מלח פלפל ידידי,
תמשיך לכתוב ולכתוב ולכתוב...
תמיד יהיה מישהו שלא מסכים איתך.
אבל אני אוהב ואני מקנא ואני חושב שאתה כותב נהדר.
אוהבים אותך,
ק.
אלונה בת ים דגימה
22
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
אלונה בת ים דגימה
23כמידי חמישי, שמתי פעמי לבת ים, הפעם בכוונה לדגום את אלבינה או נדיה, אבל לאכזבתי אין עונה, אז הפור נפל על אלונה. המראה לעיני מעט שונה מההתרשמות של החבר מ"פ. התיאור הכללי שהייתי נותן לה הוא אשת השכן. מצד אחד, מצאתי את גזרתה לגמרי בסדר, היא די גבוהה ולא רחבה בשום מקום יחסית לגבהה. היא לא פרגית מתוחה אבל לא מצאתי קילוגרמים מיותרים. לא דקיקה אבל לא פיונה, פרופורציות בהחלט מלבבות, אני אישית גבוה ובעל כתפיים אז יחסית, היא היתה בהחלט במידות נאותות. הידים אסתתיות ומטופחות בלק. הרגליים לא מדהימות אבל בהחלט סבירות, גם הן עם לק. אני לא מומחה לשיניים, בדקתי אותן בעיקר עם הלשון ולא מצאתי סיבה להתלונן. את הציצי לעומת זאת הייתי מדרג כ C ולא D, אולי כף ידי גדולה במעט מזו של מ"פ... כמצוותו, ויתרתי על השוקולד והתייצבתי כשבידי עציץ פורח להנעים את יתרת שהותה במשכן הצנוע. למראהו אורו פניה והיא הודתה לי בחיבוק אמיץ ונשיקה רטובה. מקלחת, והיא מחכה לי בתחתון שקוף וחזיה שחורה, ישובה על המיטה וחצי, מול הטלוויזיה שממלאת את החדר בקולות היסטריים של מה שנראהכמו קומדיה ברוסית מלווים בצחוקים של הקהל. פתחנו בסדרת מזמוזים ונשיקות בעוד אני מקלף ממנה את החזייה. הציצי קצת רפוי אבל טבעי נעים וטעים. בהדרגה ירדתי דרומה להכין את בית הכנסת, שהוא מהזן בעל הסנפירים, למי שמכיר... חם, בשרני ריחני, ונרטב חיש קל. את הסיבוב הראשון סיימנו במיסיונרית כשהיא מצמידה אותי אליה בכח בעזרת ידיה, רגליה ושפתיה... שטיפה, מנוחה קלה לטעינת המצברים ותחילת מחזור מזמוזים חדש. כשראיתי שאין בדעתה לרדת דרומה מיזמתה, הפכתי אותה ל69. חוויתי מציצות טובות מזו, בהרבה! הרחק מהשקדים, ללא שליקה או הקצפה ובוודאי הרחק מהחומיה. כשראיתי שלא מכאן תבוא הישועה בקשתי קונדום ובמשכנו ברכיבה הפוכה, מראה הישבן החביב עולה ויורד כשהיא רכונה לכיוון רגלי היה מלבב והסוף השמח לא איחר להגיע. אלונה לא מיהרה לרדת אלא המשיכה לנצל את הזיקפה השיורית ופתאום, שטפון קל וחמים עוטף את ביצותי... או אז נעתרה לרדת ופנינו איש איש בתורו למקלחת.
לסיכום התרשמותי:
הגברת מתנשקת מתמסרת, מגמרת אבל לא יוזמת מוצצת בינוני מינוס וזקוקה להכוונה. YMMV.
אולי אחזור בהעדר ברירה אחרת, סביר שלא.
אלונה בת ים דגימה
24עברנו לעציצים? אני מתכנן גיחה שבוע הבא, עוד לא החלטתי לאן. האם עלי להצטייד בסט סדינים מסאטן רקום ותלושי חג של תו הזהב?
אלונה בת ים דגימה
25אני לא יודע לגביך. מבחינתי שוקולד או עציצון פורח ב 25 שח שוה את קבלת הפנים. ואם זה גורם לבת חווה לחייך דיינו, גם אם היא זונה.
