כ אלינה בת 24 - דף 3 - סקס אדיר

אלינה בת 24

21
שלום חפוז

בדרך כלל באמת התסמינים אינם מופעים במיידי ,
ממליץ לך לחכות עוד יום או יומיים ולראות איך אתה מרגיש במידה ואין שיפור גש להיבדק

תרגיש טוב חבר אצבע למעלה

אלינה בת 24

22
טוב, אז מכיוון שהחבר/סרסור קישקשתא שוב חזר לפורום אך ורק כדי לתקוף אותי (ומובן שלא שמענו שום דברי תוכחה מאדון רוני גולן וזאת בניגוד לכל פעם שחבר אחר רק ניבל ותקף, כי הרי רוני הוא המעריץ הגדול של קיש אז ככל שהוא מתייחס אליו זה רק באופן חיובי וסוגד, כמו "ישראל היום" לביבי) - החלטתי להחזיר בשרשור מחווה לחבר/סרסור קיש, וזאת על ידי איגוד דיווחיו הרבים והכל כך תורמים וחיוניים. והפעם, חברים, לא אשקוט עד שהסרסור יסולק מהפורום (ככל שהוא אינו סרסור - הוא אדם מסכן, משועמם ואכול תסכולים). צר לי, אבל אני בא ומשקיע זמן ואנרגיה בכתיבת דיווחים - והסמרטוט של בתי בושת הזה רק יורד עליי בתמורה. אז בבקשה:
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=מלח פלפל]חפוזי - תרגיש טוב.
[/QUOTE]
אל תקח סיכונים מיותרים חפוז - טפל בעצמך במהרה!  
[/QUOTE]
תודה רבה קיש

אותה בטוח אדגום!
[QUOTE=קישקשתא]

[QUOTE=אוליגופול] (כוסמין הועף בעבר על אלימות מילולית ואיומים לאלימות פיזית...פתח את היוזר אחים של גברות וחזר לפה) - לא הוא ראוי לקבל פה הכרה..

[/QUOTE]אתה טועה ומטעה!כוסמין לא הועף על אלימות מילולית ואיומים - כוסמין הועף על לא עוול בכפו וללא שום הצדקה.היה פה מנהל לזמן קצר (שירות לקוחות) שאצבעו היתה קלה מדי על ההדק והעיף את כוסמין, סופרלטיב ומשתמש בשם בום בום (אם זכרוני אינו מטעה אותי).היתה מארחת בשם לבה מגבעתיים שהחלה לפרסם בסקסאדיר ובמודעה שלה היה רשום שהיא בת 59.כוסמין התבדח על גילה וציין שהיה מוכן להיות עם נכדתה (אם עובדת) - ועל כך הושעה מהפורום.על בדיחה בלתי מזיקה הועף מהפורום ([COLOR="#ff9900">בעוד מפגרים ילדותיים מורשים להציק לחברי פורום ולזיין להם את השכל מבוקר עד לילה[/COLOR">).נ.ב - כוסמין אחלה גבר Heart[QUOTE=שירות לקוחות]בוקר טוב,
לכמה מהחברים היו הערות אשר גבלו בלעבור על החוק.
לכן הם חסומים מהפורום לאלתר.
היזהרו במה שאתם כותבים.
מנהל הפורום
[/QUOTE]
<h3 ="r"="">לבה-מאתר אטרף - פורום סקס -מאגר מידע ארצי לשרותי מין בתשלום ...</h3>
[/QUOTE]
תודה קיש, על שצרפת קישור לשרשור על זונה בת 300 מלפני 3 שנים. מועיל
[QUOTE=קישקשתא] הדדי רוני קריצה Heartתמשיך להיות רונית אלקבץ של הפורום ושיחיו הקנאים ויסבלו.

