כ שידול לזנות במועדונים\פאבים - דף 3 - סקס אדיר

שידול לזנות במועדונים\פאבים

22
[QUOTE=chico]לא אשכח איך ראיתי פעם את אנג׳לינה במועדון נמרחת על בחור
שהכירה לפני 5 דקות ולא הבנתי איך אחרי רכבת הלקוחות שעברו אצלה במהלך היום
היא עדיין חרמנית לצוד לה טרף בשעות הלילה. [/QUOTE]

אתה מזכיר לי נשכחות...קריצהמוחא כפייה

מי שהכיר את אנג'לינה בתקופה בה הייתה בפורום(לפני 6 שנים בערך) ידע שהיא הייתה משתוללת הרבה עד השעות הקטנות של הלילה(והבוקר לפעמיםצחוק)... לי אומנם לא יצא לראות אותה מחוץ ל'מסגרת הרשמית'(למעט לפני שנים באיזו מסיבת בריכה שנדמה לי שראיתי אותה די מרחוק, אבל כלל לא בטוח שזאת היא) אבל כאלו שראו סיפרו לי שהייתה מושכת אש כמעט בכל מקום אליו הייתה הולכת, ובשל המראה האקזוטי יוצא הדופן שלה(וגם האופי המאוד משוחרר כפי שהותיקים כאן זוכריםקריצה) גברים תמיד כירכרו סביבה. לא יודע איך היא כיום(שמעתי שהיא מקבלת לעיסוי ברחובות אך לא בדקתי... עדייןצחוקקריצה)... רק יכול להניח שהיא נרגעה קצת... או שלא...צחוקErmm

אני חולק על החבר chico בעניין המונח 'רכבת לקוחות'. מהיכרות מעמיקה איתה באותה תקופה מעולם לא הייתה עובדת בשיטת 'נכנס-יוצא, נכנס יוצא', אלא קיבלה מס' מאוד מצומצם של אנשים(אולי 2-3, 4 זה כבר היה נדיר) וגם לא עבדה כל יום. מה שכן - היא הייתה עובדת לחלוטין לפי החשק הפרטי שלה. אם לא היה לה מוזה לסקס היא חופשי הייתה מבטלת ומכאן כל ההברזות המפורסמות שלה שלדעתי היו המינוס הכמעט יחיד אצלה. אני אישית רק הערכתי אותה יותר על זה והעדפתי שלא תקבל אותי כלל מאשר תעשה לי הצגה מאולצת ללא חשק... תיקתוק לא היה מעולם בלקסיקון שלה.

[QUOTE=chico]אסור בתכלית האיסור, אין שאלה בכלל. גם במקרה אנג׳לינה שתיארתי למעלה, לא ניגשתי אליה ולא היא אלי, למרות שהכרנו היטב זה את איברי זו. יש גבולות שלא חוצים. חיים פרטיים זה דבר אחד וריקון אשכים תמורת בצע ממון בתוך פות מושכר בליסינג שעתי זה דבר אחר. [/QUOTE]
טוב עשית!מוחא כפייהאצבע למעלה ולגופו של עניין/דיון/שרשור - כך צריך לנהוג! תמיד תזכרו שגם לבחורות יש חיים פרטיים מחוץ לעיסוק, וכמו שאתם רוצים שהן יכבדו את הפרטיות שלכם - תכבדו אתם את שלהן.

נ.ב - חייב להוסיף לגבי אנג'לינה שהיא הייתה דוגמא מצויינת לבחורה ישראלית יפייפיה פצצתית, עם לוק של איזה דוגמנית אקזוטית שאשכרה אוהבת סקס והחליטה לעשות מזה כסף במקביל לעיסוקים אחרים בחייה. וזאת בניגוד לכל מיני טענות הזויות שאנחנו שומעים בשרשור אחר(על הפמינסטיות בפייסבוק שסימנו את הפורום כמטרה) על כך שעיסוק בתחום הוא מעולם לא מבחירה.
zooz

שידול לזנות במועדונים\פאבים

23
חברים, זה לא לעניין בכלל כשפוגשים בחורה עובדת ברחוב או בפאב לפנות אליה, שם היא נמצאת במסגרת חייה הפרטיים וצריך לכבד זאת בדיוק כפי שאנחנו לא היינו רוצים להיות עם המשפחה בקניון ושבחורה שהיינו אצלה תפנה אלינו באותו מעמד ותשאל מתי אתם באים שוב...
מי שמאונן לא מזיין
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”