כ מילנה אוח מילנה - דף 3 - סקס אדיר

מילנה אוח מילנה

21
[QUOTE=pinnochio]

מה שכתב יואב בטעות בשרשור על לורן, אבל התכוון למילנה.
אני קורא שוב ושוב את מה שכתב וקשה לי להרדם.
הוא כמובן עוד מתלונן על יחס קר מהבחורה!

[QUOTE=yoav1]הייתי, התאכזבתי, נקמתי.
מראה טוב, תחת נחמד ושירות חרא ואני אסביר מה זה חרא:
כשאני מבקש מבחורה עובדת לעמוד(כי אני רוצה לראות את התחת) אז בבקשה שלא תסמן לי לבוא אליה למיטה.
כשאני נכנס עם " מה נשמע" נחמד שלא תדפוק לי את מבט ה- "הנה עוד ישראלי מטומטם" ותדפוק קללה עסיסית ברוסית( כי לא פניתי אליה באנגלית). כשאני מבקש שתלטף לי את הביצים בדרך מסויימת שלא תדפוק לי את מבט ה-"בכמה דפוקים אני צריכה לטפל היום" ותסנן שוב קללה ברוסית.
אז אחרי ששילמתי 400 שקל ( באופן יוצא מהכלל) החלטתי להשיב לה במטבע שאני מכיר לפחות כמו שהיא מכירה את מטבע הרובל, בסקס כואב, לא נוח ומשפיל. ואני יודע איך עושים את זה. עם סיום ה-40 דקות המלאות מתוכן לפחות 35 דקות בפמים ובצורה מכאיבנ הייה קצת דם על הקונדום וקצת דמעה על הלחי.
היה שווה כל שקל.
[/QUOTE]

אתה אדיוט!
אני קורא את הדיווח שלך ובא לי להקיא!
אתה בן אדם שפל, חסר כבוד ברוטאלי ואלים!
אני מתבייש שאני חבר בפורום שיש בו יצורים כמוך!
אנשים כמוך צריך לעצור ולשים מאחורי סורג ובריח!
אתה אנס!!!

חברים, מצטער על ההשתלחות, אבל יש גבול!

אדמין, לא יודע אם מה שהוא כתב זה חוקי או לא, אבל זה מגעיל!!!

אני כל כך כועס עכשיו.אני מתאפק מלפרוק כאן כל מה שיש לי לאמר לחזיר הזה, זה יכול להגמר מאוד מכוער.כועס

למעשה אני לא רק מתבייש בהיותי חבר בפורום, אני מתבייש בהיותי ישראלי/יהודי/גבר/בן אדם או כל דבר אחר שיש לי במשותף עם אחד כזה.בכי

[/QUOTE]
yoav1 - אתה פסולת אנושית, בזבוז של חמצן - מאחל לך רק רע בחיים (ושיהיו קצרים ככל הניתן).
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

מילנה אוח מילנה

22
כשאני מבקש מבחורה עובדת לעמוד(כי אני רוצה לראות את התחת) אז בבקשה שלא תסמן לי לבוא אליה למיטה.
כשאני נכנס עם " מה נשמע" נחמד שלא תדפוק לי את מבט ה- "הנה עוד ישראלי מטומטם" ותדפוק קללה עסיסית ברוסית( כי לא פניתי אליה באנגלית). כשאני מבקש שתלטף לי את הביצים בדרך מסויימת שלא תדפוק לי את מבט ה-"בכמה דפוקים אני צריכה לטפל היום" ותסנן שוב קללה ברוסית.
אז אחרי ששילמתי 400 שקל ( באופן יוצא מהכלל) החלטתי להשיב לה במטבע שאני מכיר לפחות כמו שהיא מכירה את מטבע הרובל, בסקס כואב, לא נוח ומשפיל. ואני יודע איך עושים את זה. עם סיום ה-40 דקות המלאות מתוכן לפחות 35 דקות בפמים ובצורה מכאיבנ הייה קצת דם על הקונדום וקצת דמעה על הלחי.
היה שווה כל שקל.
[/QUOTE]

הנה הוכחה לאיזה חיות יש פה, וזו רק דוגמה אחת, נדיר שהם מרימים ראש...
תרשו לי להפתיע אותכם - יש לא מעט כאלה, בגלל שאני מדבר רוסית ומתייחס יפה לבנות, חלקן נפתחות אליי ומספרות לי דברים שלא אמורות לספר. דווקא מבחורה מקצוענית אני מצפה להפסיק את הסקס במצב כזה ולהעיף את הלקוח מהדירה.