[/QUOTE]
אה, זה הדדי? אתה עושה לו גם רימינג? ושוב אתה צודק: חברי הפורום סובלים מהדיווחים של רוני - אבל נהנים מאלה שלך
[QUOTE=קישקשתא] מישהו על רונית אלקבץ:<span style="color: rgb20, 24, 35; font-family: helvetica, arial, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: 19.32px; orphans: auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-trans: none; white-space: normal; widows: 1; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; display: inline !imant; : none; : rgb255, 255, 255;">העניין עם רונית אלקבץ, בדומה לכל האנשים הבאמת (אבל באמת) מיוחדים, הוא כזה: שהיא חיה את החיים כאילו העולם כולו היה תפאורה לסרט של חייה, בו היא הכוכבת הראשית (יש אנשים, אגב, וזו הערת ביניים, שהם דמויות המשנה גם בסרט על חייהם). והעולם נהנה להיות תפאורה בסרט הזה. והאנשים, כולם כולל כולם, קיבלו בהכנעה את העובדה שהם ניצבים בסרט הזה - ״רונית אלקבץ: חיים״ - וצפו בו בדממה, מרותקים; וגם אם לא אחת הם לא הבינו, פשוט לא הבינו אפילו שניה אחת ממה שחזו עיניהם, הם ידעו - בחוש העמוק הפנימי של</span><span ="text_exposed_show" style="display: inline; color: rgb20, 24, 35; font-family: helvetica, arial, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: 19.32px; orphans: auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-trans: none; white-space: normal; widows: 1; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; : rgb255, 255, 255;">הם - שהסרט הזה הוא סרט שחשוב לצפות בו, שמרתק לצפות בו, כי הוא סרט על אדם שחי את החיים באמת; כמו שמעטים מאתנו מעזים, כפי שבודדים יודעים, וכפי שאף אחד לא מבין יותר טוב מרונית אלקבץ, מה פירוש להיות רונית אלקבץ וכמה הדר והוד ותעוזה ותנופה ואומץ וקלאסה כרוכים בזה. וכשהסרט של רונית אלקבץ נגמר, יצאנו כולנו מהאולם בידיעה שצפינו בהופעה בלתי נשכחת, של דמות שמופיעה על המסכים של חיינו בערך פעם בדור. אולי אפילו פחות מכך.</span>

[/QUOTE]
קיש מפליא בביקורת על שחקנית תאטרון ואני, המאותגר כלשונו, חשבתי לתומי שזה פורום שעוסק בזנות
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=abra]קראתי את מה שכתבת, אתא יודע לכתוב.
תיארת ביד אמן וברגישות רבה, סיטואציות לא פשוטות כלל.
תודה.
[/QUOTE]+ 1[/QUOTE]
מקום 1. דגמתי את +1 בעקבות דבריו של קיש - היה אדיר
תודה לך, קיש, על ההמלצות הנ"ל. כפי שאתם רואים, חברים יקרים, קיש הינו שופע עצות ותובנות רבות - ואקטואליות! - בתחום מושא הפורום. כך שתוכלו לצפות להמשך. לילה טוב לעת עתה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

אלינה בת 24

23
מחווה לקיש הסרסור הקשיש: המשך
[QUOTE=קישקשתא] <h3 ="r">עדינה ונשית עם כישורי עינוג | קטי - פורום סקס -מאגר מידע ארצי ...</h3>

=================================================================

רוני גולן:

<div ="PMmsg">'חברים חדשים,אשר כותבים דיווחים מדהימים,וחפוזי במקום להודות להם,ולכתוב תודה רבה !!!!
מתעסק בשטויות,במחירים,ובפקידות,בצורה אובססיבית ומיותרת לחלוטין !!!!!
<font size="1" color="#00FF00">ההתעסקות האין סופית של חפוזי בפקידות,עברה כבר מזמן את הגבול .....
אילו הייתי מצטרף חדש בפורום,הייתי חושב שאתם מזיינים את הפקידות,ולא את הזונות אשר הן מייצגות !!!
בואו נראה אתכם,עונים למאות אנשים ביום,תמורת 30 ש"ח לשעה,נראה אם אתם הייתם נחמדים !!!
לו אני הייתי פקידה בבת ים,הייתי עושה לחפוז מכני,קטע מהסרט תפוז מכני !!!!!!!!!'

