לנה, חזה ענק,פרטית לחלוטין.
23תודה לאחים של גברות על הטלפון
בחורה מקסימה ונחמדה ההיתי אצלה במלונית בבת ים בחורה חמודה חזה גדול תענוג.
מתנשקת חופשי ירדתי לה כעשר דקות לערך בשילוב חדירת אצבעות ללא התנגדות מצידה
לבסוף אוננה לעצמה תוך כדי שאצבעותיי חודרות לה עד שגמרה.
לאחר מכן מצצה לי מציצה מעולה עד שהשפרצתי לה בפה.
הפסקת סגריה ובירה מצידה ולאחר מכן נשכבה לידי התחילה למזמז והתחילה שוב למצוץ עד שביקשתי קונדום ועלתה עלי לרכיבה
תוך שאני חופן את שדיה הגדולים והנעימים עד שהשפרצתי בתוכה .
בחורה מאוד נחמד וגוף יפה.

24אז עברה כמעט שנה מאז הדיווח על הגברת, ומאז שאחים שלו גברים העביר לי את המספר, ורק עכשיו הצלחתי להיפגש איתה, ושרדתי כדי לספר.
אז נתחיל בדברים הטכניים:
קודם כל שמה לינה ולא לנה.
בת כ-30 להערכתי.
פנים עגלגלות, בינוניות. לוק מיס-פיגי סטייל. בלונדינית לא טבעית.
כשהייתה לבושה היה נראה שהגוף לא משהו, כשהורידה את הבגדים התגלה גוף נדיר בעיניי - מלא ממש טיפה, עם תחת עסיסי וחזה גדול מאוד. לא ענק ברמות של שרי או סמדר, אבל מספיק גדול. בכל מקרה הגוף שלה מהמוצלחים שנתקלתי בהם.
לי היה קשה לתאם איתה כי היא פנויה רק בשעות הערב - במהלך היום יש לה עבודה נוספת "רגילה" ועל כן היא לא מפרסמת יותר מדי.
האתנן כולל את עלות המלונית בבת ים - אתה משלם על החדר כשאתה מגיע והיא מצטרפת ומחזירה לך את הכסף ששילמת כשאתה משלם לה. היא דורשת 800 (בעבר היה 600 והמיקום עליך).
ברמת האופי - מקסימה. מאוד. דוברת אנגלית שוטפת, חביבה, זורמת. קצת תתעצבן אם תתקשרו ממספר חסום - אז אל. והיא פשוט תהיה מקסימה. ברמה שהגיעה למלונית והיה חם, שאלה אותי אם אני רוצה בירה (יש רום סרוויס במלונית....). אני תמיד מגיע לפגישה ראשונה עם גברת עם סכום כסף מדוייק, אז במבוכה עניתי לה שאין לי עוד מעבר למה שמגיע לה. היא בטבעיות ובנחמדות פשוט הזמינה לנו 2 בירות על חשבונה.
בתפריט:
מציצה בלי + גמירה בפה. לא בולעת.
אין רימינג... לא יורדת מתחת לקו אמצע האשכים.
סקס עם קונדום כמובן.
אנאלי לא שאלתי ולא ניסיתי.
מפנקת וזורמת. בין המספרים הופכת אותך למסאז' נחמד ומפנק, גם אם לא מקצועי.
בהרבה חלקים זה מרגיש כמו מישהי שהעמסת בפאב בחו"ל ולקחת למלון הכי קרוב.
החוויה נחמדה פלוס, המחיר לא לכל אחד - אבל מי שמוכן לרמות המחירים הללו, יהנה. אני מאמין שעוד אחזור.
עורך דין זה זונה, רק בלי הסקס.
25שמח שנהנית
בפעם הבאה תבקש ממנה לצרף את ג'סיקה החברה שלה
בפעם הבאה תבקש ממנה לצרף את ג'סיקה החברה שלה
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.