כשאתה מרגיש יחס לא טוב מהבחורה אתה צריך להתנקם בה ע"י זה שלא תישאר איתה ולא תיתן לה פרנסה, איזה איש מגעיל ודוחה אתה yoav1.

אחר כך בגלל אנשים כמוך הבחורות כבר לא מסוגלות לתת שירות טוב כי כבר נמאס להן מההשפלות של הישראלי המגעיל...

----------------------------

:)

מילנה אוח מילנה

23
yoav1,
כולי תקווה שבפעם הבאה שתקבע עם אחת הבנות.
הפקידה שוב תעבוד עליך ותשלח אותך לדירה אחרת.
אלא שהפעם בדירה יחכו לך 4 סודנים חובבי גאנג באנג.
ואחרי שיגמרו לחגוג לך על התחת, תמצא את האומץ לבוא ולדווח כולל תיאורים על הדם והדמעות.

מקווה שלא נשמע ממך יותר בפורום, מקומך בגן חיות!
...................

Boom Boom Chuck

מילנה אוח מילנה

24
חבר'ה, להירגע... פינוקי, גם לך היה דיווח אחד לפחות שהעלה קבס בלא מעט חברים גם הוא כלל... החפצה של הבחורה ומידה מסוימת של אלימות - אך לאחר מכן אתה דאגת לסייג ולומר שהכל נעשה בהסכמה
סאנקן, אתה יכול לנסות ולהכחיש, אבל גם אתה - וכל מי שפה - "קונה" את הבחורה ב-300, 400, 500 וכו'. ויש פה לא מעט חברים שנהנים בדיוק ממה שכתבת: "כמו כוכבת פורנו!", PSE. יש בחורות שדווקא כן כל כך מכניות אבל מוכנות לעשות הכל - ממש בובת מין - ודוגמה טובה היא קארין. תראה איזה דיווחים חיוביים היא קיבלה - בדיוק בגלל זה.
אבל יואב, אם אכן הבאת אותה לבכי ולדימום - אתה אכן סדיסט, ואני מקווה שרק מתוך תסכול כתבת את הדברים והם לא באמת קרו.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

מילנה אוח מילנה

25
[QUOTE=החפוז המכני]חבר'ה, להירגע... פינוקי, גם לך היה דיווח אחד לפחות שהעלה קבס בלא מעט חברים גם הוא כלל... החפצה של הבחורה ומידה מסוימת של אלימות - אך לאחר מכן אתה דאגת לסייג ולומר שהכל נעשה בהסכמה

סאנקן, אתה יכול לנסות ולהכחיש, אבל גם אתה - וכל מי שפה - "קונה" את הבחורה ב-300, 400, 500 וכו'. ויש פה לא מעט חברים שנהנים בדיוק ממה שכתבת: "כמו כוכבת פורנו!", PSE. יש בחורות שדווקא כן כל כך מכניות אבל מוכנות לעשות הכל - ממש בובת מין - ודוגמה טובה היא קארין. תראה איזה דיווחים חיוביים היא קיבלה - בדיוק בגלל זה.

אבל יואב, אם אכן הבאת אותה לבכי ולדימום - אתה אכן סדיסט, ואני מקווה שרק מתוך תסכול כתבת את הדברים והם לא באמת קרו.[/QUOTE]

מר "חפוז מכני", או שמה עדיף שאקרא לך "תפוז מכני", משפט אחד לי אליך:

" במקום בו שורפים ספרים... ישרפו בסוף גם בני אדם "

ואתה מבחינתי מאלה ששורפים ספרים פה בפורום, רק שאתה טיפש מדי מכדי להבין זאת!