[/QUOTE]
עוד קישור לשרשור על זונה מלפני 7 (שבע!!!) שנים. אקטואלי!
[QUOTE=קישקשתא]

[QUOTE=ג'יימס דין]
[QUOTE=החפוז המכני] איך נגיע אליה - אם הפקידה שלה לא עונה לטלפונים ומחרימה אותנו??? [/QUOTE]
אותך, לא אותנו.
<span style="line-height: 1.4;">אדם בוגר (מבחינת הגיל לפחות) שנכנס לאותו שירשור פעם אחר פעם כדי להתבייכן </span>
על פאקינג פקידה של זונה, כמו איזה ילד נודניק שלא קיבל צעצוע שרצה. 
מדהים...
<span style="line-height: 1.4;"> </span>
<span style="line-height: 1.4;"></span>
[/QUOTE]אכן חפוזי שלנו לא 100 אחוז בסדר בראש - מדובר בתסמונת נדירה של פקידופרניה Ouch================================================================רוני גולן:<div ="PMmsg">
'חברים חדשים,אשר כותבים דיווחים מדהימים,וחפוזי במקום להודות להם,ולכתוב תודה רבה !!!!
מתעסק בשטויות,במחירים,ובפקידות,בצורה אובססיבית ומיותרת לחלוטין !!!!!
ההתעסקות האין סופית של חפוזי בפקידות,עברה כבר מזמן את הגבול .....
אילו הייתי מצטרף חדש בפורום,הייתי חושב שאתם מזיינים את הפקידות,ולא את הזונות אשר הן מייצגות !!!
בואו נראה אתכם,עונים למאות אנשים ביום,תמורת 30 ש"ח לשעה,נראה אם אתם הייתם נחמדים !!!
לו אני הייתי פקידה בבת ים,הייתי עושה לחפוז מכני,קטע מהסרט תפוז מכני !!!!!!!!!'

[/QUOTE]
מציצה חשופה ?
[QUOTE=קישקשתא] [QUOTE=Korb]תשמע, קישקשתא צדק לגביך, המוח שלך באמת קטן מידי לבן אדם. 
אהיה קצר הפעם כי לא בא לי שטמבל כמוך יגזול יותר משתי דקות מזמני, פשוט לא מגיע לך. 
[/QUOTE]ברור שצדקתי לגביו - פקפקת בזה לרגע? מבולבל

[/QUOTE]
אתה צודק תמיד, לכן אני תמיד מקשיב לעצותיך על בחורות
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=אוריאל]
רק לא הבנתי.. על מה יוליה היתה חייבת לך פיצוי?[/QUOTE]היא הבטיחה לו שתלמד אותו איך מעלים קישור ולא הצליחה...[/QUOTE]
קישורים רק אתה מעלה, הרי זוהי תרומתך לפורום!
[QUOTE=קישקשתא] [/QUOTE]
כל כך אינפורמטיבי

אלינה בת 24

24
אני לא בקיא כל כך במה שהולך בפורום הזה , אבל אני יכול להגיד בוודאות שלא ראיתי דיווח אחד של הקישקשצא הזה . כל ההודעות שלו נוטפות שנאה ומרמור של איש שאבד עליו הכלח .
לעומת זאת , קראתי כמה דיווחים מועילים מאוד של חפוז .

אלינה בת 24

25
חפוזי היקר אתה האופוזיצייה של הפורום יישר כוח
האמת לי כבר אין כוח לכל הויכוחים והיתנגחויות
בוא נעשה אהבה ולא מלחמה
שיהיה לך חג שבועות שמח ושיפתחו השמיים וגם הרגליים

אלינה בת 24

26
חפוז ידידי,
אל נא באפך...
אין צןרך להיכנס להתנצחויות מתישות.
אתה, אני ועוד חברים , קיבלנו על עצמנו את תפקיד המדווחים,
RD קיבל את תפקיד הסמנכ"ל (ובינתיים עושה בשכל שלא מתערב בפומבי).
רוני קיבל על עצמו את תפקיד המזיין/משורר הראשי.
קיש(גילוי נאות, גם אני אוהב אותו), הפך לשומר/אומבוצמן של הפורום
וזאת בזכות ותק/זיכרון טוב/וכישרון בלשי :-). כך יצא.
עזוב שטויות. אתה טוב במה שאתה עושה.

