נסטיה מתל אביב 21 על ידי abrisod מסכים בהחלט שבמיקרה זה אין מריבות.רוני בדרכו המיוחדת נתן לנו את ה "איפכא מסתברא" לתרחיש של עמית28.ומכאן כל אחד יחליט לעצמו..להבנתי זה עיקר הקיום של הפורום.יום טוב לכולם אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים ציטוט 21 אוקטובר 2015, 06:54
נסטיה מתל אביב 22 על ידי Barbar חבל שיש עוד אנשים שמאמינים לדיווחים שלו..גם בלי להכיר אותה אני בטוח שזו נפילה של 200%.וכמו שקיש כבר הוכיח הבחור יחצן בן יחצן ציטוט 21 אוקטובר 2015, 09:05
נסטיה מתל אביב 23 על ידי roni golan בוקר טוב צעיר לנצח .... בוקר טוב abrisod ..... תסבירו בבקשה בפרטי לאוליגפול את משמעות דבריי בבקשה .... יש לי הרגשה שהוא לא הבין את דבריי.... תודה לכם .... כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך" עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................ ציטוט 21 אוקטובר 2015, 10:49
נסטיה מתל אביב 24 על ידי החפוז המכני [QUOTE=rd06] ייבדק ויטופל בהתאם !!עבודה יפה אופציה ! מה שמצחיק - שהבנות האלו באמת לא צריכות את היחצ"נות הזולה הזו [/QUOTE] ואף על פי כן: כפי שניתן לראות מר amit28 עדיין איתנו... כנראה שהבנות האלו כן צריכות יחצנות זולה ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי? ציטוט 21 דצמבר 2015, 13:16
נסטיה מתל אביב 25 על ידי administrator amit28 - הושעה מהפורום!!!אשמח תמיד לקבל עדכונים אודות יחצ"נים למיניהם ולטפל בהתאם!!! הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה ציטוט 21 דצמבר 2015, 13:21
נסטיה מתל אביב 26 על ידי החפוז המכני תודה רבה אדוני האדמין ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי? ציטוט 21 דצמבר 2015, 13:22
נסטיה מתל אביב 27 על ידי jack daniels נהיה פה שעשועון מי נותן את המילה האחרונהחשבתי שזה נשאר ביסודי.בכל זאת אנשים בוגרים (להערכתי) רק אל תאשימו אותי ביחצנות בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים ציטוט 22 דצמבר 2015, 19:29
נסטיה מתל אביב 28 על ידי BahurX כל הכבוד אדמין ! היה צריך להעיף אותו מזמן... ציטוט 23 דצמבר 2015, 12:42
נסטיה מתל אביב 29 על ידי BahurX אני מבין למה שאוליגופול התכוון... רוני גולן טפס פה בפורום הרבה צומת לב במיוחד בגלל הכושר הכתיבה שלו והכמות הדיווחים... ומכאן התפתחו כל מיני קונספרציות בנוגע עליו... אבל גם אם איכשהו רוני גולן היה יחצן או עובד של התאגידים... לפחות הוא אמין... ציטוט 23 דצמבר 2015, 12:51
נסטיה מתל אביב 30 על ידי החפוז המכני לצערי, נראה שיש לו כמה מחליפים... ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי? ציטוט 23 דצמבר 2015, 13:24