כ הנסיכה די (דייט 69) - דף 3 - סקס אדיר

הנסיכה די (דייט 69)

21
לדעתי כולם צודקים.

לכן, הקשר הטוב ביותר הוא עם צעירה, רצוי חד הורית, שעובדת בעבודה מסודרת אבל מעוניינת בהשלמת הכנסה.

יש נשים מקסימות שבין העבודה לטיפול בילד פשוט לא מוצאות זמן וכוח לצאת לבלות. לפעמים גם אין חשק לזוגיות אחרי גירושין או פרידה.

אבל - יש יצר מיני בריא ולא מוכנות להפסיד סקס.

בחורה כזאת תשמח לקשר קבוע, עם עזרה כלכלית סבירה.
בלי מחויבויות ובלי ציפיות של מאהבת.
בדרך כלל לא תפגוש הרבה גברים, אלא תשמח לקשר קבוע.

הבעיה - איך לא להיכנס לשגרה משעממת... איך לשמור על הריגוש.
חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור

הנסיכה די (דייט 69)

22
מקסימום - למה לנו לא לחשב עלות תועלת....

אני בחור צעיר והכייף שלי זה כמה פעמים אני גומר...אני בודאי שאחשב בדיוק מה אני מקבל בתמורה לכסף ובטח בשוק תחרותי שיש לי אלטרנטיבות.

דייט 69 זה אתר שבמהות בנות עפות על עצמן שם אבל אני יכול להבטיח לך שמתי שהן מבינות שהן מול גבר ברמה ולא פראייר אז המחיר משתנה בהתאם. כמה פעמים אני רואה פה בנות מהאתר שלוקחות לאנשים 1000 ואני הייתי איתן ב 400....

אז אל תכעס על מישהו שרוצה לשלם הוגן ולקבל תמורה הוגנת.

הנסיכה די (דייט 69)

23
מקסימום, הטרחנות שלך מתחילה לשעמם... אם לא שמת לב אתה בפורום זיונים, זה אומר להשיג זיוניים ולהחליף מידע על זיונים, שאני סוגר עסקה אני רוצה לדעת על מה אני משלם, אם אני משלם לזיון אחד 1000 שקל אז הבחורה יכולה להיות אולי בר רפאלי ולגבות כזה סכום, אחרת אין מצב.
כן, אני עושה חשבון, אני עושה חשבון כמה פעמים אני מזיין כי אני עם תיאבון מיני בריא ורוצה לזיין, אני בכושר טוב ובשעתיים אני יכול לזיין כ5 פעמים, אם הבחורה לא עומדת בקצב אז היא פשוט לא מתאימה, אם הבחורה לא יפה במיוחד אז בטח ובטח שלא תבקש סכומים כאלו.
מהבחורה האחרונה שהעברת לי לדגימה הבנתי בדיוק את מי אתה מזיין ולדעתי האישית, עדיף לך להשקיע כמה שקלים ולזיין שקית זבל במקום, זה יהיה הרבה יותר טוב מלזיין את השמנה הבאר שבעית לשעבר ששלחת אותי אליה.
איכות זאת לא מילה גסה ועל איכות אני מוכן לשלם, אם אתה רוצה לספר לעצמך סיפורים שהבחורות בעצם מתאהבות בך, אשרייך.
אני נשאר מחובר למציאות, את רוצה 1000 שקל, תני ביצועים, בדיוק כמו שאני משקיע הרבה כסף בחוויות אחרות בחיים, אני מצפה שמישהי שלוקחת 1000 שקל תהיה אופני מרידה מושחזות או הוסקוורנה 300 שתי פעימות חדשה מהשקית. אם לא זה פשוט לא שווה את הכסף.
תמשיך לזיין את הכונפות שלך ותדחף את האף שלך למקום אחר.

הנסיכה די (דייט 69)

24
אכילס
אם אתה מתכוון לבאר שבעית שמקסימום נתן לך.אז ראשית,היא הזיון הכי טוב שהיה לי בחיים.ואין לך חצי מושג מה היא יודעת.כי לא היחת מסוגל לעמוד בקצב שלה.
מנסיון "כלב נובח לא נושך".
יכול להיות שיקר לך ואתה לא עומד במחיר ,ומצאת סיבה למה לא להיכנס איתה.
ואולי אתה חוסך למרצדס.......
ולך "מקסימום" ידידי.
יש משפט שאני מנסה ליישם.
אל תעשה טובות כי לא יסלחו לך.
נשים הן לא חפץ

הנסיכה די (דייט 69)

