כ צמד צעירות חדשות בבת ים?! התמונות ניראות אותנטיות - דף 3 - סקס אדיר

צמד צעירות חדשות בבת ים?! התמונות ניראות אותנטיות

22
[QUOTE=ג'וני דלבוטה] הייתי אצל אניה אתמול, מקבלת קרוב לים.
500 ש"ח לשעה, כוסית על (תמונות אמיתיות ושדיים מדהימים) אבל יותר מכך אין על מה לספר.
מציצה לא חשופה, אין נשיקות והסקס בינוני ומטה.
[/QUOTE]

אניה שאיתה היית זו אותה בחורה שיש כרגע תמונות שלה במודעה או הבחורה הקודמת באותה מודעה שגם לה קראו אניה (עם תמונות אחרות מאלו הנוכחיות)?
כמו כן , זו בחורה גבוהה ורזה?

23
בקיצור, 2 הבנות סקסיות ויפות עם גוף קטלני, ופה זה נגמר.
מי שמחפש שירות, פינוק, אדיבות וכימיה, גורנישט, אין ולא יהיה.

הסיבה שלא הלכתי אליה בחמישי, זה בעיקר בגלל הפקידה שדיברה אלי, כאילו יש לה אוצר ביד, ואני עושה לה טובה אם אני מציית לה.
Censored

מהניסיון הקליל שלי בנפילות, ובעיקר בגלל הדיווחים כאן ובפרטי.
לא חושב שהן שוות את הכסף, יש להן נתונים פיזיים מעולים בהחלט.
אבל אין שירות, ואין מעבר למראה כלום, לפי דעתי לא להתקרב, שומר כספו ירחק.
הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.

24
אהלן gh0st

יכול להיות שאסכים איתך בתאוריה בעיקרון ולא חולק על הניסיון שלך..
אבל ואבל גדול אחי.... שורה תחתונה לא היית שם חבר.
אתה בא עם דיעה קדומה ומכליל פה על שתי הבחורות.
המרחק מהשערה ועד "שומר כספו ירחק" לדעתי הוא גדול.
את התנהלות הפקידה בטלפון גם אני שמעתי. היא לא חושבת
שיש לה אוצר ביד אלא בטוחה. אני לא אלך בגלל המחיר קודם כל. בסופו של דבר אנחנו לא מזיינים את הפקידה והיא רק צינור העברת
המידע לתיאום אז מזה אני לא מתרגש.

שוב זו דעתי האישית אחי. תקן אותי אם לא הבנתי נכון וכן היית...

תודה בכל אופן חבר.

25
קולמבו היקר, אתה צודק בהחלט.
לא הייתי שם, אני מודה, רציתי ללכת, אבל אתה יודע אייך זה בתחום הזה, אתה קולט כל מיני רמזים דקים, למשל היחס של הפקידה אלי בחמישי, כשהמודעות רק עלו, לא השאיר לי מקום לספק, היא לקחה אותי צ'יפס(כמו שאומרים), לכן לא הלכתי.(כתבתי על זה בדיווח האחרון שלי.)

וגם כתבתי בהודעה הראשונה פה, שעל פי הדיווחים בפורום ובפרטי(שאלתי מישהו שכן ביקר אצל דיאנה וביטל).
מי שמעונין ביותר ממראה פצצתי, יתאכזב.

כמובן איש יעשה כרצונו, אני אלמלא הניסיון שלי הייתי הולך, כי הנתונים הפיזיים מעולים, אבל אני אקח את קסניה או קירה(שכבר לא עובדת ) במקומם ללא שאלה.
שכמובן בעלות גוף טוב ומשביע רצון, אבל הן יותר בכיוון של אדיבות, שירותיות, ונותנות לך הרגשה טובה.
שאני לא חושב שאקבל אצל בחורות כאלה צעירות.

אבל שוב, יכול להיות ואני טועה, לכן מבחינתי זה הימור.(וכשלקחתי הימורים דומים, תמיד נפלתי.)

יום נפלא קולומבו.

27
שמחה יקירי, אני עוקב אחריך לא מעט, ואני מוכרח להגיד שאני מבסוט מהעין החדה שלך, ואייך שאתה מיידע ומקשר בין נושאים בצורה מועילה, לכן חזק ואמץ!מוחא כפייה

ועוד משהו, כשגברים חרמנים הולכים לבנות שניראות מעולה, לא מענין אותם הגיל, כי הם רואים גוף פצצתי ומקווים שהם יהנו ויחגגו.
אבל במציאות זה לא תמיד ככה, ולמדתי(מניסיון) שנשים בין 25 26 ל32 33, יתנו הרגשה יותר טובה מפרגית צעירה שמלאה מעצמה כי היא פצצה.

לכן, אני מעדיף לא צעירות כל כך, ועם גוף סביר ומעלה, כי גיל צעיר ממש לא עושה לי את זה, והוא מרתיע כשהיא חדשה.(אלא אם כן מדווח אמין נתן המלצה.)

למשל שבוע שעבר ננעלתי ללכת למרגו, ובגלל עיכובים ולבסוף חוסר סבלנות הלכתי לכריסטינה ואכלתי חצי נפילה, ואני מאמין שאם הייתי ממתין 40 דקות, הייתי יוצא מבסוט.

יום נפלא ומלא שמחה.קריצה

28
בענין השינויים שפורסמו שהמודעות של הבנות השתנו, לעניות דעתי זה כי היחצנים וכו. קונים את המודעה וברגע שהיא מקבלת המלצות חמות בפורום הם מעלים פרטים של הנפילה, לכן מומלץ כששמים דיווח להעלות גם תמונה ככה שצדיקי הפורום לא יחטאו ויפלו חס וחלילה.
ואהבת לרעך כמוך

אשמח לעזור לכל חבר ללא הבדלי דת גזע או מין

פימיניסטיות, תעשו לי טובה, אל תהרסו לנשים שמעונינות לעבוד ב"מקצוע"

29
[QUOTE=dזיין]בענין השינויים שפורסמו שהמודעות של הבנות השתנו, לעניות דעתי זה כי היחצנים וכו. קונים את המודעה וברגע שהיא מקבלת המלצות חמות בפורום הם מעלים פרטים של הנפילה, לכן מומלץ כששמים דיווח להעלות גם תמונה ככה שצדיקי הפורום לא יחטאו ויפלו חס וחלילה.[/QUOTE]

זה לא ברור בלשון המעטה חבר יקר.. אבל אולי זה רק אני הבעייתי..
הבנתי רק את הסוף מה"לכן..."

30
הוא מתכוון שאחרי שיש דיווחים טובים על מודעה
"הם" משנים תמונות ופרטים למישהי שהיא נפילה...

אני לא חושב שזה המקרה... אבל כן אציין שהתמונות המקוריות שיבשו לי את המחשבה... ומזל שאני גר רחוק מהמרכז.
----------------------------

:)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”