כ לנה המפקדת החדשה שלי, בת ים ! - דף 3 - סקס אדיר

לנה המפקדת החדשה שלי, בת ים !

23
לאחר כל המליצות הללו, רצתי אצתי אל האופנוע והנעתי לכיוון בת ים.
לפגוש את לנה שמקבלת ברחוב שעל שם האיש שעל שמו קראו לבית הכנסת בבת ים "היכל יעקב" אכן איש מרתק מאוד
ב-1934 התיישב בבית וגן (הלא היא עיר הזונות בת ים) ונבחר לוועד הראשון כסגן הועד. כמו כן, בתקופת מלחמת השחרור, הייתה בביתו המפקדה הראשית של "ההגנה".

אבל לא לדבר על יעקב היקר באנו, אלא על לנה.

תרגיל הג'יימס בונד המפורסם - החלפת בניינים (שולחים אותך לכתובת אחת והיא בכתובת ממול)
נכנס בדלת של קומת הקרקע, רואה את לנה.

לא ראיון
לא שאלות
לא כלום
אומר תודה וביי.

חברים, לנה לא נראית טוב, מי שכותב שהיא נראית טוב חייב אבל חייב להעלות את הסטנדרטים שלו.

תזיינו ותהנו.

25
ההיתי אצלה..קיבלה אותי במעיין חלוק שחור שמכסה תחתונים וחזיה ועקבים..בלונדית ,נראית סביר..החלטתי להישאר..שילמתי התקלחתי.....ושחזרתי גיליתי שהורידה את החלוק וכנראה גם את החזה..שרוני אמר חזה קטן ..חשבתי קטו אבל לה אין כמעט חזה ...אין צורך בחזיה בכלל...למעשה אם לא היתה שמה חזיה היתה נראית שטוחה לגמרי כמעט...די פגם בהנאה כי רק על זה חשבתי ...

26
אכילס היקר אני מעריץ אותך איזה כוח רצון ושליטה יש לך באופנוע שבין רגליך (תרתי משמע)

זאת לא הפעם הראשונה שתה עושה דריפטינג עם האופנוע וחותך וואלה כל הכבוד לך

אם לא הבנת אני מצפה שתוכל להאיר את עיניי ולכתוב לנו כמה דוחות חדשים על הבחורות השוות שאתה מרים גלגל אצלהן

ושלא תיפגע חלילה אני מתכוון ברצינות לכל מילה ומילה שכתבתי

ושיהיה לך ולכל חברי הפורום חג שמח וכשר
ומי שאוכל חמץ מתבקש בימי החג לא לרדת לבחורות

27

[QUOTE=ron1976]ושחזרתי גיליתי שהורידה את החלוק וכנראה גם את החזה..שרוני אמר חזה קטן ..חשבתי קטו אבל לה אין כמעט חזה [/QUOTE]

זה מה שרוני כתב ! שאין חזה כלל ! תלמד לקרוא...

[QUOTE=roni golan]

שדיים
?Shocked(חסרת שדיים) אין שדיים אל תחפשו, הפכתי את כל הבית לא מצאתי כלום !
מבולבל

[/QUOTE]

המגביה עוף - ירחיק ראות

28
[QUOTE=אשי]אכילס היקר אני מעריץ אותך איזה כוח רצון ושליטה יש לך באופנוע שבין רגליך (תרתי משמע)

זאת לא הפעם הראשונה שתה עושה דריפטינג עם האופנוע וחותך וואלה כל הכבוד לך

אם לא הבנת אני מצפה שתוכל להאיר את עיניי ולכתוב לנו כמה דוחות חדשים על הבחורות השוות שאתה מרים גלגל אצלהן

ושלא תיפגע חלילה אני מתכוון ברצינות לכל מילה ומילה שכתבתי

ושיהיה לך ולכל חברי הפורום חג שמח וכשר
ומי שאוכל חמץ מתבקש בימי החג לא לרדת לבחורות
[/QUOTE]

שלום לך אשי ידידי היקר, קודם כל אתה יכול לפשפש בהודעות שלי ולמצוא דיווחים רלוונטים,
אני בדיוק כמו כל אחד פה, אני עובד עם מה שזמין והמצאי כרגע הוא בעייתי.

אם אתה שואל את מי מהעלמות הייתי מבקר?
אני לא בטוח שאני יכול לשים את האצבע על מישהי, אבל אני פוגש ומבקר ועושה אלימינציה, כמובן שהאלימינציה הזו היא אין סופית כי ברגע שאני פוגש מישהי שכן מוצאת חן בעיניי אני בא אליה לפעם אחת וזהו.
אני מציע לכם, בדיוק כמוני, לבקר כמה שיותר, לברור את מה שמתאים לכם, הרי מה שמתאים לי לא בהכרח מתאים לכולם,
הכי חשוב, לא לפחד לעזוב שלא מתאים, יש פה הרבה דיווחים שמתחילים ב"לא כל כך מצאה חן בעיניי אבל נכנסתי בכל זאת"
מבחינתי, אם אני משקיע 500 שקל או יותר, אני צריך לקבל שירות ואיכות, אני יכול להעיד נגיד שבנות שהומלצו על ידי אנשים אחרים כ"מקצועניות" לפעמים לא מתאימות לצרכיי, זה מאוד אינדבדואלי, אני מציע להצמד למישהו בפורום שהדיווחים שלו תואמים את החוויה שלנו לפחות בפעם אחת וממנו לשאוב את המידע (מהדיווחים שלו כמובן)

קטונתי מלייעץ למישהו, אבל אני יכול להבטיח לך שאני עומד מאחורי כל מילה בדיווחים שלי.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”