27
[QUOTE=אכילס]מקסימום, הטרחנות שלך מתחילה לשעמם... אם לא שמת לב אתה בפורום זיונים, זה אומר להשיג זיוניים ולהחליף מידע על זיונים, שאני סוגר עסקה אני רוצה לדעת על מה אני משלם, אם אני משלם לזיון אחד 1000 שקל אז הבחורה יכולה להיות אולי בר רפאלי ולגבות כזה סכום, אחרת אין מצב.
כן, אני עושה חשבון, אני עושה חשבון כמה פעמים אני מזיין כי אני עם תיאבון מיני בריא ורוצה לזיין, אני בכושר טוב ובשעתיים אני יכול לזיין כ5 פעמים, אם הבחורה לא עומדת בקצב אז היא פשוט לא מתאימה, אם הבחורה לא יפה במיוחד אז בטח ובטח שלא תבקש סכומים כאלו.
מהבחורה האחרונה שהעברת לי לדגימה הבנתי בדיוק את מי אתה מזיין ולדעתי האישית, עדיף לך להשקיע כמה שקלים ולזיין שקית זבל במקום, זה יהיה הרבה יותר טוב מלזיין את השמנה הבאר שבעית לשעבר ששלחת אותי אליה.
איכות זאת לא מילה גסה ועל איכות אני מוכן לשלם, אם אתה רוצה לספר לעצמך סיפורים שהבחורות בעצם מתאהבות בך, אשרייך.
אני נשאר מחובר למציאות, את רוצה 1000 שקל, תני ביצועים, בדיוק כמו שאני משקיע הרבה כסף בחוויות אחרות בחיים, אני מצפה שמישהי שלוקחת 1000 שקל תהיה אופני מרידה מושחזות או הוסקוורנה 300 שתי פעימות חדשה מהשקית. אם לא זה פשוט לא שווה את הכסף.
[/QUOTE]

לא רציתי לפתוח מולך חזית אבל עשית את זה לבד
כנראה שאין לך מושג קלוש מי היא בחורה איכותית
אז בוא נעשה פה קצת סדר בדברים, אתה לא גבר אמיתי
אתה נקבה מהלכת על 2
גבר אמיתי אוסף בחורה ומתייחס אליה כמו לכל אישה שהוא מכיר, לא משנה שאתה משלם וכמה אתה מזיין אותה, גבר אמיתי מוריד את הקסדה מהראש שלו כשהוא פוגש בחורה ומציג את עצמו כראוי ולא מתייחס אליה כמו זונה מהרחוב (שגם לאלה צריך לתת כבוד מינימלי)
גבר אמיתי כשבחורה לא מוצאת חן בעיניו אומר לה את זה בפנים ולא לוקח אותה עד לחדר ואז מוצא תירוץ עלוב להשאיר אותה שם ולהבריז
גבר אמיתי נותן כבוד לאנשים אחרים
אתה לא גבר אמיתי
אתה השקית של הזבל!!

ואם היית יודע מה ואת מי אני זיינתי בחיים שלי הזין שלך היה נופל
אז תמשיך לזיין 5 פעמים בשעתיים ותמשיך לצבור עוד זיון פר שקל
ותשאיר את האיכות לגדולים ממך
עשה לי טובה ותסתום קצת עדיף לכולנו
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

הנסיכה די (דייט 69)

28
[QUOTE=אחים של גברות]
אכילס
אם אתה מתכוון לבאר שבעית שמקסימום נתן לך.אז ראשית,היא הזיון הכי טוב שהיה לי בחיים.ואין לך חצי מושג מה היא יודעת.כי לא היחת מסוגל לעמוד בקצב שלה.
מנסיון "כלב נובח לא נושך".
יכול להיות שיקר לך ואתה לא עומד במחיר ,ומצאת סיבה למה לא להיכנס איתה.
ואולי אתה חוסך למרצדס.......
ולך "מקסימום" ידידי.
יש משפט שאני מנסה ליישם.
אל תעשה טובות כי לא יסלחו לך.

[/QUOTE]
סחטיין עלייך שהצלחת לגעת בה, תגיד לי רגע, איך התמונות שהיא שלחה לך, היו דומות או שהגעת חיכה לך פול טריילר במקום תמונה של כוסית?

אל תכנס לי לכיס, אני חושב שזה בזבוז לשים כסף על כונפה, אפילו 100 שקל על כונפה לא הייתי שם, אם לכם אין את סטנדרט המינימאלי, אז וואלה, תהנו מהבינוניות.

