כ נדיה/נסטיה/ולריה - דף 3 - סקס אדיר

נדיה/נסטיה/ולריה

21
ואוו אתה סותר את עצמך בצורה כל כך איומה. השיחות איתך הם סוג של טרולינג, אבל לפחות תהיה עקבי. אם אתה טוען שבשנות התשעים היה השיא של הסחר הנשים בישראל והמחירים היו נמוכים, אז מדוע המחירים הגבוהים הם הסיבה למוטיבציה הגבוהה שלהם?

ראשית אתה עושה הסקת מסקנות, שהיא ספקולציה מופרכת בדיוק כמו הכתבה שהביאו לאתר. שנית אין קשר בין ה400 וה500 שקל למוטיבציה של הסרסורים, גם חוות ניצול גם 300 שקל לשעה הם מוטיבציה מספקת לכל סרסור.

נדיה/נסטיה/ולריה

22
יותר מעניין אותי אם מישהו היה באחת הדירות האלו בזמן שהמשטרה הגיע?

דעתי היא שיש דברים הרבה יותר גרועים כמו פוליטיקאים שגונבים מליונים של כספי ציבור מקבלי שוחד
משטרה מושטחת ואונסת! ומטרידה מינית!
רוב מוחלט של הבנות הגיעו לעשות כסף והולכות מכאן
אין כאן סחר בזנות

נדיה/נסטיה/ולריה

23
אולי אם היית יודע שאני אדם מאד משכיל, אינטליגנטי ובעמדה בכירה בעולם העסקי, אולי במקום להתייחס אלי כ"טרול", היית פשוט מתייחס לתוכן של הדברים?

הרי אין שום סתירה בין הדברים!

זה שלפני 10 שנים המחיר של הבנות המנוצלות היה 200 ש"ח, זה בעיקר בגלל ההיצע הגדול מאד שהיה בזמנו ששמר את המחיר הדי קבוע של 200 ש"ח.
פשוט ענין של תחרות. ביקוש והיצע.
ולא רק שהביאו אלפי נשים, גם המשטרה לא נכנסה אז עדיין לתמונה ולא נשלחו אנשים לכלא, ולכן היה פחות סיכון, לפחות מבחינה מה שקרה בפועל.
וזאת הסיבה שהסרסורים התנהלו בזחיחות והפעילו עשרות ומאות אנשים בתהליכי גיוס, בעיקר במזרח אירופה.

בהמשך לזה, ככל שהתמורה על מעשה פלילי גבוהה יותר, המוטיבציה לעשות אותו עולה (או במילים אחרות - הנכונות לקחת את הסיכון)

אז אולי בשביל מחיר של 250 ש"ח לזיון, הסרסורים לא היו לוקחים כיום את הסיכון של להביא כיום בנות במרמה לארץ ולאלץ אותן לעבוד בזנות.
אבל כאשר מקבלים 500 ש"ח לזיון, כנראה שישנם כאלה שכן מוכנים לקחת את הסיכון של כלא לשנים רבות.
התמורה של הסיכון היא של הכפלת התמורה (שיכולה להגיע להבדל של עשרות אלפי שקלים בחודש). זאת בהחלט סיבה טובה לאנשים שפועלים בתחום הפלילי.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

נדיה/נסטיה/ולריה

24
[QUOTE=צעיר לנצח]אגב, אני שמח שיש פה אנשים שמבינים במניפולציות תקשורתיות ובפוליטיקה, אבל מה שבטוח זה שלסרסורים יש רמה מוסרית הרבה הרבה יותר נמוכה מהתקשורת והפוליטיקאים...[/QUOTE]
דרעי: עבריין מורשע (שוחד ומרמה); הירשזון: עבריין מורשע (מעילת כספי ניצולי שואה); אולמרט: עבריין מורשע (לא זוכר כבר בכמה פרשיות); מוזס: נהג ללא רישיון ודרס למוות ילדה בת 10. להמשיך?
אבל אם כך אתה חושב, אז... מה בעצם אתה עושה כאן? איך הגעת לדרגתך? כי לשיטתך, יוצא שע"י לקיחת חלק בניצול תמימותן של נשים מסכנות שנפלו קרבן למעשי אונס אכזריים.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

