כ קריס (תל אביב) - דף 3 - סקס אדיר

קריס (תל אביב)

21
[QUOTE=sunken360]תודה על הדיווח נראה שאחת שלטעמי אבל כבר עכשיו מראה סימני נסיגה
באם לא תהייה אלטרנטיבה אלך אליה
[/QUOTE]
עצה ממני, אם מתאפשר, לך בשעות הבוקר.
אני לרוב מגיע מוקדם, לקוח ראשון לאותו היום, היום שלהן מתחיל ב11, 12. אתה מקבל אותה רעננה נקיה, לפעמים אחרי שעה שעתיים שהיתה בים...

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

קריס (תל אביב)

23
[QUOTE=30+] ביקרתי אותה גם. לאוהבי הקומפקטיות היא להיט. ילדה כוסית עם פנים יפות, חזה בינוני מסולקן (לא ציינת את זה, פינוקיו) תחת מושלם ובטן שטוחה. מדברת אנגלית לא רע, חייכנית ונחמדה. אלא ש.. לא מתלהבת מנשיקות. הסכימה על השפתיים, אבל נמנעה מצרפתית וטענה שיש לה ליפסטיק (על הבוקר). מוצצת לא רע. עשיתי לה מסאג' והיא ממש נהנתה, ליקקתי לה את החזה וירדתי לה. היא הכווינה אותי לדחוף לה פנימה את הלשון ופחות אהבה ליקוק של הדגדגן. לא הסכימה להכניס אצבעות. זיון חביב רק כי היא כוסית. היא לא זונה מקצועית וצריכה הכוונה. ביקשתי ממנה שתאונן והיא זרמה וגנחה. ואז היא שאלה אותי מתי אני גומר, שזה עיצבן אותי, כי בכל זאת שילמתי פה 500 שקל (אין מצב למסלול מקוצר). ביקשתי ממנה שוב למצוץ בלי והיא זרמה. עברתי למצב עמידה כשהיא מוצצת וביקשה לא לגמור בפה. גמרתי לה על החזה. מקלחת זריזה והבייתה. לסיכום, כוסית אבל השירות כנראה תלוי מאוד בכימיה או במצב הרוח שלה. אגב, תוך כדי הפקידה התקשרה. היא התנצלה שהיא עונה, אבל זה גם לא הוסיף. כנראה זה גם מה שגרם לה לזרז אותי.[/QUOTE]
[QUOTE=פורטובלו] ביקרתי את קריסטינה אתמול (ולצערי אני מסכים עם 30+)בחורה קומפקטית, פנים יפות, חזה מסולקן.כשקיבלה אותי חשבתי שהולך להיות ערב להיט, הייתי כנראה האחרון שלה לאותו הערב ולכן הרגשתי ממנה עייפות וחוסר עניין.
מציצה חלשה, ירדתי לה קצת (קצת - כי היא ביקשה שאפסיק כי טענה שהיא רגישה)ביקשה מסאז' וזרמתי איתה, כיף לעשות לה מסאז'...
עברנו למסיונרית, יש לה כפות רגליים יפות לאחר כמה דקות גמרתי (הורידה את הקונדום בחוסר מקצועיות - אחרי שביקשתי)
נחנו קצת וביקשתי להמשיך לסיבוב נוסף, הציצה בשעון ואמרה שנשארו רק 20 דקות, התעקשתי שנספיק.
סיבוב שני כשהיא שכובה על הבטן, לאחר הגמירה שוב נשארתי עם הקונדום הפעם לא חיכיתי לטיפול שלה בקונדום והמשכתי למקלחת.כמה בעיות מלבד התקתקנות שהרגשתי מבחינתה, לא הדליקה את המזגן ביוזמתה, לא זורמת כל כך בנשיקות, עייפה, נשארו לה עוד 10 ימים.לא אחזור
[/QUOTE]
תודה, חסכתם לי
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

קריס (תל אביב)

