כ זהירות מאדם המתכנה yoav1 !!!!!! - דף 3 - סקס אדיר

זהירות מאדם המתכנה yoav1 !!!!!!

21
[QUOTE=אשי]אני קצת לא מבין את המהומה יש פורום BDSM שמתאים יותר לכותב ויש שם אפילו שפחות בשכר כמו שחר
לדעתי צריך להעביר את הדיווחים לפורום BDSM המתאים יותר לסטיות של הבחור
לדעתי הוא סתם קשקשן ומנסה להרגיז את כולנו
שתהיה שנה טובה וחג שמח

בנוגע לדרגה של פינוקיו אני איתך אם זה יעזור

[/QUOTE]

אני מצטער אבל אלה לא סטיות, זאת התאכזרות ואפילו אונס
זה לא מבוצע בהסכמה, הוא נכנס לזונה ועושה בה את זממו רק כי הוא משלם לה, לא כי היא מציעה שירות כזה (כמו למשל שחר שלדעתי אפילו היא תסלוד מהתיאורים שלו)
מילא אדם מסכם עם בחורה בדיוק על הדברים האלו, יש כאלה שזה הפטיש שלהם
אבל ללכת לבחורה שלא מודעת למוזרויות של אותו גבר, להתעלל בה, לדבריו לנקום בה, זה אונס ולא סטייה ובטח לא BDSM

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

24
[QUOTE=hadar]לצורך הבהרה:
האדם הזה מנהל כבר 7 שנים בלוג שהמון חלקים נמחקו ממנו כי נכתבו שם קטעים מאוד קשים על התעללות בזונות.
[/QUOTE]

א. במעשייך אלו (חשיפת הבלוג שלו) רק נתת במה ופירסום לבלוג של אותו בעל פנטזיות מעוותות וחולניות עבור רובינו.
ב. צריך גם להיות הגון ולציין שבתחילת הבלוג הוא מציין: "כל המתואר בבלוג הוא סיפורת ופנטזיה בלבד."

שנה טובה!!!

25
[QUOTE=איצטגנין]
אף אחד לא שואל מי זה hadar ומה המניעים שלו?
משתמש חדש עם 4 הודעות שמציף את התיבות הפרטיות בציטוטי yoav1......
פמיניסטית שהסתננה לפורום?.....

[/QUOTE]

בין אם זוהי פמינסטית או יואב עצמו או השד יודע מי, לא משנה את העובדה שהבחור פשוט מגעיל
לדעתי זה רק מביא כבוד לפורום שאדם כזה קיבלת את התגובות הרשומות פה, אין אנחנו שותפים עם דעותיו ועמדותיו ודיווחיו
וזה אומר הכל
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

26
קראתי בעיון רב את ההודעות שלו בפורום הזה וגם בפורום השני שבו הוא כותב.
בין אם הסיפורים שלו אמיתיים ובין אם לא הבן אדם סדיסט, זקוק לטיפול נפשי בדחיפות, מסוכן לסביבתו ולחברה.
קראתי לעומק גם את הדיונים של הפמיניסטיות בקבוצת הפייסבוק
חייב להודות למרות שאולי זה לא פופולרי לומר את זה כאן
אבל הנקודה היא שנשים שעוסקות בזנות נתקלות בגברים כמו יואב1 כל הזמן
אנשים שחושבים ש300 שקל מקנים להם את הזכות להתעלל ולפגוע פיזית ונפשית
נכון שרובנו לא מגיעים לנערה עובדת ועושים בה כרצוננו. יש הדדיות והאדם השפוי בודק אם מי שמולו מוכנה או רוצה לשתף איתו פעולה. אבל לא כולם שפויים. ולא כולם מספיק רגישים כדי להבין מה הגבול