נדיה/נסטיה/ולריה

25

שלום חברים נכבדים של הפורום,

נרשמתי לא מזמזן ובמקום הדיווח ראשון על ביקור מוצלח או שלא אצל בחורה
החלטתי להגיב כן. רוצה להגיד שאני אישית מגנה כל תופעות עבדות או אונס קלפי אישה
או מישהו אחר. אז וכאשר התחלתי ללכת לזונות היה חשוב לי לדעת שאני קונה סקס מאישה
בהסכמתה ולא נגד רצונה. רוצה לספר לכם שרוב פעמים הן צחקו עלי ועל שעילות שלי.
בתיקטוקיות תקשורת הייתה בעיתית אבל הבנתי מכמה בנות שאף אחת לא אילץ אותן ללכת
לזנות. דרך אגב שם עובדות רק ישראליות (אזרחיות) שאין להן בעיה לפנות למשטרה. לפני
כשנה או יותר עזבתי תקתוקיות שאכזבו אותי כל פעם וניסיתי בנות 400-500 שקלים מאז
הולך רק לבנות האלה. אני דובר גם שפה רוסית ובכמה מקרים יצאה לי ליצור איתם קשר חברותי
(אבל על סקס המשכתי לשלם). וגם אותם שאלתי איך מתנהגים איתן סרסורים או לקוחות. אז
הן סיפרו אין שום בעיות, שרק הן מחליטות מתי וכמה לעבוד, תמיד יכולות לסרב לקבל את
לקוח אם הוא לא נעים לבחורה, הן יוצאות לטיולים בסוף השבוע, יכולות לחזור הביתה מתי
שרוצות והן מקבלות חצי מהסכום שאנחנו משלמים. וכן, לפעמים נמאס להן להזדיין אבל
רוצות כסף, כמו שאחת אמרה לי "זה כסף כל כך קל...".

מקווה מאוד שהסטאטוס קוו הזה לא נשבר וסרסורים לא יתחילו לאנוס או
להשפיל את הבחורות. אני אישית אפסיק ללכת לבחורות-עבדות.

לסיום: הייתי השבוע אצל איזבל. הייתי בערב והספיק אותי רק לפעם אחד (אבל
היה טוב!). ומה בחורה אמרה לי על זה: "טוב שלפחות פעם אחד גמרת". הייתי
קצת המום כי חשבתי שהן רוצות להתפטר מלקוחות יותר מהר. לא נראה לי שעבדות מין ככה
מתנהגות.

כל טוב, מאחל לכולם הרבה זיונים עם בחורות חופשיות

נדיה/נסטיה/ולריה

26
הטרולינג שלך נובע מתוכן שלא מוביל לשום דבר ולא יוצר שום תובנה על הנושא שאתה מעלה. נראה לי שהשיחה בינינו מועילה כמו לדבר לקיר, אבל עדיין העלית נקודה לא נכונה נוספת ואני אתייחס אליה.
ברגע שאדם הוא עבריין כביכול ומביא בחורה לצורך זנות, הוא ינסה להשיג רווח בזמן קצר. בחורה ב500 שקלים לשעה היא לא משתלמת, התנאים שניתנים ללקוח הם טובים יותר וקשה יותר לתקתק אותו. זול הרבה יותר לשכור דירה ולחלק אותה חדרים, מאשר לחלק את הנשים לדירות נפרדות. 500 לשעה מוריד את מספר הלקוחות ומכאן מגיעה הטעות שלך, נניח שבחורה אחת שוכבת עם 8 גברים הרווח שיוצא הוא סביבות 4000 שקלים ליום. בנוסף מחיר השכירות הוא פי 4, קשה ליותר לפקח על בנות שהם מפוזרות בנקודות שונות, עלות הפרסום הוא פי 4, ויש להם זמן חופשי לשוחח עם הלקוחות. לכן התאוריה שלך היא מופרכת במקרה הטוב בעיני.

תקתוקיה בתל אביב פונה לקהל רחב יותר, ניתן לתקתק 3 לקוחות בשעה ,מה שמתרגם כ900 שקלים בשעה. ומכיוון שההוצאות על פרסום, שכירות, היגיינה הם קטנות יותר , אז השיטה של 500 400 שקלים לשעה היא משתלמת פחות כלכלית. אם תאמר שאין הבדל בכמות הלקוחות בין המחירים הגבוהים לנמוכים, הרי שאתה סותר את עצמך פעם נוספת ואז צריך לקחת אותך ברצינות אפילו פחותה.

הסיבה שהמאבק שלך בעיני לפחות הוא מגוחך, הוא שהוא מתבסס על נתונים שגויים. אני לא יודע מאיפה הנתון המופרך שלך ש80 אחוזים מבתי האב תחת הלוואה ובמינוס, אבל הוא מופרך מיסודו. יש 286 אלף עובדי הייטק בישראל, עוד קרוב כ150 אלף ועצמאים ועוד הרבה מאוד בכירים ומנהלים. אם נצא מנקודת הנחה ששליש מהם לפי הסטטיסטיקה הולכים לזנות באופן קבוע, אז יש לפחות יש קהל של 400 אלף לקוחות שמרשים לעצמם את המחירים הגבוהים. אם המחיר בתיקתוקיה הוא 300 עם תנאים כל כך ירודים, אין ספק שאנשים בעלי אמצעים יעדיפו את השירות ב400.

