כ אשת חיל מי ימצא..... - דף 3 - סקס אדיר

אשת חיל מי ימצא.....

21
[QUOTE=roni golan]
בסופו של דבר הבנתי דבר אחד...99 אחוז מהחברים בפורום הם אנשים טובים וחברים אמיתיים !!!
ואחוז אחד של מטו______אז יש לכם שתי אופציות...או לדלג על הדיווחים שלי !!!
או ללכת לחפש מי שיז______אתכם...או שפשוט תזי_______אחד את השני !!!
[/QUOTE]

יישר כח !!

ואוסיף הערה: הנהלת האתר נוקטת בצעדים שונים נגד יחצ"נים, נגד מקדמי אתרים, מסננת חברים חדשים, בודקת בארבע עיניים דיווחים של חדשים - אבל לא מסננת חברים שכבר 'בפנים'... ויש כאלה שסרחו...

המגביה עוף - ירחיק ראות

אשת חיל מי ימצא.....

22
לדעתי חברים שלא משתלבים ברוח הפורום ומחרחרים ריבים צריכים לחכות שוב לאישור של ההנהלה ע"מ לעלות תגובות.
כמובן שיש חילוקי דיעות מידי פעם אבל כשמדובר במגמה והשתלחות בחברי פורום תורמים לעומת חברי פורום לא תורמים אאאאאהמממ...
אין יותר מידי מה לחשוב
והמבין יבין
סקס מוריד עול מלבך

אשת חיל מי ימצא.....

24

צ'ק זה השוק, יש זונות (בד"כ צעירות) ויש לקוחות(בד"כ מבוגרים פי 2 מהן) ויש כסף שקונה סקס.
גם לי היה מאוד לא נעים לראות בן 65 עם כרס עולה לאחת הדירות בירדן 14 אבל מה אפשר לעשות? לקוח זה לקוח והיום אתה צעיר ועוד כמה שנים אתה תהיה מבוגר אז למבוגר אסור לצרוך מין בתשלום?
רוני הודה שהוא מכור, הוא מודע לזה. מה עדיף שהיה מגרד כל היום צ'אנסים של מפעל הפיס? יש אנשים כאלה.
יש מכורים לסיגריות, יש מכורים לסמים, יש מכורים להימורים, יש מכורים למכוניות משופרות ויש מכורים לסקס.
אני גם לא אוהב לקרוא דיווחים שבהם הוא מדווח שהוא נתן לבחורה ספאנקים חזקים ודחף לה את אצבעות רגליו לפיה(שאחר כך אני אמור לנשק חחחחח) אבל אני נוטה לחשוב ואולי אני טועה שהוא פשוט אוהב לטבל את הדיווחים שלו(נכון לחודשים קודמים).

את השיחה על העזרה שהוא צריך לדעתך יכולת לעשות איתו בפרטי, הוא היה עונה לך במלוא הרצינות...
----------------------------

:)

אשת חיל מי ימצא.....

25
לצק היקר תגובה....אני מבין שלא הייתה אפילו זרעון כשהתחלטי לזיין אתה בקשת את זה עם צדקנות שלך...בגילך לא הלכתי לזונות לא הייתי צריך עד גיל 45 זיינתי צעירות ויפות ללא תשלום בכלל ועד גיל 53 בוגרות יותר ללא תשלום מה לעשות ולרוב זונות זה לזקנים??? נדבר אתך אחרי 25 שנות נשואייים ונראה מה תרצה...בגילך מביייש ללכת לזונה....ולי באה לזיין אז תשאיר את צדקנות לחסידי ברסלב ולך חפש חברה.....

אשת חיל מי ימצא.....

26
צ'אק - מה מגרד לך בנפש שאתה מציק פה לאחרים ? (תשאל את עצמך כי קנאה היא אם הכעסים ותפגע בך בחיים עד שתגמל ממנה)
לא מתאים לך ? אל תקרא !!!

