אני מקווה שיום כיפור עבר במהרה ובהצלחה ללא פגועים מכוחותינו

תודה לך רוני על דבריך . אך כמובן הפורום מלא בחדשים רבים וטובים ממני .
אציין שבמשך שנים ביקרתי בדירות פרטיות או במכונים . רק לאחרונה ביקרתי אצל פרטיות . הבחנתי "שענף" הפרטיות כמו כל הענף של המכונים או של הדירות הפרטיות דורש בדיקה והתנסות אישית . "אין חכם כבעל ניסיון" . יש נפילות , יש הצלחות בדומה לכל עובדי הענף . חפוזי יקירי , אם כל פרטית הייתה פגיעה , ללא נפילה , אני מניח שרובנו היינו עוברים לפרטיות . אין הצלחה וודאית , שהרי מדובר בנשים עם רגשות , דעות , מצבי רוח . קשה לצפות את הנולד . זה שהיא פרטית אין הדבר מבטיח הצלחה .
אתן דוגמא אישית שקרתה לי השבוע . התקשרתי לפרטית והיא הלהיבה אותי בטלפון . אמרה שתפנק , תטפל ומה לא . הבטיחה שהיא נראית טוב ואמרה ששמה מסתיים באות 'ה' ( רוסיה ) . לא רצתה לשלוח תמונות אבל הבטיחה מפגש לוהט . נסעתי בשבילה עד רשל"צ ונפגשנו . הסתכלה עלי מספר רגעים ואמרה שהיא מכירה אותי . אני לא זיהיתי אותה כלל . מבחינתי , זה סימן לא טוב , אם הייתי עם בחורה ואני לא זוכר אותה כלל . אמנם הייתי עם אין ספור בחורת , אבל סקס טוב אני בהחלט זוכר . הנחתי שראתה אותי לפני שנים באחת התקתוקיות או הדירות בהן עבדה . אז הבנתי שהיא לא בדיוק פרטית , אלא עברה לתחום בשביל יותר כסף . בדירה או התקתוקייה הרוויחה 250-400 שקל ( השערה שלי , אינני יודע בוודאות ) אך כאן דרשה בתחילה 900 ולאחר מכן הפחיתה ל-800 ( כבר בשיחה ללא בקשה שלי ) . כמובן לא ביקשתי הנחה או הפחתה במחיר כי עדיין לא ראיתי את הבחורה . מבחינתי אין טעם לעשות מו"מ שהרי לא ראינו אחד את השנייה . כמו כן , ישנן בחורות ששוות את הסכומים האלה , אבל זאת ניתן לדעת בפגישה עצמה . כלומר לפעמים פוגשים אחת שאומרת 700 שקל ( לפני שראית אותה ) , ואתה אומר לעצמך "מה פתאום , ישנן בחורות ב-200 -500" , אך כאשר אתה פוגש אותה אתה מבין . כן , מבין מה ? אתה מבין שהסיכוי שתזיין אחת כזאת כוסית , נחמדה , שיש ביניכם כימיה והזיון יהיה פיצוץ הוא אחד למאה . אז לדעתי אחת כזאת שווה את הסכום . אולם בחורות כאלה נדירות . בכל מקרה לעניינו , לא אהבתי את המראה החיצוני של הגברת . היא קצת התבאסה , אבל מבחינתי אין דבר . ציפיתי לרוסיה והיא כלל לא . אמרתי תודה ושלום והלכתי . לדעתי , לא "ביזבזתי" נסיעה וזמן אלא למדתי מן המקרה והחכמתי . בפעם הבאה כבר יהיה יותר טוב . לעומתן ישנן פרטיות שאני מחייך כשאני נזכר בהן , כמו אירנה ומרגריטה . ככה זה בחיים .