25
[QUOTE=30+]ביקרתי אותה גם. לאוהבי הקומפקטיות היא להיט. ילדה כוסית עם פנים יפות, חזה בינוני מסולקן (לא ציינת את זה, פינוקיו) תחת מושלם ובטן שטוחה. מדברת אנגלית לא רע, חייכנית ונחמדה. אלא ש.. לא מתלהבת מנשיקות. הסכימה על השפתיים, אבל נמנעה מצרפתית וטענה שיש לה ליפסטיק (על הבוקר). מוצצת לא רע. עשיתי לה מסאג' והיא ממש נהנתה, ליקקתי לה את החזה וירדתי לה. היא הכווינה אותי לדחוף לה פנימה את הלשון ופחות אהבה ליקוק של הדגדגן. לא הסכימה להכניס אצבעות. זיון חביב רק כי היא כוסית. היא לא זונה מקצועית וצריכה הכוונה. ביקשתי ממנה שתאונן והיא זרמה וגנחה. ואז היא שאלה אותי מתי אני גומר, שזה עיצבן אותי, כי בכל זאת שילמתי פה 500 שקל (אין מצב למסלול מקוצר). ביקשתי ממנה שוב למצוץ בלי והיא זרמה. עברתי למצב עמידה כשהיא מוצצת וביקשה לא לגמור בפה. גמרתי לה על החזה. מקלחת זריזה והבייתה. לסיכום, כוסית אבל השירות כנראה תלוי מאוד בכימיה או במצב הרוח שלה. אגב, תוך כדי הפקידה התקשרה. היא התנצלה שהיא עונה, אבל זה גם לא הוסיף. כנראה זה גם מה שגרם לה לזרז אותי.[/QUOTE]

הדיווח מדוייק.
אני רק אוסיף שהיא קצת רחבה למטה ואני די מטוח שהיא כבר אימא.

קריס (תל אביב)

26
ביקרתי אותה אתמול,
משהו בכימיה לא הסתדר מהתחלה והייתי צריך להיות קשוב לנושא אך בחרתי להתעלם, אגב, עובדה מעניינת שלא כולם יודעים, בבדיקה קלה של מספרי הטלפון מסתבר לי שקריס, מרינה, סופיה, מאשה וקטיה הם עובדות באותו תאגיד עם אותה פקידה.

בכל אופן נכנסתי, ממוקמת בבניין של סופיה רק דלת ממול, חולקת דירה מחולקת עם עוד משפחה (מוזר קצת)
אחלה אמבטיה, התקלחתי כמו מלך והחלטתי להכנס.
הבחורה כוסית, יש לה גוף פיצוץ, שדיים בגודל הנכון וכוס קטן מגולח וצר.
זרמה איתי לכל מה שרציתי למרות האנגלית העילגת. עשינו זיון שדיים, מציצה חלשה מינוס, וזיון מאחורה שבו הכי נהנתי, שילמתי 500 שקל שהיה קצת לטעמי גבוה מדי.
בכלל כל הזונות של התאגיד התל אביבי לדעתי הם זונות של 300 שקל שעשו שידרוג ל500, אין שם איזה פרח מיוחד ששווה לשלם עבורו אקסטרה.
שיחקה קצת עם הטלפון, הדליקה את המזגן לבקשתי וזהו, לא היתה כימיה טובה ולא תקשרנו טוב, שירותית ונקיה. לא אחזור
יש לה עוד 3 ימים בארץ לפי מה שאמרה, קחו את זה בחשבון.

זיינו ותהנו.

קריס (תל אביב)

27
אכילס, אתה סותר את עצמך. מחד אתה טוען שהיא כוסית על עם גוף פיצוץ, ומנגד שהיא זונה של 300 (להזכירך היא נותנת שעה מלאה. מתי פעם אחרונה קיבלת שעה מלאה ב 300?). על מראה של דוגמנית עם שדיים צעירים וזקופים משלמים, בדיוק כמו שמשלמים על שירות וביצועים יוצאי דופן. רובנו לא מזיינים כל יום דוגמנית אחרת, והזונות השוות יודעות את זה ומתמחרות בהתאם. צריך לומר תודה על קו אןקראינה/רוסיה - ישראל, אחרת היינו נשארים רק עם פרטיות ישראליות שלא מתבלבלות לבקש סכומים הזויים עבור מראה ממוצע ומטה.

קריס (תל אביב)

29
אהלן חברים, רשמתי דיווח מפורט ויפה על כריס אבל ברגע האחרון נלחץ לי הכפתור הלא נכון והכול נמחק.
אז הפעם אקצר במילים.
הבחורה יפה וחמודה 8.5 במדד היופי שלי.
מאוד אינטליגנטית, בעלת תארים אקדמאיים ועובדת במשרה מכובדת במדינת האם!!!
עלמה צמחונית 98% ולא נוגעת בכל סוג של אלכוהול!!! רוסיה מזוייפת!!!
פעם ראשונה בחייה עוסקת במקצוע העתיק בעולם.

