אהלן חברים, רשמתי דיווח מפורט ויפה על כריס אבל ברגע האחרון נלחץ לי הכפתור הלא נכון והכול נמחק.
אז הפעם אקצר במילים.
הבחורה יפה וחמודה 8.5 במדד היופי שלי.
מאוד אינטליגנטית, בעלת תארים אקדמאיים ועובדת במשרה מכובדת במדינת האם!!!
עלמה צמחונית 98% ולא נוגעת בכל סוג של אלכוהול!!! רוסיה מזוייפת!!!
פעם ראשונה בחייה עוסקת במקצוע העתיק בעולם.
הגוף מאוד סקסי, קימורים יפים, ציצי סיליקוני רך, מאוד נקייה ומריחה נפלא.
מציצה בלי, יש זיון פה אבל לא מאפשרת להכניס עד הסוף(טוענת שלא יכולה...)
לא מתנשקת
אין רימינג
יש שליקת ביצים
אין חריגים(הפנתה אותי לשכנה שלה ניקול אבל זה לא מעניין אותי כל כך)
הייתי אצלה לקוח ראשון באחד הימים השבוע, פינקתי אותה באייס קפה ארומה - אמרה לי שזה מאוד יפה מצידי...קיבלה את פניי בחיוך רחב, דיברנו כ10 דקות ברוסית, אמרה לי שאני נראה טוב והיא לא אוהבת גברים רזים וכאלה שעפים על עצמם.
מקלחת זריזה, חדר שינה, מציצה מושקעת ואז שאלה אם אפשר קונדום אבל אני מבקש להמשיך במציצה והפעם אני השולט על הקצב ועומד על הרגליים והיא בגובה הבולבול. זיון פה חביב מאוד אבל לא מטריף חושים כמו שאולי התכוון פינוקיו, הבחורה לא מצליחה להכניס עד הסוף. מפה לשם בסוף הולבש קונדום, דפקתי אותה עוד כ20 דקות במספר תנוחות(נדרשת הכוונה). אגב הקונדום שהיא השתמשה בו גרם לכך שלא כל כך נהניתי מהסקס ולקח לי מלא זמן לגמור ולכן לא הספקתי פעמיים.
אחזור אליה עוד פעם אחת כי אני מרגיש מאוד בנוח איתה בגלל שהיא לא שרמוטה מלידה אלא בחורה רגילה.
עוזבת ב2/7
עוד דבר מאוד חשוב חברים, נשאר לנו בסוף כ20 דק' אז היא עשתה לי מסג' כיפי וקשקשנו קצת ברוסית. שאלתי אותה איך העבודה והיא סיפרה שהימים הראשונים היו מאוד קשים. ביום הראשון שלה פה היא הגיעה בלילה, עד שהתמקמה בדירה וכל הסידורים בקיצר ישנה כ3 שעות בלבד והתחילה לקבל לקוחות בשעה 13:00 בצהריים. לקוח אחרון הגיע בשעה 24:00 באותו היום והיא פשוט הייתה מותשת (אין לי מושג אם זה היה פורטבלו או מישהו אחר...)
עדכון מהיום 1/7/2015
לפני זמן קצר יצאתי ממנה, היה מפגש קצר ומדהים.
מסז מציצה מזמוזים וגמירה יפה על החזה.
נפרדתי לשלום ואיחלתי לה רק טוב.
ניתן לקבוע עד מחר בשעה 19:00.
כמובן מי שיצליח לייצר כימיה יהנה הרבה יותר.
אישה יפה וחכמה, חבל שעוזבת.
אופציה אקזוטית
01/07/2015