אלונה בת ים דגימה
26כל פעם שאני רואה דיווח אלונה מבת ים אני אומר לעצמי אולי זו אלונה המיטולוגית.
מי שמאונן לא מזיין
אלונה בת ים דגימה
27[QUOTE=NeverNotEnough]כל פעם שאני רואה דיווח אלונה מבת ים אני אומר לעצמי אולי זו אלונה המיטולוגית.[/QUOTE]
אלונה הבלונדינית /שטנית גבוהה 1.72 ואפילו יותר רזה ושזופה כל הזמן?
לבחורה הזאת אתה מתכוון? שהייתה פה לפני שנה שנתיים?
כי אם כן היא היית אחת מחולות הסקס שיצא לי להיות איתה כל הזמן רצתה להזדיין ורק אוהבת למצוץ!!!
אלונה בת ים דגימה
28[QUOTE=אישאיש]
אני לא יודע לגביך. מבחינתי שוקולד או עציצון פורח ב 25 שח שוה את קבלת הפנים. ואם זה גורם לבת חווה לחייך דיינו, גם אם היא זונה.[/QUOTE]
הניסיון שלי לימד שההפך הוא הנכון: לרוב כשבאתי עם איזה שי - היחס הפך נצלני, קר, מכני.
אני לא יודע לגביך. מבחינתי שוקולד או עציצון פורח ב 25 שח שוה את קבלת הפנים. ואם זה גורם לבת חווה לחייך דיינו, גם אם היא זונה.[/QUOTE]
הניסיון שלי לימד שההפך הוא הנכון: לרוב כשבאתי עם איזה שי - היחס הפך נצלני, קר, מכני.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
אלונה בת ים דגימה
29[QUOTE=אוהב רזות]
[QUOTE=NeverNotEnough]כל פעם שאני רואה דיווח אלונה מבת ים אני אומר לעצמי אולי זו אלונה המיטולוגית.[/QUOTE]
[/QUOTE]
[QUOTE=NeverNotEnough]כל פעם שאני רואה דיווח אלונה מבת ים אני אומר לעצמי אולי זו אלונה המיטולוגית.[/QUOTE]
אלונה הבלונדינית /שטנית גבוהה 1.72 ואפילו יותר רזה ושזופה כל הזמן?
לבחורה הזאת אתה מתכוון? שהייתה פה לפני שנה שנתיים?
כי אם כן היא היית אחת מחולות הסקס שיצא לי להיות איתה כל הזמן רצתה להזדיין ורק אוהבת למצוץ!!!
[/QUOTE]
כן כל מה שכתבת ובנוסף מרעום משובח.
מי שמאונן לא מזיין
אלונה בת ים דגימה
30לא מאמין שאני צריך לכתוב עוד פעם אחרי שנמחק לי 

טוב אלונה טוענת שהיא בת 25(נראית בסביבות הגיל הזה )
חסרונות: -אין אנאלי- עור מחוספס ציצים נפולים ורכים מידי, 170+ (אני ספציפי אוהב אותן נמוכות 160 ומטה) ההתחלה מכאנית אי אפשר לדחוף אצבע לחריץ. גוף לא בשמיים לא שמנה אבל ממש לא כוסית, מבחינת שיערות -אין- א-ב-ל... העור שלה לא חלק בכלל ומחוספס
יתרונות: בחורה חייכניתת שיניים לבנות יפות ומסודרות, שירותית מאודת זורמת לכל התנוחות, אוהב שיורדים לה ושדוחפים לה אצבע לפוט :) -יש גמירה על הפנים- רק לבקש.. כפות רגליים יפות למי שאוהב, יש כמה קעקועים ופירסינג בטבור
לא התלהבתי ולא אחזור גם בגלל המראה, אני אוהב אותן כוסיות.. מצד שני היא זרמנית והסקס היה טוב סהכ
מחיר רגיל 500/400
סלחו לי אם יש עוד לינק עליה כבר, רפרפתי ולא מצאתי אז החלטתי לעדכן על הבחורה
תבלו ושבוע טוב לכולנו:)