם אם אתה יחצן) נוצר לך מוניטין של יחצן.

כל הדיבורי היחצנות יוצאים פה לאנשים מהתחת.
במיוחד משפטים שמסתיימים ב:
יאללה צאו לזיין, או כל מיני ניתוחים עלובי נפש שמדיפים רייח פרסום.
אנשים לא אוהבים פרסום, ומה לעשות שזה דבק בך מכל החורים.
גם אם אתה לא יחצן, אתה נשמע כמו יחצן שמפרסם. ולא בא לאנשים לשמוע את זה.

אני אומנם עלוב נפש נמצא פה בפורום כמה שנים, ולא מדווח כמו שצריך, אבל שאני כותב, ואתה יכול לראות, האמן לי, בחיים שום פוסט שלי לא ישמע כמו פרסום. לא כי אני מוכשר, אלא כי אני לא מפרסם כלום. אני מביא את עצמי.

אתה באבונותיך מביא פרסום. אז, האמת ידידי, פשוט תפסיק לדווח אם לא נהנים מהדיווחים שלך. זה לא עניין אישי, זה לא בשביל לפגוע בך, זה פשוט המצב כפי שהוא נראה כרגע.

בהצלחה, והאמן לי, נכבד אותך כפי שאתה.

יאנה תל אביבית

27
בוקה היקר,
אני באמת נוטה להאמין שאתה לט יחצ"ן, למרות שהחשיפות של קיש ראויות לציון.
אתה צריך להבין שהיו כאן בפורום יותר מדי יחצ"נים וסרסורים שקידמו בחורות מסויימות, לכן הנושא מאד רגיש כאן.
ואני בטוח שהמטרה של קיש טובה ויש לו את כל הסיבות שבעולם לחשוד בך, במיוחד שאתה לא מדווח על כלום חוץ מהבחורות שאתה כביכול נאשם בסירסורן...

האנשים שכבר מדווחים, נוטים לדווח על מבחר ומגוון של בחורות, ואצך זה טפטוף חזק לכיוון מסויים.
אז יתכן שאתה בסך הכל מתלהב מצמד (או שלוש) בחורות מסויימות כרגע, וזה בסדר.
אבל קח בחשבון שכל דיווח חוזר שלך (שבעצם גם לא מחדש הרבה אלה רק מקפיץ את השרשור למעלה) גורם לחשד הזה.

אז חבר יקר, אם נפגעת אני מתנצל בשם החברים
והכי חשוב זה שתתן לנו דיווחים מדוגמים גם של בחורות אחרות

והכי חשוב - תחייך
החיים קצרים
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

יאנה תל אביבית

29
[QUOTE=yogi30] [QUOTE=buka1] [QUOTE=yogi30] בוקה אתה פשוט לא מבין ...
הלינץ' שעושים לי פה (ללא כל הצדקה וללא הצגה של עובדה כלהשי!) פשוט משאיר הרגשה מחורבנת וגורם לי להפסיק לכתוב.למה לכתוב?כדי לחטוף?עדיף לזיין בשקט וזהו.[/QUOTE]

תשמע, בו נגיד משהו פשוט.
נניח וכל מי ש"מאשים" אותך (במרכאות כי אתה לא אשם בכלום גם אם אתה יחצן) נוצר לך מוניטין של יחצן.

כל הדיבורי היחצנות יוצאים פה לאנשים מהתחת.
במיוחד משפטים שמסתיימים ב:
יאללה צאו לזיין, או כל מיני ניתוחים עלובי נפש שמדיפים רייח פרסום.
אנשים לא אוהבים פרסום, ומה לעשות שזה דבק בך מכל החורים.
גם אם אתה לא יחצן, אתה נשמע כמו יחצן שמפרסם. ולא בא לאנשים לשמוע את זה.

אני אומנם עלוב נפש נמצא פה בפורום כמה שנים, ולא מדווח כמו שצריך, אבל שאני כותב, ואתה יכול לראות, האמן לי, בחיים שום פוסט שלי לא ישמע כמו פרסום. לא כי אני מוכשר, אלא כי אני לא מפרסם כלום. אני מביא את עצמי.

אתה באבונותיך מביא פרסום. אז, האמת ידידי, פשוט תפסיק לדווח אם לא נהנים מהדיווחים שלך. זה לא עניין אישי, זה לא בשביל לפגוע בך, זה פשוט המצב כפי שהוא נראה כרגע.

בהצלחה, והאמן לי, נכבד אותך כפי שאתה. [/QUOTE]
1) לא היה לי סיום כמו צאו לזיין וכו'
2)אולי מהצד זה נראה אחרת אבל אני משתף את החוויה שלי איתכם ולא יותר מזה.
3)זהו הסיגנון כתיבת הדיווחים הרגיל שלי.יתכן זה נשמע אחרת כי אתה כותב בשפת אם ואילו אני לא.כמו כן אני חבר פעיל בפורומים אחרים (שניים מהם בחו"ל) ואף פעם לא היו טענות פרסום בדיווחים שלי.יתכן שזה באמת קשור בשליטה בשפה ובאיך שיודעים להתנסח בשפת אם ובשפה זרה
4)

יאנה תל אביבית

30
[QUOTE=צעיר לנצח] בוקה היקר,
אני באמת נוטה להאמין שאתה לט יחצ"ן, למרות שהחשיפות של קיש ראויות לציון.
אתה צריך להבין שהיו כאן בפורום יותר מדי יחצ"נים וסרסורים שקידמו בחורות מסויימות, לכן הנושא מאד רגיש כאן.
ואני בטוח שהמטרה של קיש טובה ויש לו את כל הסיבות שבעולם לחשוד בך, במיוחד שאתה לא מדווח על כלום חוץ מהבחורות שאתה כביכול נאשם בסירסורן...

האנשים שכבר מדווחים, נוטים לדווח על מבחר ומגוון של בחורות, ואצך זה טפטוף חזק לכיוון מסויים.
אז יתכן שאתה בסך הכל מתלהב מצמד (או שלוש) בחורות מסויימות כרגע, וזה בסדר.
אבל קח בחשבון שכל דיווח חוזר שלך (שבעצם גם לא מחדש הרבה אלה רק מקפיץ את השרשור למעלה) גורם לחשד הזה.

אז חבר יקר, אם נפגעת אני מתנצל בשם החברים
והכי חשוב זה שתתן לנו דיווחים מדוגמים גם של בחורות אחרות

והכי חשוב - תחייך
החיים קצרים[/QUOTE]
תודה גבר
אני כותב על מה שחוויתי ולכן כתבתי על השלישיה.אם וכאשר אדגום מישהי אחרת אכתוב גל עליה אבל בשלה הזה טוב לי אם השלישיה כך שאני לא יודע מתי ארחיב על הדיווחים.
תודה על העידוד !

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”