בכל זאת אקח את הבמה לענות לך על השאלות שהפנת לאדמו"ר
1. כשאני מחבק ומנשק את אשת חיי (אחרי שחזרתי מזיון טוב) אני חושב לעצמי כמה אני אוהב אותה ואיזה ברת מזל היא שיש נותנות שרות בעולם. שאם לא כן מזמן הייתי מחוץ למוסד המאולץ שנקרא נישואין. אחרי 21 שנים אם לא תגוון אחד מהשניים או שתקמול לאיתך אל הזקנה או שתשנא את אשתך. אני היום בעל (הרבה) יותר טוב בזכות תעשית נותנות השרות.
2. הוא הדין לגבי הבת. אני אבא יותר טוב ורגוע . כי אני בעל יותר טוב ורגוע בלי תיסכולים על מה שאשתי לא מספקת לי (לא בתדירות ולא בגיוון). הבת מקבלת משפחה יפה שלמה ומאושרת. אני בטוח שאם יספרו לבת שלי בעוד עשרים-שלושים שנה (כשתגדל ותקבל פרופורציות על החיים) שהשלמות שהיא חוותה בילדותה היא תולדה של צריכת שרותי מין דיסקרטים היא תענה "לבריאות שיהיה לו"
3. אני לא חוזר מאוחר הביתה כי......שרותי מין צורכים מתי שקובעים ואני בוחר שלא לקבוע על חשבון זמן משפחה. בניגוד למאהבת למשל שלפעמים סוחפת אותך לזמן השייך למשפחה.

אני חושב שאני בבעל נהדר, מושא לקנאת כל הסובבות את אשתי. בטוחני שלא אחת מהגרושות והרווקות שחגות סביבה היו לוקחות אותי בשתי ידיים כבן זוג עם הידיעה שאני מתפנק בשרותי מין מספר פעמים בחודש (ואולי אף היו מצטרפות אלי לחגיגה)
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

אשת חיל מי ימצא.....

28
אני אומר, חברים, יש הכל מהכל, יש פה אנשים ערב רב, אחד אוהב דילדו בתחת ואחד אוהב לזיין שמנות.
בואו נשאיר את השיפוט מחוץ לפורום ולא נכנס אחד לפינה של השני. כולנו נואפים (חוץ מהרווקים ביננו) וכולנו צרכנים מכורים ברמה כזו או אחרת, בואו נשאיר את המקום הזה נקי משיפוטיות, אני בטוח שאף אחד פה לא מרוצה מההתמכרות שלו ברמה כזו או אחרת.

שאו ברכה.

נ.ב. גם לי קצת מפריע לראות את הפוסט הלא קשור הזה במיוחד במקום שהוא "עקב אכילס" שלי בנושא צרכנות המין,
אך למרות זאת אני מפרגן להוצאת הקיטור של רוני. אם לו זה עושה טוב וזה לא מפריע לי ממש, שיהיה לו לבריאות.

אשת חיל מי ימצא.....

30
[QUOTE=אוהב סבתות]צ'אק..גם אתה מכור להצקות ולצדקנות ופוסל במומך!
חוץ מזה לדעת רבים ולדעתי עברת מזמן את גבול הטעם הטוב
ואתה עלול למצוא עצמך בפיקוח או מורחק.

בידידות או"ס
[/QUOTE]

מעניין שעל המשתלחים בצעיר לנצח לא מאיימים בפיקוח.חיוך
אז עצבנתי את הגברדיה הוותיקהShocked

או"ס זה ממש לא מפחיד אותי, אז ישימו אותי תחת פיקוח.
אם אני לא יכול לכתוב מה שאני רוצה, אז אני לא רוצה להיות פהOuch
אצלי אין פרות קדושות, ככה תמיד הייתי, וזה לא שאני אפסיק לזיין אם לא אהיה חבר פורוםקריצה

בכל מקרה, תודה על האזהרה.
בידידות..
...................

Boom Boom Chuck
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”