כ אווה+לנה.. שתי עלמות בסוויטה אחת... - דף 3 - סקס אדיר

אווה+לנה.. שתי עלמות בסוויטה אחת...

21
טוב הגיע הזמן לדווח

אתמול לא הייתי חרמן כהרגלי מידי יום ביומו אבל הדיווח של רוני העביר אותי על דעתי
תקשרתי בווטסאפ (תודה לרב גוגל טרנסליט) הופנתי למלון הטוב ביותר בבת-ים

המלון פצצה, החדר מעולה, נקיון, מגבות וכל השאר

חשקה נפשי בנערה עם קעקוע הדרקון
אם הולך לזונה - רוצה שרמוטה אחושרמוטה (בת של.. נכדה של...)

אבל....

פותחת את הדלת יעלת חן. עדינה ומתוקה כצפיחית בדבש. יפה בפנים (מאוד לטעמי) תמירה ולבושה בעידון

משוטט ברחבי דירת הסטודיו ברם אין נערה עם קעקוע דרקון רק נימפה מתוקה ויפה. ענוגה כפרח הסחלב.

כמאהבת זה בדיוק הטעם שלי. יפה , צעיר, ענוג, רזה וחינני (אני אפילו אוהב חזה קטן), אבל אני רוצה זונה !!!!

אמנם לא ממש רעב אבל ה REAL FEEL כבר מוכן בכיס והעלמה מוכנה אמרתי יאללה...
נכנס איתה למיטה

כמו שהרב אומר - היא עדיין לא מודעת למקצועה. לא יודעת שהיא זונה ואיך בדיוק עושים את זה.
מתפשטת לאט, אני מסייע לה בהסרת החזיה והתחתון

מתחילה למצוץ בעדינות כשהיא שוכבת על הצד ואני על הברכיים.
מציצה עדינה אבל מאוד מאוד מענגת. נהנתי מכל רגע.

אני לא נוהג לרדת לזונות , זה לא עושה לי את זה, אבל אוהב בזמן שמקבל מציצה לתת להן משחק אצבעות טוב לשבלול. להכין את סביבת העבודה.
היא שואבת ואני במקביל נותן לה גירוי דגדגני ונרתיקי מקצועי כדבעי. הבחורה מרטיבה יפה יפה, מידי פעם עושה הפסקה מהמציצה שומטת את הראש לאחור בעיניים עצומות ונאנחת בהנאה שאין בה צל של זיוף.

הכלים מוכנים לעבודה. השרביט מצוחצח וזקור כתורן של דגל ישראל ביום חגה. השבלול מוצף בצוף סמיך כצלוחית דבש בערב ראש השנה הממתינה לטבילת התפוח. הגיע הזמן להתלבש ולתת עבודה כראוי.

שולח את היד הרטובה ממצי הנימפה לקונדום שעל השידה ומנסה לקרוע את האריזה באמצעות השיניים.

ניחוח לא נעים עולה באפי מהיד שעד כה היתה חפונה במבושי הנימפה
ניחוח דג ים ששהה מחוץ למקרר ביומיים האחרונים

זה "טרן אוף" מטורף...מטורף מבחינתי. עד היום לא מצאתי את עצמי מספיק חרמן כדי להכנס בשערי נערה מדיפה.
אל תבינו אתי לא נכון. אין מדובר בנערה לא נקיה או משהו שכזה ונהפוך הוא - כולה אומרת אסטטיקה ועידון.
לא עפו זבובים ולא ברחשים מסביב ולא היה שם ריח של שוק הדגים ביפו אחרי יומיים בחמסין
(העובדה היא שלא הרחתי בזמן המשחק המקדים אלא רק שקרבתי את היד לפניי)
מדובר במקרה של קנדידה בשלב התחלתי שאם לא יזכה לטיפול ראוי יפיץ את ריחו למרחקים.

בכל אופן
צנח לו הזלזל...

בקשתי סליחה יפה נכנסתי להתקלח השארתי את האתנן ויצאתי לעוד יום מעופש

עדיין רוצה את השניה - הנכדה של הזונה
אולי אנסה את מזלי בעוד מספר ימים
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

22
תשמע רבינו!
אני אומנם קורא כל דיווח שלך ובזמן הקריאה עולה בדימוני האקט עצמו אתה "מכונת מין" !!!
אומנם הטעם שלנו שונה אתה אוהב בהירות עור ואני שחומות אתה אוהב רוסיות ואני לא!
אבל הדיווח שלך איזה דיווח כל כך מושקע כל כך כיף לקריאה בסוף אני יתחיל ללכת לרוסיות!
אשרך רבינו שתהיה לך שנה טובה ומתוקה שנת אושר וכמובן עושר בריאות והצלחה
לכל חברי הפורום שתהי לכם שנה טובה ומתוקה שנה של הצלחות שנה של זיונים שנה של אורגיות שנה פוריה לכולם ושתדעו רק אושר ועושר אוהב אחד אחד הנסיך הירוק (אל תתלהבו לא אהבת אמת אהבה חברית כזאת)
גבר אמיתי יודע לכבד אישה!

