כ ריטה חזרה? - דף 3 - סקס אדיר

ריטה חזרה?

21
כישראל קטונתי להכניס עצמי לשיח הכהנים המתקיים פה, אבל הוא פנטסטי

כחילוני אדוק הבקיא במעט בכתבי הקודש, דווקא מציאת הציטוטים המתאימים לפורום רק מלמדת על גדולת הכתוב והכותבים

אומנם פה ושם יש הכותבים בסגנון מדמנה, אבל הרוב- ממש לא.

ובברכה הלקוחה משירו של ביאליק שהיה להימנון תנועת העבודה וכל כולה על פסוקים תנכיים

"תחזקנה ידי כל אחינו המחוננים"

ריטה חזרה?

23
אגב
עד עצם היום הזה בכל פעם שאני הולך לבחורה עובדת יהודיה (לא גויה) אני שואל באשר להיותה נשואה
גם אם תהיה מיס יוניברס עם חור תחת פתוח כשושנה שתגיד לי שהגעתי ב"happy hour" ובגלל זה המחיר הוא רק 100 ש"ח לשעתיים כולל כל התוספות אבל היא פרודה ועדיין לא התגרשה - אני מסתובב והולך.

אשת איש - מחוץ לתחום
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

ריטה חזרה?

24
[QUOTE=titan] אגב 
עד עצם היום הזה בכל פעם שאני הולך לבחורה עובדת יהודיה (לא גויה) אני שואל באשר להיותה נשואה
גם אם תהיה מיס יוניברס עם חור תחת פתוח כשושנה שתגיד לי שהגעתי ב"happy hour" ובגלל זה המחיר הוא רק 100 ש"ח לשעתיים כולל כל התוספות אבל היא פרודה ועדיין לא התגרשה - אני מסתובב והולך.
אשת איש - מחוץ לתחום
[/QUOTE]
אשריך! אך מה אם היא גויה ונשואה? ואם היא יהודייה כשרה - אך עקב מוצאה אינך יודע וטועה לחשוב שמדובר בשיקצה? ומה עם נידה? הרי רובן מצמצמות את ימי המחזור למינימום ההכרחי - בעוד שחלקן אף עובדות בימי המחזור!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

ריטה חזרה?

25
[QUOTE=לומברוזו]לאכילס שלום

אמרו חז"ל "בכל דרכיך דעהו" , ביצר טוב וביצר הרע.
מהתרשמותי מחברים לא מעטים בפורום, וכמובן מרוני היקר, אף לא אחד מהם מתאים לסיווג "מדמנה יצרית" כשהוא פעיל בתחום המין בתשלום - הן בצריכתו והן בדיווח בפורום שלנו.
אני לצורך העניין לא לובש שחורים ולא משנה את טבעי והליכותי גם במגעי עם הבנות, שנאלצו לעסוק בזנות. את אישיותי, אופיי וערכי אני מיישם גם בקטע זה של חיי.
ואכן קיבלתי את שכרי משולם בכך שזכיתי לגמול חסדים, שהבמשך הדרך הפכו לחסדים של אמת (לא לאחר מיתה חלילה, אלא לאחר שברור שלא אקבל מהנשים האלו טובות הנאה כלשהן).
ומכיוון ששפתי ודימויי נטועים במסורת היהודית, ברור לי שהם משמשים אותי ומנתבים אותי בכל דרכי, כולל בתקופת צריכת המין בתשלום. אם אני מאמין ומרגיש ש "עולם חסד נבנה" , ושתפקידי הוא "תיקון עולם במלכות שדי" , אני לא מפסיק להאמין, להרגיש ולנסות לעשות גם כשאני יורד מנתיבי איילון למחלף דב הוז בבת ים.
[/QUOTE]

לומברזו היקר,
תודה על הודעתך (אח״כ הרבי יגיד שאני לא אומר תודות קריצה)
קודם כל אני מקנא בך שהעולמות הללו שלובים אצלך ומקיימים אחד את השני,
כשאמרתי מדמנה יצרית הכוונה היתה לביצה בה אנחנו (כולנו) שוחים, שהיא הפורום הזה, לא התכוונתי לקרוא בשם אף איש ולתארו כבוץ או כחימר.

אצלי כל עולם הזנות הוא עולם חטא שגם נולד בחטא, לכן אני משתדל לרסן את החטא ולהשאיר אותו במינימום של המינימום.

ריטה חזרה?

27
ביקרתי אותה

היא לא שונה מדיאנה לדעתי

בחורה צעירה וכוסית אבל לא גם כן לא עפתי .. היא ממש לא שזופה כמו בתמונות ונראית פחות טוב במציאות

לא חיית מין לא אוהבת את מה שהיא עושה

מלאה בלקוחות ככה שלא מעניין אותה בכלל אם תהיה מרוצה או שלא

לא ממליץ

ריטה חזרה?

29
הבחורה נבדקה, אכן מדובר בכוסית עם גוף צעיר כבת 20...
חזה שעדיין לא גדל ולא הגיע לבגרות - הזכיר לי את הבחורה הראשונה
בטן שטוחה לחלוטין ופנים יפות אבל לא בר רפאלי....
תיאום קל עם הפקידה... מרכז בת ים,עולה לקומה שלישית...דלת נפתחת ואני נכנס...
חייב להסדיר נשימה בגלל המדרגות והמראה הצעיר... כבר הרבה זמן לא נגעתי בדבר כזה...
מקלחת זריזה... והופ אני מחבק, נוגע ומנשק ... לא התמסרה יותר מדי לנשיקןת... לא התעכבתי... ישר לתוך הכוס המגולח והיפה שלה...
חיפוש קצר ו הדגדגן יצא לאויר...ליקוק ארוך ויסודי... טעם גן עדן... אני מאוד נהנתי... הצגה שלה ? אני מאמין שרוב הבחורות העובדות
עובדות עלינו עם התכווצויות וכו...
מציצה לא רעה שלה .... עד שהתחלתי להרגיש את הסוף...
עלתה עלי והתחילה לזיין אותי.... אוף כמה שהיא יפה וכוסית...
מסיונרית והתפוצצתי בפנים.
400 ש"ח, סה"כ שווה...
הייתי חוזר אם המעות היו בכיסי...
Hope for the best, plan for the worst
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”