אתה מלא סתירות פנימיות בהודעות שלך, אבל זה לא באמת מעניין אותי כי בעיני המאבק שלך הוא אפילו לא דון קישוטי, כי אין שום מוסריות או אבירות בלהוריד מחירי זנות. הוא פשוט מטופש, ועוד יותר תמוה שפיגורה עשירה בעולם העסקי יילחם במחירי הזנות, שהם עומדים על 400 שקלים- שזה אולי מחיר גבוה, אבל לא יקר יותר מכל איש מקצוע שאליו אפילו לא חודרים מאחורה. אני מניח שבכירים בעולם העסקי לא יילחמו במחירי הזנות, כמו שהם לא נלחמים במסעדות של רושפלד.

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה, הדבר היחידי שאני מסכים איתך שלרוב מקבלים שירות בינוני על המחיר הזה, אבל זה כבר סיפור אחר ובמילא השקעתי יותר מידי בהודעה הזו.

נדיה/נסטיה/ולריה

28
gama light היקר..

אולי תתחיל פעם לחפש את ההגיון שבדברים שלי במקוo לתקוף ולהגיד שאני סותר את עצמי ?
הרי אין שום סתירה באף אחד מהדברים שלי.
אולי ha סתירה בדברים שאתה "חושב" שאני "אמור לענות לך" לפי דעתך, אבל לא ממש בדברים שאני כותב ומסביר.
רק לצורך הדיון, אם כבר שאלת מאיפה הנתון של 80 אחוז ממשקי הבית נמצאים במינוס, אז ברור שזה מידע ידוע לאלה שמתעניינים, אבל לצורך העניין מצאתי קישור:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4604063,00.html
אבל באמת שכתבתי את זה רק כדרך אגב, רק כתגובה למשפט מטומטם ש"אנשים לא יכולים להוציא יותר כסף ממה שהם מכניסים"...
ובסך הכל רציתי להראות שאפשר גם אפשר להוציא יותר כסף ממה שמכניסים...
אבל זה באמת בקטנה.. רק ידע כללי והבנה כלכלית פשוטה

גם לא אכנס עכשיו לכל הדברים המופרכים שכתבת, אבל רק לדוגמא ולצורך ההסבר - בעניין שכר הדירה.. איך אתה לא מבין שעלות שכר הדירה היא שולית בהוצאות תחזוקת הזנות ומכוסה תוך פחות מיום עבודה?

גם לעניין הרווח אתה כנראה לא מבין בניהול עסק או בניהול הוצאות של עסק..
איך בדיוק הסרסור מרוויח ממישהי שרוצה לעבוד בזנות ועובדת עצמאית?
הוא לא מרוויח כלום.
ואם הוא רוצה לנהל בית בושת שבו כל הבנות מעוניינות לעבוד בו, אז חצי מהתשלום הולך לבחורה וחצי לסרסור, כאשר כל ההוצאות עליו ורק עליו..

אבל מה קורה כאשר הוא מייבא במירמה בחורות לעיסוק בזנות?
האם אתה מבין שבמקרה כזה הוא לוקח 80 -90 אחוזים מהאתנן? והבחורה בכלל לא יכולה להתנגד או להתלונן...
אלה הסרסורים וככה הם מתנהגים.
ועכשיו אולי תעשה קצת חשבון של הכנסות והוצאות ותבין.
מאד משתלם כלכלית (ולאמנם גם מסוכן) להביא במרמה נשים ולהכריח אותן לעסוק בזנות. במיוחד אם אין לך מצפון לעשות דברים כאלה (וכבר הוכך שישנם רבים כאלה בלי מצפון)

ורק אולי... במקום רק לחשוב איך אני טועה, אולי תחשוב לרגע שאולי אני צודק ואז תקרא ותסה להבין את ההגיון שבדברי?

לא אכנס עכשיו לכל מילה מופרכת שכתבת, כי באמת חבל שאני כותב ואנשים במקום לקרא ולנסות להבין, מחפשים רק להתעמת באמצעות דוגמאות מופרכות ולשים לי "כאילו" משפטים שאני אמור לטעון..

רוצים לקבל את דברי, אשמח
לא רוצים לקבל את דברי, אני לא יכול להכריח אתכם לנסות להבין.

אבל לפחות תלמדו לקרא וצפסיקו לחפש כל הזמן סתירות בדברים שלי. כל מה שצריך זה לקרא ולנסות להבין. וכל מה שנראה לכם כסתירה, אשמח להסביר, אבל תבואו ברצון להבין ולא ברצון לתקוף.

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

נדיה/נסטיה/ולריה

29
צעיר לנצח.
תעשה לנו טובה ותמצא לך פורום אחר להפיץ בו את משנתך.
לטעמי, הפורום נועד לאנשים שרוצים ו אוהבים לזיין ורובם גם מכורים לזה.
אנחנו מכירים את כל ההיבטים הכלכליים והמוסריים, אני בטוח שרובנו התחבטנו בהן לא מעט, אבל עדיין אנחנו כאן.

אז רבאק, דיי כבר, או שמישהו יעיף את הפוסט העקר הזה לאיזור הקשקשת.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”