28
1. משיחותי עם בנות שעבדו (יש אפילו כמה מתוקות שיצאתי איתם בעברי!) ועם גברים רבים שהולכים לעובדות מין, אין ספק שיצורים כמו יואב, אם אכן הוא אמיתי, אינם הרוב, בדיוק ההפך מיעוט שבמיעוט. מיעוט נוראי אבל מיעוט.
2. מבחינת חבורת הפמיניסטיות בישראל, אין שום הבדל בינינו לבין יואב, אם אכן הוא אמיתי.
3. אוסטרליה וניו-זילנד הצטרפו בשנים האחרונות להולנד,
גרמניה, בלגיה
, ספרד שוויץ ולעוד
הרבה מדינות במגמת מיסוד הזנות כדרך הנכונה למנוע ניצול.
אמנסטי, וגם
ועדות האו"ם השונות ממליצים כיום על מיסוד/הסדרת הזנות לאחר בחינה מעמיקה ומגובה
בנתונים, גם שם לא מדובר בטיפשים, ולא בשונאי נשים
.

[QUOTE=backtalker]קראתי בעיון רב את ההודעות שלו בפורום הזה וגם בפורום השני שבו הוא כותב.
בין אם הסיפורים שלו אמיתיים ובין אם לא הבן אדם סדיסט, זקוק לטיפול נפשי בדחיפות, מסוכן לסביבתו ולחברה.
קראתי לעומק גם את הדיונים של הפמיניסטיות בקבוצת הפייסבוק
חייב להודות למרות שאולי זה לא פופולרי לומר את זה כאן
אבל הנקודה היא שנשים שעוסקות בזנות נתקלות בגברים כמו יואב1 כל הזמן
אנשים שחושבים ש300 שקל מקנים להם את הזכות להתעלל ולפגוע פיזית ונפשית
נכון שרובנו לא מגיעים לנערה עובדת ועושים בה כרצוננו. יש הדדיות והאדם השפוי בודק אם מי שמולו מוכנה או רוצה לשתף איתו פעולה. אבל לא כולם שפויים. ולא כולם מספיק רגישים כדי להבין מה הגבול
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

29
קצת שפיות

אני לא יודע אם הסיפורים אמיתיים או לא . בכל מקרה להתעלל ולהכאיב לאנשים בלא סיבה ( רק כי הן בחורות עובדות ) מראה על לקות קשה . התחלתי לקרוא מעט מהחומר שפירסם יואב ( באמצעות הקישורים ) וקיבלתי צמרמורת . לא מעניין אותי אם זה אמיתי או בדייה , אני נגעל , כן פשוט נגעל לקרוא תיאורים כאלה . לדעתי , אדם שפוי לא מבצע דברים אלו או כותב סיפורת ופנטזיות בנושא המוצג . גם אנשים שאוהבים לקרוא על התעללות ואכזריות , תודו שיש פה בעיה .

מה גם , כשהייתי היום עם מישהי שהתנהגה אלי בצורה יפה שלא יכולתי להפסיק לחבק אותה ( לנה ). חשבתי עליה כבת אדם ראשית כל וקיבלתי בחזרה יחס ראוי . כואב לי לחשוב שיהיו אנשים ( אני מקווה שלא ולא ) שייתחסו אליה כחפץ או אחת שאם משלמים לה אז ניתן לעשות כאוות נפשי .

אני לא רוצה להישמע מתייפיף , ופעמים רבות העברתי ביקורת על תאגידים או עובדות נצלניות בפורום . יש נפילות ויש אכזבות , אפשר להתלונן ולעיתים יש אוזן קשבת לדברים , אך בסיכומו של יום צריך לקבל את האכזבות . בעיקר כשאנו יודעים שיש גם עליות וחוויות כמו קיילי , אירנה , ריטה ועוד רבות וטובות .

לסיכום : ראשית כל , אני מתייחס לבחורה עובדת בכבוד

כי

ישנן בחורות עובדות שהפיחו בי רוח חיים אף על פי שהלב שלי שבור לרסיסים

נ.ב - דרגה לפינוקיו , בהחלט ראוי .
קישקשתא שנון כתמיד , אך מי אלה שמשון ויובב בפורום ?

הפוך כל חסרון ליתרון
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”