צ'אק - מה מגרד לך בנפש שאתה מציק פה לאחרים ? (תשאל את עצמך כי קנאה היא אם הכעסים ותפגע בך בחיים עד שתגמל ממנה)
לא מתאים לך ? אל תקרא !!!
בכל זאת אקח את הבמה לענות לך על השאלות שהפנת לאדמו"ר
1. כשאני מחבק ומנשק את אשת חיי (אחרי שחזרתי מזיון טוב) אני חושב לעצמי כמה אני אוהב אותה ואיזה ברת מזל היא שיש נותנות שרות בעולם. שאם לא כן מזמן הייתי מחוץ למוסד המאולץ שנקרא נישואין. אחרי 21 שנים אם לא תגוון אחד מהשניים או שתקמול לאיתך אל הזקנה או שתשנא את אשתך. אני היום בעל (הרבה) יותר טוב בזכות תעשית נותנות השרות.
2. הוא הדין לגבי הבת. אני אבא יותר טוב ורגוע . כי אני בעל יותר טוב ורגוע בלי תיסכולים על מה שאשתי לא מספקת לי (לא בתדירות ולא בגיוון). הבת מקבלת משפחה יפה שלמה ומאושרת. אני בטוח שאם יספרו לבת שלי בעוד עשרים-שלושים שנה (כשתגדל ותקבל פרופורציות על החיים) שהשלמות שהיא חוותה בילדותה היא תולדה של צריכת שרותי מין דיסקרטים היא תענה "לבריאות שיהיה לו"
3. אני לא חוזר מאוחר הביתה כי......שרותי מין צורכים מתי שקובעים ואני בוחר שלא לקבוע על חשבון זמן משפחה. בניגוד למאהבת למשל שלפעמים סוחפת אותך לזמן השייך למשפחה.
אני חושב שאני בבעל נהדר, מושא לקנאת כל הסובבות את אשתי. בטוחני שלא אחת מהגרושות והרווקות שחגות סביבה היו לוקחות אותי בשתי ידיים כבן זוג עם הידיעה שאני מתפנק בשרותי מין מספר פעמים בחודש (ואולי אף היו מצטרפות אלי לחגיגה)
תמיד להיות בנתינה.
במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...