כ דיאנה בת 20 בת ים - דף 3 - סקס אדיר

דיאנה בת 20 בת ים

21
לא עמדתי בפתוי ובקריתי את הנערה, נראה כי רוני צודק, בחורה יפה גוף סקסי אבל השרות גרוע, חסרת סבלנות וחסרת ניסיון
,רבע שעה ראשונה היייתה נחמדה לאחר מכן המצב רק היתדרדר

לא מומלץ

דיאנה בת 20 בת ים

22
רק כדי לסבר את העיניים שלי הגעתי בשביל לראות במה מדובר... הבחורה אכן כוסית ועל גבול של כוסית מטורפת לפחות מבחינתי טיפה יותר שחומה והיא שם. עיניים כחולות מהממות ולמרות שהפנים שלה הן "ביופי הרוסי" שאני לא הכי מחבב הן עוברת מסך בהחלט ואפילו יותר רגלייים סקסיות ובכלל בחורה ש95 אחוז מכם היום מסובבים את הראש ואפילו נתקעים במידה והייתה לובשת חשוף. קצת באסה שהחזה כמעט ולא קיים. בכל מקרה ביטלתי אותה כמובן בגלל הביקורת של רוני אבל לא רק בגלל זה. התחשוה שלי בבטן שהיא מאוד עניינית ולא קיבלתי ממנה את ה vibe סוג של רובוטית לא הרגשתי ממנה חמימות לא חיוך , שובבות , עליזות, זרימה כלום... בלוק אין אנרגיה אבל יכול להיות שזה פסיכולוגי והתחושות הגיעו בעקבות הביקורת. בכל מקרה לא היה בא לי לזרוק 500 לפח רק בשביל לסמן V על כוסית ולא להינות מסקס פחות ממדהים אז וויתרתי... מבחינתי היא מסומנת כמטרה ונקווה שמישהו יסכים לשכב על הגדר בשנית ולראות אם דברים השתנו...
בסוף אני שכבתי על הגדר ואכן גדר תיל עם קוצים. הבחורה הזאת פשוט לא רוצה לעבוד , מציצה חלשה עושה טובה שזזה במיטה היה צריך לשכנע אותה לעלות עליי שילמתי ל2 אקטים אבל לא יכלה בקושי אקט אחד אז החזירה 100 שקל. 400 שקל ל 20דק'
שבמהלכם היא מפהקת ונראית משועממת לגמרי גם מסריחה מאלכוהול גם בכיינית ומקשקשת ברוסית וגם הובטח שמתנשקת אבל בפועל לא מוכנה להתנשק בקיצור שומר נפשו יירחק.
סקס מוריד עול מלבך

דיאנה בת 20 בת ים

23
ביקרתי את הגברת,
בחורה יפה וחטובה אבל לא ברמה של איב, למשל.
לא מדברת אנגלית.
אוראלי ממש גרוע, דוגי ומסיונרי פאסיבי, משתפת פעולה אבל ללא חשק, בעיקר לא מפריעה...
בסך הכל- סבבה, בגלל המראה ולא בגלל השרות

דיאנה בת 20 בת ים

24
"שומר נפשו וכספו ירחק"
לצערי הרב חולשתי לנשים יפות בגדה בי שוב !!!!! מבולבל
הבחורה חסרת תקנה אצבע למטה
אני מאוד אוהב נשים וציפורים יפות.
עד הרגע שבו הן מתחילות לחרבן לי על הראש ...כועס
את הציפורים אני מרחיק !!!!
ומאותן נשים אני מתרחק !!!
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

דיאנה בת 20 בת ים

25
[QUOTE=roni golan]
"שומר נפשו וכספו ירחק"

[/QUOTE]

אפילו לא שוקולד? סוכרייה? משהו...בכי
בגמילה

דיאנה בת 20 בת ים

26
[QUOTE=אוסקר ווילד][QUOTE=roni golan]
"שומר נפשו וכספו ירחק"

[/QUOTE]

אפילו לא שוקולד? סוכרייה? משהו...בכי
[/QUOTE]
הי אוסקר התגעגעתי אליך ....Embarrassed
מרוב צער אכלתי את השוקולד בעצמי ...Tongue
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

דיאנה בת 20 בת ים

29
איזה בזבוז !!!!
איזה כאב לב !!!
שמו תמונות חדשות, של הילדה היפה והכוסית הזאת !!!!
חבל שלא יודעת לתת שירות כמו שצריך !!!
הייתי מבקר אותה מידי יום עם שוקולדים מכל המינים והטעמים ....

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”