הגוף מאוד סקסי, קימורים יפים, ציצי סיליקוני רך, מאוד נקייה ומריחה נפלא.
מציצה בלי, יש זיון פה אבל לא מאפשרת להכניס עד הסוף(טוענת שלא יכולה...)
לא מתנשקת
אין רימינג
יש שליקת ביצים
אין חריגים(הפנתה אותי לשכנה שלה ניקול אבל זה לא מעניין אותי כל כך)

הייתי אצלה לקוח ראשון באחד הימים השבוע, פינקתי אותה באייס קפה ארומה - אמרה לי שזה מאוד יפה מצידי...קיבלה את פניי בחיוך רחב, דיברנו כ10 דקות ברוסית, אמרה לי שאני נראה טוב והיא לא אוהבת גברים רזים וכאלה שעפים על עצמם.
מקלחת זריזה, חדר שינה, מציצה מושקעת ואז שאלה אם אפשר קונדום אבל אני מבקש להמשיך במציצה והפעם אני השולט על הקצב ועומד על הרגליים והיא בגובה הבולבול. זיון פה חביב מאוד אבל לא מטריף חושים כמו שאולי התכוון פינוקיו, הבחורה לא מצליחה להכניס עד הסוף. מפה לשם בסוף הולבש קונדום, דפקתי אותה עוד כ20 דקות במספר תנוחות(נדרשת הכוונה). אגב הקונדום שהיא השתמשה בו גרם לכך שלא כל כך נהניתי מהסקס ולקח לי מלא זמן לגמור ולכן לא הספקתי פעמיים.

אחזור אליה עוד פעם אחת כי אני מרגיש מאוד בנוח איתה בגלל שהיא לא שרמוטה מלידה אלא בחורה רגילה.
עוזבת ב2/7

עוד דבר מאוד חשוב חברים, נשאר לנו בסוף כ20 דק' אז היא עשתה לי מסג' כיפי וקשקשנו קצת ברוסית. שאלתי אותה איך העבודה והיא סיפרה שהימים הראשונים היו מאוד קשים. ביום הראשון שלה פה היא הגיעה בלילה, עד שהתמקמה בדירה וכל הסידורים בקיצר ישנה כ3 שעות בלבד והתחילה לקבל לקוחות בשעה 13:00 בצהריים. לקוח אחרון הגיע בשעה 24:00 באותו היום והיא פשוט הייתה מותשת (אין לי מושג אם זה היה פורטבלו או מישהו אחר...)

עדכון מהיום 1/7/2015
לפני זמן קצר יצאתי ממנה, היה מפגש קצר ומדהים.
מסז מציצה מזמוזים וגמירה יפה על החזה.
נפרדתי לשלום ואיחלתי לה רק טוב.
ניתן לקבוע עד מחר בשעה 19:00.
כמובן מי שיצליח לייצר כימיה יהנה הרבה יותר.
אישה יפה וחכמה, חבל שעוזבת.

אופציה אקזוטית
01/07/2015

----------------------------

:)

קריס (תל אביב)

30
[QUOTE=אופציה אקזוטית]
אהלן חברים, רשמתי דיווח מפורט ויפה על כריס אבל ברגע האחרון נלחץ לי הכפתור הלא נכון והכול נמחק.
אז הפעם אקצר במילים.
הבחורה יפה וחמודה 8.5 במדד היופי שלי. 
מאוד אינטליגנטית, בעלת תארים אקדמאיים ועובדת במשרה מכובדת במדינת האם!!!
עלמה צמחונית 98% ולא נוגעת בכל סוג של אלכוהול!!! רוסיה מזוייפת!!! 
פעם ראשונה בחייה עוסקת במקצוע העתיק בעולם.
<span style="font-size: 12px;"></span>
הגוף מאוד סקסי, קימורים יפים, ציצי סיליקוני רך, מאוד נקייה ומריחה נפלא.
מציצה בלי, יש זיון פה אבל לא מאפשרת להכניס עד הסוף(טוענת שלא יכולה...)
לא מתנשקת
אין רימינג
לפני זמן קצר יצאתי ממנה,  היה מפגש קצר ומדהים. 
מסז מציצה מזמוזים וגמירה יפה על החזה. 

[/QUOTE]
אתה סותר את עצמך.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”