כ הניסיון של חפוזי עם פרטיות: ניפוץ המיתוס - דף 3 - סקס אדיר

הניסיון של חפוזי עם פרטיות: ניפוץ המיתוס

21
ערב טוב לכל חברי הפורום

אני מקווה שיום כיפור עבר במהרה ובהצלחה ללא פגועים מכוחותינו .

תודה לך רוני על דבריך . אך כמובן הפורום מלא בחדשים רבים וטובים ממני .

אציין שבמשך שנים ביקרתי בדירות פרטיות או במכונים . רק לאחרונה ביקרתי אצל פרטיות . הבחנתי "שענף" הפרטיות כמו כל הענף של המכונים או של הדירות הפרטיות דורש בדיקה והתנסות אישית . "אין חכם כבעל ניסיון" . יש נפילות , יש הצלחות בדומה לכל עובדי הענף . חפוזי יקירי , אם כל פרטית הייתה פגיעה , ללא נפילה , אני מניח שרובנו היינו עוברים לפרטיות . אין הצלחה וודאית , שהרי מדובר בנשים עם רגשות , דעות , מצבי רוח . קשה לצפות את הנולד . זה שהיא פרטית אין הדבר מבטיח הצלחה .

אתן דוגמא אישית שקרתה לי השבוע . התקשרתי לפרטית והיא הלהיבה אותי בטלפון . אמרה שתפנק , תטפל ומה לא . הבטיחה שהיא נראית טוב ואמרה ששמה מסתיים באות 'ה' ( רוסיה ) . לא רצתה לשלוח תמונות אבל הבטיחה מפגש לוהט . נסעתי בשבילה עד רשל"צ ונפגשנו . הסתכלה עלי מספר רגעים ואמרה שהיא מכירה אותי . אני לא זיהיתי אותה כלל . מבחינתי , זה סימן לא טוב , אם הייתי עם בחורה ואני לא זוכר אותה כלל . אמנם הייתי עם אין ספור בחורת , אבל סקס טוב אני בהחלט זוכר . הנחתי שראתה אותי לפני שנים באחת התקתוקיות או הדירות בהן עבדה . אז הבנתי שהיא לא בדיוק פרטית , אלא עברה לתחום בשביל יותר כסף . בדירה או התקתוקייה הרוויחה 250-400 שקל ( השערה שלי , אינני יודע בוודאות ) אך כאן דרשה בתחילה 900 ולאחר מכן הפחיתה ל-800 ( כבר בשיחה ללא בקשה שלי ) . כמובן לא ביקשתי הנחה או הפחתה במחיר כי עדיין לא ראיתי את הבחורה . מבחינתי אין טעם לעשות מו"מ שהרי לא ראינו אחד את השנייה . כמו כן , ישנן בחורות ששוות את הסכומים האלה , אבל זאת ניתן לדעת בפגישה עצמה . כלומר לפעמים פוגשים אחת שאומרת 700 שקל ( לפני שראית אותה ) , ואתה אומר לעצמך "מה פתאום , ישנן בחורות ב-200 -500" , אך כאשר אתה פוגש אותה אתה מבין . כן , מבין מה ? אתה מבין שהסיכוי שתזיין אחת כזאת כוסית , נחמדה , שיש ביניכם כימיה והזיון יהיה פיצוץ הוא אחד למאה . אז לדעתי אחת כזאת שווה את הסכום . אולם בחורות כאלה נדירות . בכל מקרה לעניינו , לא אהבתי את המראה החיצוני של הגברת . היא קצת התבאסה , אבל מבחינתי אין דבר . ציפיתי לרוסיה והיא כלל לא . אמרתי תודה ושלום והלכתי . לדעתי , לא "ביזבזתי" נסיעה וזמן אלא למדתי מן המקרה והחכמתי . בפעם הבאה כבר יהיה יותר טוב . לעומתן ישנן פרטיות שאני מחייך כשאני נזכר בהן , כמו אירנה ומרגריטה . ככה זה בחיים .

הפוך כל חסרון ליתרון

22
black היקר, אני מסכים: העובדה שהבחורה פרטית לא מבטיחה כלום. אבל לפעמים הדיווחים מבטיחים... קרה לי לא מעט שהסתמכתי על דיווחים בפורום, והם התבררו כרחוקים מהאמת. לפעמים נפלתי, לפעמים הצלחתי להימנע מנפילה: למשל עם איזבל שלא ענתה ב"ראיון", ורק לאחר שכבר הייתי ערום וניסיתי לחרמן אותה התברר שהיא לא מתנשקת, או עם סוניה: נאמר שהיא עושה כל כך הרבה - אבל אפילו לא התנשקה.
[QUOTE=קישקשתא]
ואחים שלגברות צודק - אתה לא גבר ולעולם לא תהיה.[/QUOTE]
קישי, זה לא מה שאמרת לי אתמול בלילה...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

23
[QUOTE=durex]מציצה ב400, זה לא נוגד את חוקי המחאה?
[/QUOTE]

מה, אתה באמת לא יודע קרוא וכתוב? תנסה לקרוא את חתימתי. היא כוללת גם ספרות, אז אולי זה יקל עליך.

