כ אלינה פרטית 23 בתים הללויייההההה!!! - דף 3 - סקס אדיר

אלינה פרטית 23 בתים הללויייההההה!!!

22
אוליגופול , הבעיה שתמיד יש אנשים שיסכימו לשלם ובטח אחריי שהם קוראים דיווח כמו שרשם ידידנו מנושי
זה כמו מכרז היא יכולה להגיד למישהו שיש לה לקוח ב-300 דולר והוא יגיד לה אני מוכן לשלם 400 ואז היא תפנה לראשון ותבקש 400...

24
אוליגופול צודק לחלוטין. everhard בגלל חברים כמוך, שמוכנים לשלם בלי גבולות הבנות עושות עלינו סיבוב. תמשיך להיות פראייר והזונות ימשיכו לעשות עליך קופה. מה קרה? הדגדגן שלהן משובץ ביהלומים?
ותאמין לי שאני צברתי חוויות לא פחות ממך בפחות כסף.
תמשיך ככה ועוד חצי שנה בנות כבר ירצו 1,500 ש"ח לחצי שעה...בלי מיקום...
כל היום חושב על זיונים

25
אחרי הדיווח של מנושי חשבתי שנאי מוכרח לפגוש אותה. נרשמתי לממבה כמו שצריך ועשיתי חיפוש... אין לי מושג איך מסתדרים עם האתר המעפן הזה. לא מצאתי כלום. אבל הדיווח של מנושי הטריף אולי, אז הייתי חייב. בסוף מצאתי אותה בחיפוש דרך גוגל בכלל ווידאתי שזאת היא לפי התאור המדויק של מנושי. נו, נראית לא רע, אבל לא כזאת מדהימה.
אחרי הדיווח של רוני, והעלאת המחיר שלה, ירדתי ממנה. באמת צריך להפסיק לממן דברים כאלה.

ואני חושב שאוליגופול צודק, וגם אנשים אחרים בשרשורים אחרים דיברו על זה. כמו שהן למדו להקפיץ מחירים, אנחנו צריכים ללמוד להתמקח ולהוריד אותם חזרה לרמה שפויה.

27
רוני , כבוד !!!
כפי הידוע לך גם אצלי יש את הפרוטה בכיס אבל כמוך כמוני היא שינתה את המחיר ולכן לא אבקר אותה.

עלינו להתנהל באופן אחר
אם ישנה מציאה ושירות יוצא מן הכלל יש לשחרר את המספר לאט ולמספר מצוצמם .... אנחנו יורים לעצמנו ברגליים שוב ושוב ושוב

תהני עם אלינה - אני 300$ לשעתיים לא משלם

28
דיברתי אותה
אמרה וואי אתה נראה טוב
מוכנה להיפגש ב 300$ אבל רק למחרת,
אמרתי לה וואי את נראת טוב
מוכן להיפגש איתך ב 10$ כול חצי שעה חחח
התחילה לקלל אותי חחח וזה רק בהודעות.
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי

29
[QUOTE=bigdady] 200$ + טיפ מכובד = 300$
פראיירים לא מתים רק חיים בארץ.
אולי..מת על בוראט אבל כמדומני צילמו את הסרט ברומניה..קריצה
[/QUOTE]
300 דולר לארבע שעות זה 75 דולר לשעה ...
עם לא היית ילד מבחנה אז או אולי תגיד לי איפה יש זונות בישראל ב280 שקל לשעה?
ועוד ילדה כזאת ...
אני מחכה לתשוב מימך ביג דאדי או ביש גאדה או ליידי גאגא או איך שלא קוראים לך ....
זה שיש לך זין זה עדיין לא אומר שאתה גבר!

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”