בברכת "תשחררו כמה שיותר גבינה בחג השבועות"

חג-שמח,

ק.

אלינה בת 24

27
[QUOTE=החפוז המכני]
תודה למאחלים. איצ... האמן לי: באינטרנט מסתובבות הרבה שטויות... הרבה אגדות אורבניות... בהינתן התנאים (לא שתית מספיק, למשל, או שלא היית לבוש מספיק והיה קר) - מספיק מפגש עם אדם חולה כדי להידבק. והתסמינים מופיעים מיד. האמן לי, אני מדבר מניסיון...[/QUOTE]

אתה מתעקש להיות טיפש?...
הסברתי במילים של יום-יום ובהיגיון - לוקח לוירוס מספר ימים כדי להתמקם ולהתרבות בגופך ולהשפיע השפעותיו.
כך זה בכל מחלה נגיפית או חיידקית.
'ניסיון אישי' אינו תחליף לעובדות ביולוגיות ולידע המדעי.

... וגם 'מאבקיך' בקישקשתא הם נואלים וחסרי תוחלת.
עזוב אותך משטויות. התרכז בעיקר בחשוב ובמועיל.
המגביה עוף - ירחיק ראות

אלינה בת 24

29
[QUOTE=מוזר31] אני לא בקיא כל כך במה שהולך בפורום הזה , אבל אני יכול להגיד בוודאות שלא ראיתי דיווח אחד של הקישקשצא הזה . כל ההודעות שלו נוטפות שנאה ומרמור של איש שאבד עליו הכלח .
לעומת זאת , קראתי כמה דיווחים מועילים מאוד של חפוז .
[/QUOTE]
הוא סרסור זקן.
איצ, אני משאיר לך את ההתעקשות על הטיפשות... ניסיון אישי אכן תחליף ל"עובדות" - מהסיבה הפשוטה ש-הוא עובדות! כל אדם לגופו, אתה אומר לווירוס לוקח מספר ימים להתמקם - הגוף שלי אומר משהו אחר. בנוסף, אתה לא מסתמך על עובדות ביולוגיות וידע מדעי - אתה מסתמך על אגדות אורבניות שמופצות באינטרנט. לגבי קיש: העניין איתו זה שהוא סרסור. הוא הרי לא מדווח, ומתי הוא מתעורר? רק כאשר מישהו מתאונן על המחירים או מוסר דיווח שלילי על זונה - כמו במקרה הנ"ל (כנראה שהוא הסרסור שלה).
ככל שהוא אינו סרסור, הרי שוב: הוא אינו מדווח! יכול מאוד להיות שהוא בעצם זקנה פולנית מרירה שיושבת בחושך ונכנסת לפורום להתלונן על החיים.
אז קיש, אני מזמין אותך לענות בפורום הנכבד הזה: למה אתה לא מדווח? למה אתה רק מזיין את המוח?

אלינה בת 24

30

אם נדבקת מהבחורה - היא היתה אמורה להיות חולה בעת הביקור נכון? נכון.
אם היו לה סימני מחלה כלשהם - ודאי היית סב על עקבותיך. את זה אני אומר בודאות!
בכל זאת נשארת - וחלית למחרת. עובדה.
לפיכך, נראה כי הבחורה היתה 'נשאית' (כלומר בתקופת הדגירה של המחלה, אין תסמינים, אבל יש יכולת להדביק אחרים),
ואילו אצלך התגלה הוירוס כ"אלוף אולימפי" הגורם לתסמיני המחלה בתוך יום, בעוד הבחורה ממשיכה להיות בריאה ולארח חרמנים בטור אינסופי.....

המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”