[QUOTE=durex]אומנם אני "צעיר" בפורום, להזכירך אחרי הדיווח הראשון שלי ישר קראת לי יחצן, מה שדי צינן את התלהבות הדיווח שלי.
[/QUOTE]

אההההההה... זה מסביר את המתקפה שלך עליי פה: אתה נוטר לי טינה

[QUOTE=durex]
האמת שמאז הבנתי כמה אתה קשקשן, וככל שכמות ההודעות שלך עולה, כך יורדת ההערכה שלי לאינליגנציה שלך.
ומאחר שנראה שאתה באמת לא מבין מה מנסים לאמר לך על כך הרבה אנשים, גם אני אפסיק להגיב אליך מהיום והלאה,
[/QUOTE]

24
[QUOTE=החפוז המכני]
רוני: חבר מוערך מאוד בפורום הציע לי במקרים כאלה לתת את המספר - אם אני מכיר את החבר הצעיר והוא דיווח. שמו של החבר המוערך הוא רוני גולן. מסכים איתך בעניין הכבוד, אך קח בחשבון שזה לא הדדי: הן כן רואות בך לא יותר מארנק מהלך. בעניין ה"שאלון": גם אתה עושה את זה, פשוט עטפת את זה בעטיפה מרשרשת ונוצצת: ראיון בכל מקרה, מדובר בהבדל סמנטי בלבד: זה משא ומתן עם הבחורה - איזה שירותים מיניים היא מוכנה להעניק לך ותמורת כמה. מכיוון ששפטת אותי וחרצת את גורלי ("אתה טועה טעות גדולה ומרה"), אעמיד אותך על טעותך: כאמור, עבור הבחורה ("פרטית" או "תאגיד") אתה ארנק מהלך; משכך, חשוב לתאם ציפיות עד כמה שאפשר מבעוד מועד (בשרשור אחר היה חבר נוסף שהמליץ בדיוק את זה) - גם בנוגע לנשיקות. כדי להבהיר את טעותך: קרה לי לא פעם שאם לא הייתי שואל - בוודאות לא הייתי מקבל. עוד טעות: איכשהו יצא שתמיד כשבאתי עם מתנות אקסטרה כמו שוקולד - זכיתי דווקא ליחס מזלזל (שוב, ארנק מהלך). צדק אולי, וכנראה שיש כאלה שלא צריכים עזרים של יום האהבה...

נשגב מבינתי מדוע אתה מקלס את קיש ואש"ג וקושר כתרים לזין שלהם בכל פעם שהם משמיצים אותי. לצערי, את החבר היחיד שהיתה לו התעוזה לומר לך את זה ולהציב מראה מול פניך - דאגת להשתיק ולסלק מפה (אז מי פה הקומוניסטים?) - אבל משום מה אתה דואג לחברים שמעולם לא דיווחו ומתעוררים רק כשנאמרת מילת הקסם "פרטית!"

פודלבייט: אני יודע מה זה שלישייה. אתה יודע מה זה עברית? כמה זמן אתה עולה חדש?!

