(ערב חג ראש השנה, 14 בספטמבר)
האמת שרציתי את ריטה ממש לפני שעוזבת אבל היא לא הייתה פנויה והפקידה הציע את מארי.
יתרון: דירה על הרצל, בת ים, מחולקת ל3 דירות חדר קטנות. נקיה ומסודרת. מקלחת בסדר גמור.
חיסרון: חניה באזור ממש בעייתית.
מראה: 6
יתרון: טוסיק מתוח יפה, בסה"כ די קטן, קבלה אותי עם חוטיני נחמד וחזייה לבנה וחייך רחב
חיסרון: נמוכה, בטן בולטת קצת, פנים לא משהוא (מהסגנון הרחב), חזה די גדול אבל די נופל
אני לא בקטע של ראיונות מקדימים עם הבחורות. אם יש לי תחושה טובה בכניסה אז אני מתקדם.
מתחיל במסלול הקצר וממשיך הלאה רק עם היה טוב בחלק הראשון ונשאר כוח במותניים.
שטיפה זריזה שלי ולעניינים. קצת נשיקות ומזמוזים ומארי מסמנת לי לשכב על המיטה.
400 ל 40 ד' (במילים אחרות גמירה אחת),
500 לשעה (אופציה ליותר מגמירה אחת)
סיבוב ראשון:
איך אומרים, "להתחיל חזק ולהגביר קצב" - וכך היה.
מתחילה בנשיקות וליקוקים עדינים ודי מהר כבר מכניסה את כל הזין פנימה, גרון עמוק, ליקוקים ושליקות של הביצים, ועזרה של הידיים שלה בכול מקום.
היה הפסיקה לשאול "רימינג?" אבל זה לא עושה לי את זה אז היה המשיכה והגבירה קצב לשרבית והביצים. לי זה היה מדהים.
יש לה קטע שכשהזין כולו בפנים במציצה אז היא לוחצת אם השפתיים על הבסיס של הזין ומלקקת את הבסיס והביצים – חזק ביותר.
סובבתי אותה ל "69". טוסיק לא פיצפון כמו בתמוות של ריטה אבל בהחלט מתוח טוב, כיף לראות, לגעת וללקק. כוס קטן, ליקוקים באצבעות בפנים.
לפני הגמירה עצרתי אותה. הלבישה קונדום וחדירה בדוגי כשאני עומד על הרצפה והיא בקצה המיטה. אכן כוס קטן וצפוף ועם הריגוש מהמציצה הגמירה באה מהר.
עם חייך גדול על הפנים שלי והרבה שבחים הוצאתי עוד 100 להאריך את הפגישה בסיבוב נוסף.
סיבוב שני:
אומנם בלי שטיפה במקלחת, אלה רק ניקיון עם מגבון בביצועה של מארי המשכנו.
בלי דיבורים ובלי בזבוז זמן היא מסמנת לי לשכב על המיטה, התחילה ללטף את הגוף ומהר מאוד הגיע לזין והתחילה את המציצה המעולה שלה שוב.
אני בדרך כלל צריך הפסקה, אבל לא אתנגד לרגיעה בזמן טיפול מלא לביצים וזין.
מגבירה ומאיטה לסירוגין את המציצה, מלטפת במקומות שונים עם הידיים, שולקת ומלקקת את הביצים.
ככה, בלי דיבורים בכלל (הזין ו/או הביצים חוסמים את הפה שלה), במשך 20 דקות היא עובדת.
בשלב מסוים ביקשתי שוב 69, ומהר אחרי זה דוגי נוסף, והפעם החזקתי קצת יותר אז השכבתי אותה עם הבטן על המיטה כשאני מזיין אותה בכוס מאחור כשהרגלים שלה צמודות אחת לשנייה, וגמרתי סיבוב נוסף.
2 סיבובים ב 45 דקות בשבלי זה הישג.
מקלחת, כוס סודה לפני היציאה לחום שבחוץ. נשיקה ו..שנה טובה.
מראה: 5
מציצה: 9
זיון: 9 (היה די קצר אחרי מציצה כל כך נהדרת)
האם אחזור? כן. ברור... אולי כבר מחר (וזה לאמרות המראה הלא מרגש בכלל).