הנסיכה די (דייט 69)

30
[QUOTE=maximum]
[QUOTE=אכילס]מקסימום, הטרחנות שלך מתחילה לשעמם... אם לא שמת לב אתה בפורום זיונים, זה אומר להשיג זיוניים ולהחליף מידע על זיונים, שאני סוגר עסקה אני רוצה לדעת על מה אני משלם, אם אני משלם לזיון אחד 1000 שקל אז הבחורה יכולה להיות אולי בר רפאלי ולגבות כזה סכום, אחרת אין מצב.
[/QUOTE]

לא רציתי לפתוח מולך חזית אבל עשית את זה לבד
כנראה שאין לך מושג קלוש מי היא בחורה איכותית
אז בוא נעשה פה קצת סדר בדברים, אתה לא גבר אמיתי
אתה נקבה מהלכת על 2
גבר אמיתי אוסף בחורה ומתייחס אליה כמו לכל אישה שהוא מכיר, לא משנה שאתה משלם וכמה אתה מזיין אותה, גבר אמיתי מוריד את הקסדה מהראש שלו כשהוא פוגש בחורה ומציג את עצמו כראוי ולא מתייחס אליה כמו זונה מהרחוב (שגם לאלה צריך לתת כבוד מינימלי)
גבר אמיתי כשבחורה לא מוצאת חן בעיניו אומר לה את זה בפנים ולא לוקח אותה עד לחדר ואז מוצא תירוץ עלוב להשאיר אותה שם ולהבריז
גבר אמיתי נותן כבוד לאנשים אחרים
אתה לא גבר אמיתי
אתה השקית של הזבל!!

ואם היית יודע מה ואת מי אני זיינתי בחיים שלי הזין שלך היה נופל
אז תמשיך לזיין 5 פעמים בשעתיים ותמשיך לצבור עוד זיון פר שקל
ותשאיר את האיכות לגדולים ממך
עשה לי טובה ותסתום קצת עדיף לכולנו
[/QUOTE]
גדול, אתה גדול.

בחיי, אני אפילו לא יודע איפה להתחיל איתך,
בסדר, הטעם שלך הוא כונפות שמנות, אין לי בעיה, כל אחד והסטיה שלו, אבל שאתה תבוא ותלמד אותי על בחורות זה ממש אחלה. אבל זה די לחיות בסרט.

בקשר למשפט שאמרת שאם אני הייתי יודע את מי זיינת אז הזין שלי היה נופל, אתה צודק לחלוטין, אני גם מוסיף, גם הראש שלי היה נופל, כי אם הבחורה ההיא היא בחורה שחשבת שנראית טוב, אני לא רוצה אפילו לחשוב איזה בחורות עברו אצלך, יש לי אגב המלצה, יש את כל השבורות בטברסקי 15 שנפתח בבעלות מחודשת, תקפוץ לשם, תראה הרבה בחורות שיקלעו בול לחוסר הטעם שלך וכל זה ב200 שקלים, בלי לשלם 600 לכונפה ועוד 200 לחדר. כבר חסכתי לך.

אני לא יודע מה היא סיפרה לך, אבל היא שיקרה, קודם כל לא הייתי עם קסדה על הראש שנפגשנו, שנית כל לא השארתי אותה שם, לקחתי אותה בחזרה הביתה, אשמתי שברגע שחצתה את הרחוב כל מה שחשבתי זה איפה אני מחבר את הטריילר לאופנוע, כי כשעלתה עליו כמעט גמרה לי את המתלה האחורי.
הייתי מנומס וקורקטי, זה שהיא היתה בהלם מזה שמישהו מבטל איתה זה רק בגלל שהיא הורגלה שמזילים עליה ריר ובקשר לזה, בוא ואסביר לך משהו.
הקשקוש הזה שקשקשת פה למעלה על גבר לא גבר הוא לא רלוונטי בכלל, אני לא באתי לחפש אהבה, יש לי אחלה אהבה בבית. אני באתי לחפש זיונים, בלי כאב ראש של הקשקוש מסביב, אני מתייחס מצויין לנשים, אבל נותן כתף קרה למי שחושבת את עצמה שיש לה כוס מזהב אבל בפועל היא צריכה לעבוד בשטחים בתור מוביל. לאלו יש לי אפס סבלנות.

אתה יכול לפתח את הדיון הזה לאיזה כיוון שאתה רוצה, אבל די איבדתי עניין בלהמשיך אותו איתך, אתה, בדיוק כמו הבחורות הכונפות שאתה מזיין, מזיז לי את קצה הביצה.

אז שיהיה לך בהצלחה מר גבר גבר מקסימום הערס,
אני אסיים במשפט שאמר מאמן קרב המגע שלי,
החיים מלאים באנשים מזוייפים, אבל לפני שאתה מתחיל לשפוט אותם, תוודא שאתה לא אחד מהם.

שא ברכה.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”