...................

Boom Boom Chuck

מילנה אוח מילנה

26
לפי מה שאני מתרשם באתר יש כאן לא מעט פנטזיונרים שכותבים שקרים ...אני רוצה לראות אותו יואב עושה זאת לבת תאגיד ולא מקבל פתיחת תחת ביציעה...יש איש תאגיד בסביבה...בנוסף יש כאן חברה שעושים פרסומת שלא במקום...אתם מתאגיד או קבלתם מציצה חינם???

מילנה אוח מילנה

28
היה שווה כל שקל.
[/QUOTE]

זה שקר של טיפש שלא מבחין שהדבר הזה בלתי אפשרי...
וחלקכם נסערים כאילו פגעו בציפור נפשכם...
המגביה עוף - ירחיק ראות

מילנה אוח מילנה

29
חברים בואו ניקח נשימה...ועוד אחת...ומה היה לנו כאן דיווח על זיון נקמה אגרסיבי...דיווח מעט ציורי דם דמעות וכו..תנו ליבבקשה לצנן את האוירה הלוחמנית.מדובר על פואמה...לא מציאות-אינכם חייבים להאמין לכל מה שכתוב...אני קורה דיווחים מדהימים ציורים על סקס מטורף,שאחלה מאהבת לא עשתה לי,ובהחלט לכשרון הכתיבה שיש כאן יש צדדים שיווקים תורמים לאוירה הכללית.-אבל אין התחייבות שמה שדווח באמת קרה במציאות-אלה בעיניי הכותב בלבד.וכמו שאני סבלני לגבי דיווחים נהדרים,כך אני מגיב לגבי פוסט הנקמה.תאמינו לי אף אחת מהזונות כאן לא פרייריות..ולא זקוקות להגנה בשם האלוהים או בשם האתר...הם יודעות כמה זה קשה לעבוד בתחום המתגמל הזה ,והם עשו בחירה מושכלת.-ואפילו חודרות פעם אחר פעם -סימן שלא ממש נורא.

חייו וידוי -לפני יותר עשור הייתי לקוח קבוע של רוסיה מדהימה...פיזרתי עליה כספים רבים,והיא בתמורה החזירה לי דקות של שובבות:)כחלק מאהבתי אליה ניסיתי להחזיר אותה למוטב-הלוואתי לה סכום ענק 6 ספרות...של כסף שהבטיחה להחזיר-כמובן שזה לא קרה...ואפילו סידרתי לה עבודה.במסגרת ההתפקחות לאחר התמימות...שאלתי את שאלת השאלות...למה?-והיא השיבה בפשטות...אתם הגברים חושבים שאתם על תקן מצילים מושיעים..גברים אמיתיים שבאים להציל גברת שנקלעה במצוקה שרק מחכה לגבר האמיתי.מתלהבים שהיא גומרת מתמסרת נותנת או מספרת לכם וידוי סודי שאף אחד לא יודע...המציאות בעיני הזונה-כך היא אומרת ניראת אחרת-הנה מגיע ילד לגננת ורוצה להראות כמה הוא מיוחד משקיע אוהב מרטיט ומטריף...ואילו היא בתמורה משחקת את המשחק.הם לא טיפשות אלה שחקניות!!!

ולעיניין סקס האגרסיבי-הם אוכלות כאלה בערמות...עושות ריסט מייד שהולך-ונגמר...הם יודעות עם איזה חומר אנושי הם משחקות-ודי להתלהב מכל מניפולציה כתובה.

אני במשחק הורדתי מינון-אבל אני מבין את הכללים שלקח לי מלא זמן להפנים-ואני לא מתלהב מדיווחים לא לכאן ולא לכאן.

והזונות מכירות טוב מאוד את המשפט-מי שמשחק עם חרא שלא יתלונן על הרייח.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”