[/QUOTE]
ערב טוב חפוזי ...
אני לא מעליב אותך...לא לועג לך ...לא שופט אותך...ולא חורץ את גורלך !!!!
אני חבר בפורום וכשאני קורא פוסט שמציק לי,אני כותב מה אני חושב על אותו פוסט... לטוב או לרע !!!!
במקרה זה לרע !!! לקחת 8 נשים ועשית מהן צחוק,מבלי לשכב עם אף אחת מהן !!!!
מאיפה התעוזה ?מאיפה האומץ ???? זו חוצפה !!!!
איזה מיתוס ניפצת ??? בלי לשכב איתן !!!!
די כבר חפוזי אל תגזים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואם אתה מדבר עלי כארנק מהלך ....אתה כנראה לא מעודכן...
אוליגופול חשף את התרמית,אני לא משלם כלל כסף,אני מזיין בחינם !!!
חפוזי אתה מכיר אותי טוב מאוד...אני לא פוחד מאף אחד...ואני כותב את מה שאני חושב....ועל מי שאני חושב !!!
וגם כשהחבר הותיק והבכיר ביותר בפורום,איים עליך שהוא יעיף אותך מהפורום,אם לא תתנצל !!!
אני הראשון שכתבתי לך שאני עומד מאחוריך,ואתה לא צריך להתנצל בפני איש !!!
אז תרגיע,תירגע,ותבין שאני תמיד אכתוב את דעתי....לטוב לרע .... ותמיד אעמוד לצד החלש !!!
גם אם אותו חבר ותיק ובכיר !!! וגם אם אותו חבר הוא חדש עם הודעה אחת !!!
וגם אם אותו חבר כתב עלי רק דברים רעים בפורום.כשהוא כותב דיווח יפה אני הראשון שאחמיא לו .....
[QUOTE=roni golan]
שלום צעיר לנצח ...
רציתי רק לומר שמאוד נהנתי לקרוא את הדיווח שלך !!!
תודה אצבע למעלה
[/QUOTE]
נ.ב
אני מציע לך לקרוא את שכתבתי לך....להפנים ולהבין ... ואני אומר לך זאת מאהבה לא משנאה !!!
ואתה יודע זאת .......
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

26
רוני...
דפי הפורום לא יוכלו להכיל את אהבתי כלפיך
גם אני, כאשר משהו שנכתב בפורום מציק לי, מציין זאת. ולכן אני זוכה לאיבה שכזו... אך כאמור, משום מה אתה תומך באותה איבה. אמרת שאתה החבר המושמץ ביותר בפורום? אני יכול להתחרות בך... הנה תרגיל: פשוט תעשה חיפוש על ההודעות של החבר הכל כך מכובד קיש - תראה מה תוכן ההודעות האחרונות שלו... רק השמצות שלי! כמה שנאה!
מה שכתבת פשוט לא נכון: לא עשיתי מאף אחת מהנשים צחוק! ואיך אעשה זאת?! הן הקריבו את גופן כדי לענג אותי! על מרינה וסוניה נתתי מה שאתה קורא "דיווח התרשמות", על סבטה לא אמרתי ולו מילה אחת רעה את אנה מעולם לא פגשתי ומעולם לא דיברתי! ציינתי שלנה חזה גדול נשמעת מאוד נחמדה וסקסית - אבל התאכזבתי משהתברר לי שהיא חסרת בית (כי מהדיווח של אש"ג השני השתמע שיש לה קורת גג שעליה אפשר להביט בשעה שהיא מענגת) לMILF מבת ים החמאתי, לאמילי איחלתי רפואה שלמה - ולמרות שאכלו לי את הראש ברגע שקראתי את הדיווחים הכואבים והעצובים עליה והחבר שנתן לי את המספר שלה ביקש ממני להימנע מכך - לא העברתי אותו לאף אחד!!!
הלא באותה מידה אני יכול לומר שזו חוצפה שעשית צחוק משחקניות הרכש החדשות של התאגיד של יוליה - הרי לא שכבת עם אף אחת מהן!
לגבי היותך ארנק מהלך: זה לא אתה, כולנו ארנקים מהלכים! (אתה מבין את האירוניה? אמרו שאני מעריך את עצמי יותר מדי... )
ודווקא כשלא הובנתי בימיי הראשונים בפורום כהלכה - הסברתי את עצמי וחזרתי בי בפני החבר הוותיק והבכיר בפורום.
אני מסכים גם שלא צריך להתייחס לדרגות כל כך הרבה, אבל למה כשכולם קטלו את כוכב עולה ואמרו שהוא יחצן זה בסדר? לפחות הוא דיווח ולא רק ביקש... וגם חפוזי מפרגן לצעירים:
[QUOTE=החפוז המכני] יפה גוני! [/QUOTE]
(זה היה הדיווח הראשון שלו)
אבל כשחבר פוגע בשמו הטוב של חפוזי - חפוזי ישיב לו מנה אחת אפיים ואין זה משנה אם מדובר בחבר ותיק ומכובד כקיש, או צעיר חוצפן עם שם של יצרן קונדומים

27
חפוז תודה על הדיווח. נהניתי לקרוא.
אתה מתמצת יפה את מסע החיפוש אחר מישהי ששווה להיכנס איתה.

גם אני מוצא את עצמי הרבה פעמים בחיפוש דומה. אבל החלטתי שאין לי שום אינטרס להוציא כסף על בחורה שלא בא לי עליה, כמו שלא מתאים לי להשמין מאוכל שלא ממש טעים לי. (אם כבר להשמין- אז לפחות ממשהו שטעים לי).