23
לנה שלא מלינה ( מתלוננת )

ראשית אציין כי הדיווח הנוכחי שלי , מטרתו להאיר נקודות מסוימות או לתת חוות דעת נוספת . אין המטרה לכתוב דיווח רחב מימדים כי כבר ישנם שניים שעשו כן ( רבנו רוני וטיטאן )

בעקבות דיווחו של רבנו עלה מדד חרמנותי והתקשרתי ללנה . תיאמתי שעה והגעתי לבת ים . קיבלה אותי לנה בחיוך ובחיבוק . בחורה בהירה , עיניים כחולות , אף גדול יחסית לפניה המאורכים . גוף בעל מבנה רזה-בינוני . אין טעם להיכנס לכל הפרטים מבחינת מראה חיצוני כי רבנו כבר עמד על נתוניה . רק אוסיף כי הבחורה נוטפת סקס . הגיעה מסומי שבאוקראינה ומתקשרת ברוסית בלבד ( כמה מילים באנגלית ותו לא ) . נכון , היא לא דוגמנית מסלול או יפה במיוחד אבל

מתנהגת כמו Хохлушка ( אוקראינית )
זורמת כמו Хохлушка
מלאת סקס אפיל כמו Хохлушка
אוהבת סקס כמו Хохлушка
מזדיינת כמו Хохлушка

הבחורה עושה הכל כולל הכל באהבה ובמסירות . מציצה בינונית , אך ליקוקי ביצים ורימינג מעולים . היא חולת סקס ומבצעת כל תנוחה ופוזה שתבחרו . תנו לה זין כל היום והיא תהיה מאושרת . זורמת להכל . אינה מתלוננת ועושה הכל בשמחה . היא אולי תנסה לבקש תוספת לאנאלי , אך ניתן להתפשר ( תלוי בה ) .

כאשר הגעתי ללנה לא פורסם עדיין דיווחו של טיטאן . לגבי הקנדידה שציין ידידנו טיטאן , הרי שלא הרגשתי או הבחנתי , אבל אינני מומחה בתחום . לא ירדתי לה או הרחתי את המקומות הצנועים יותר מדי . בכל אופן אני סומך על ידידנו טיטאן . אני מקווה כי הקונדום והמערכת החיסונית שלי מנעו כל הידבקות .

רוני - אני לא יודע איך הצלחת לרוץ מלנה לאווה וחוזר חלילה . אתה בטוח בכושר מעולה .

לסיכום : זיון מצויין . למרות שחדשה בתחום מזדיינת כמו מקצוענית .

הפוך כל חסרון ליתרון

24
[QUOTE=titan]

ניחוח דג ים ששהה מחוץ למקרר ביומיים האחרונים
לא עפו זבובים ולא ברחשים מסביב ולא היה שם ריח של שוק הדגים ביפו אחרי יומיים בחמסין
מדובר במקרה של קנדידה בשלב התחלתי שאם לא יזכה לטיפול ראוי יפיץ את ריחו למרחקים.

[/QUOTE]
ערב טוב titan
כהרגלך דיווח שנון,מצחיק,ויפה ....מוחא כפייה
יום חמישי...קניתי חלות גדולות לשבת,יין טוב,והרבה שוקולדים טעימים וטובים .....
היה חסר לי רק דגים...עיינתי בפורום,וראיתי שנפתחה מעדניית דגים בבת ים ...
מיד נסעתי לבת ים...פתחה לי את המעדנייה אווה...
אמרתי לה titan סיפר לי,שפתחת מעדנייה קטנה ומסריחה Dead
אמרה לי...זה לא מעדנייה...קיבלתי מחזור מבולבל
השארתי אותה לדמם בסלון...
הלכתי לחדר שינה,ופילחתי ללנה את התחת לשלושה חלקים....Tongue
לאחר שסיימתי עם לנה,ראיתי שאווה עצובה...בכי
אז לקחתי אותה לחדר למציצה...היא מצצה בעדינות,אך באהבה גדולה 40 דקות !!!
"מעז יצא מתוק"ומדג מסריח,יצא מציצה טובה,ליקוק ביצים ,גמירה לפנים ולפה,ב200 ש"ח חיוך
אז אווה במחזור,והיא יוצאת במבצע.....מציצה טובה ועדינה ב 200 ש"ח בלבד !!!!
הללויה ........
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

27
התרשמתי מכל תלמידי החכמים המגיבים השנונים שבקרוב רוני יסמיך אותכם לקבל תואר רב:). תאמינו לי זה שווה יותר מכוכב של אדמין
שנה טובה לכל התלמידי חכמים ובני התלמידי החכמים ולרב הראשיי :). נשאר לאחל שנה טובה לכולם

28
הייתי אל אווה לפני מספר ימים, אין לי מה להוסיף לתיאור של רוני שהיה סופר מדויק גם מבחינת מראה וגם מבחינת החוויה. סה"כ די נהניתי איתה - יש משהו בבחורה הזאת.
גם אני הרגשתי קצת ריח בסוף אבל זה לא היה משמעותי וחשבתי לעצמי שכנראה רק נגמר לה מחזור ולפעמים יש בנות שיש להן את הריח הזה אחרי המחזור אבל לפי מה שרוני אומר זה הפוך ורק התחיל לה מחזור. לא חושב שזה קנדידה אבל גם אם כן , זה מופיע אצל המון נשים ועד כמה שאני יודע לא מסוכן לגברים ובכל מקרה בטוח לגמרי עם קונדום.

30
החלטתי לבקר את אווה פותחת לי תה דלת בחורה עדינה חמודה אפשר להגיד יפה
חזה קטן מאוד עם פטמות ארוכות ישר שנכנסתי אמרה לי שהיא במחזור למרות שידעתי כבר
הלכתי על מציצה הבחורה מוצצת לאט ובעדינות ומכל הלב ואני חוזר מכל הלב בספה במרפסת בעמידה איך שרק תחפוץ
אכן לא נותנת הרגשה שאתה עם זונה בכלל שליקת ביצים מצויינת וגמירה חזקה על הפרצוף ובפה יחדיו ממשיכה לשחק עם הזרע אחרי הגמירה וממשיכה למצוץ עד שאתה לא קם היא לא מפסיקה
אסכם במילה אחת
תענוג
שאפו רוני
זה שיש לך זין זה עדיין לא אומר שאתה גבר!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”