אתמול לא הייתי חרמן כהרגלי מידי יום ביומו אבל הדיווח של רוני העביר אותי על דעתי
תקשרתי בווטסאפ (תודה לרב גוגל טרנסליט) הופנתי למלון הטוב ביותר בבת-ים
המלון פצצה, החדר מעולה, נקיון, מגבות וכל השאר
חשקה נפשי בנערה עם קעקוע הדרקון
אם הולך לזונה - רוצה שרמוטה אחושרמוטה (בת של.. נכדה של...)
אבל....
פותחת את הדלת יעלת חן. עדינה ומתוקה כצפיחית בדבש. יפה בפנים (מאוד לטעמי) תמירה ולבושה בעידון
משוטט ברחבי דירת הסטודיו ברם אין נערה עם קעקוע דרקון רק נימפה מתוקה ויפה. ענוגה כפרח הסחלב.
כמאהבת זה בדיוק הטעם שלי. יפה , צעיר, ענוג, רזה וחינני (אני אפילו אוהב חזה קטן), אבל אני רוצה זונה !!!!
אמנם לא ממש רעב אבל ה REAL FEEL כבר מוכן בכיס והעלמה מוכנה אמרתי יאללה...
נכנס איתה למיטה
כמו שהרב אומר - היא עדיין לא מודעת למקצועה. לא יודעת שהיא זונה ואיך בדיוק עושים את זה.
מתפשטת לאט, אני מסייע לה בהסרת החזיה והתחתון
מתחילה למצוץ בעדינות כשהיא שוכבת על הצד ואני על הברכיים.
מציצה עדינה אבל מאוד מאוד מענגת. נהנתי מכל רגע.
אני לא נוהג לרדת לזונות , זה לא עושה לי את זה, אבל אוהב בזמן שמקבל מציצה לתת להן משחק אצבעות טוב לשבלול. להכין את סביבת העבודה.
היא שואבת ואני במקביל נותן לה גירוי דגדגני ונרתיקי מקצועי כדבעי. הבחורה מרטיבה יפה יפה, מידי פעם עושה הפסקה מהמציצה שומטת את הראש לאחור בעיניים עצומות ונאנחת בהנאה שאין בה צל של זיוף.
הכלים מוכנים לעבודה. השרביט מצוחצח וזקור כתורן של דגל ישראל ביום חגה. השבלול מוצף בצוף סמיך כצלוחית דבש בערב ראש השנה הממתינה לטבילת התפוח. הגיע הזמן להתלבש ולתת עבודה כראוי.
שולח את היד הרטובה ממצי הנימפה לקונדום שעל השידה ומנסה לקרוע את האריזה באמצעות השיניים.
ניחוח לא נעים עולה באפי מהיד שעד כה היתה חפונה במבושי הנימפה
ניחוח דג ים ששהה מחוץ למקרר ביומיים האחרונים
זה "טרן אוף" מטורף...מטורף מבחינתי. עד היום לא מצאתי את עצמי מספיק חרמן כדי להכנס בשערי נערה מדיפה.
אל תבינו אתי לא נכון. אין מדובר בנערה לא נקיה או משהו שכזה ונהפוך הוא - כולה אומרת אסטטיקה ועידון.
לא עפו זבובים ולא ברחשים מסביב ולא היה שם ריח של שוק הדגים ביפו אחרי יומיים בחמסין
(העובדה היא שלא הרחתי בזמן המשחק המקדים אלא רק שקרבתי את היד לפניי)
מדובר במקרה של קנדידה בשלב התחלתי שאם לא יזכה לטיפול ראוי יפיץ את ריחו למרחקים.
בכל אופן
צנח לו הזלזל...
בקשתי סליחה יפה נכנסתי להתקלח השארתי את האתנן ויצאתי לעוד יום מעופש
עדיין רוצה את השניה - הנכדה של הזונה
אולי אנסה את מזלי בעוד מספר ימים