אני לחלוטין לא מבין את ההתנפלות. אין שום דבר רע בבררנות. (כמו שהבחורות גם הן בררניות עם הלקוחות- כל אחד לפי הסטמדרטים שלו/שלה). כנראה שיש פה כאלה שמרגישים את עצמם סוג של אביר על סוס לבן אם הם "נחלצים להגנת בחורה" (אפילו אם היא בכלל לא הותקפה!)
אין לנו שום חובה לג'נטלמניות מופרזת. גם הן מדברות בינן לבין עצמן על "הלקוח המגעיל הזה" ו"הלקוח השמן הזה".

28
[QUOTE=Zayan Lavan2] חפוז תודה על הדיווח. נהניתי לקרוא. אתה מתמצת יפה את מסע החיפוש אחר מישהי ששווה להיכנס איתה. גם אני מוצא את עצמי הרבה פעמים בחיפוש דומה. אבל החלטתי שאין לי שום אינטרס להוציא כסף על בחורה שלא בא לי עליה, כמו שלא מתאים לי להשמין מאוכל שלא ממש טעים לי. (אם כבר להשמין- אז לפחות ממשהו שטעים לי). אני לחלוטין לא מבין את ההתנפלות. אין שום דבר רע בבררנות. (כמו שהבחורות גם הן בררניות עם הלקוחות- כל אחד לפי הסטמדרטים שלו/שלה). כנראה שיש פה כאלה שמרגישים את עצמם סוג של אביר על סוס לבן אם הם "נחלצים להגנת בחורה" (אפילו אם היא בכלל לא הותקפה!)אין לנו שום חובה לג'נטלמניות מופרזת. גם הן מדברות בינן לבין עצמן על "הלקוח המגעיל הזה" ו"הלקוח השמן הזה".

[/QUOTE]

29
חפוז תודה על הדיווח ,הכל טוב ויפה ... זכותך המלאה גם להכנס לדירה עם 500 בחורות, ולא ללכת על אף אחת.
בעל הכסף הוא הקובע.
סך הכל כפי שציינת, הן רואות בך ובכל אחד אחר, ארנק מהלך פשוטו ומשמעו. אם מישהי לא נראית לי ,בגלל שהלק בציפורן שלה לא בא לי טוב בעין אני לא אשים עלייה גם 5 לירות.
גם לי יש סטנדרטים , עקרונות, רצונות, וחופש בחירה .
ובמקרה הזה להבדיל מבחורה רגילה, אני בוחר על מי לזרוק את הכסף שלי.
נ.ב
שוקולד לא תמיד עוזר.

בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים

30
בואו נשים את זה על השולחן
מקצוע הזנות הוא קפיטליזם במהותו ובקיומו.
המטרה היא להוציא מהלקוח כמה שיותר במינימום זמן, כי כל רגע שהלקוח שכבר שילם עדיין בדירה, מפסידים לקוח נוסף שיכול לשלם.
וכמובן, שאם אפשר לקבל שני לקוחות בשעה במקום אחד, מה טוב.
ואם אפשר לקבל שלושה לקוחות בשעה במשקום שניים, עוד יותר טוב.
אז ברור שהמטרה האמיתית של מרבית הבנות היא להוציא כמה שיותר כסף מהלקוח ולקבל כמה שיותר לקוחות ביום.
זאת המהות.

אז נכון שיש בחורות שנותנות שעה לכל לקוח,
ונכון שיש בחורות שמנסות לרצות את הלקוח בעיקר כי הוא פוטנציאל להיות לקוח חוזר (או שהוא כבר כזה..)
ונכון שיש גם בחורות שנמצאות בתוך המכון שלא מרצונן המלא, אז אין להן שום מוטיבציה לכלום (חוץ מאשר לברוח מהמקום כמה שיותר מהר עם כמה שפחות נזקים..)
ויש גם בחורות, (אמנם ממש מעט), שגם רוצות להנות כמה שיותר.
הכל נכון ואפשרי..

אבל במהותו, מדובר בשוק בשר
בשר לשמו וקפיטליסטי חזירי במהותו.

אז אם אני כלקוח לא בטוח אם אני רוצה להכנס עם הבחורה, זאת זכותי המלאה.

בהערת אגב, אני כמעט ב 100% מהמקרים נשאר במקום..
גם כי כבר הגעתי ובזבזתי זמן, גם כי בשבשתי זמן של הבחורה, וגם כי "מקסימום" נזרוק קצת כסף.. אבל מצד שני, זה יכול להיות גם סבבה של ביקור..

אז נכון, היו מקרים מעטים שבהם ביקשתי סליחה ולא נשארתי, אבל זה באמת שהיה במקרים קיצוניים.

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”