כ אתיופיות - דף 3 - סקס אדיר

אתיופיות

21
יש כמה אתיופיות בצ'ט של וואלה, על אחת פעם דיווחתי, לא בחורה עובדת אבל נפגשנו כמה פעמים והיא מוצצת סבבה לגמרי והסקס ממש טוב, היא די מלאה אז לא תתאים לאוהבי הרזות, ויש עוד איזה 2 שנמצאות שם, ריקי, נפגשת ב״תמיכה״, נראה לי 500, לא בקטע של ממיצות אבל סקס בסדר, לא חזרתי, ועוד אחת שמבקשת 1000 ש״ח, לא ניסיתי. חש גם מישהי בדייט 69 אבל גם מבקשת מלא כסף, לא זוכר כמה, אבל זוכר שוויתרתי.

אתיופיות

22
[QUOTE=אחד שמבין]
לא נכנסתי איתה.
אתיופית בשם אמילי משמרת ערב יצחק שדה 36.
בחורה גדולה מאד,לפי דעתי מעל 1.82 יחפה,חזה גדול,לא בחורה רזה,יש מה לתפוס.
בפרטים הייתה נראית לי אחלה בחורה,קלילה.

[/QUOTE]

התקשרתי ואמרו לי שאמילי במקום (משמרת בוקר) ורצתי למקום כדי לגלות שבמקום אמילי האתיופית הייתה אמילי שהיא רוסיה בלונדינית גבוהה עם חזה קטנטן, נראית חמודה אבל לא משהו לרוץ ךספר לחבר'ה אבל מספיק בסדר אז נכנסתי איתה
אני רק מספר כדי להזהיר שמי שמגיע במיוחד לזיין אתיופית שיוודא שמדובר באמילי אתיופית

או שיש 2 אמילי או שהתבלבל בשמות כי לפי התיאור לדעתי זאת לונה

אתיופיות

23
הייתי בתובל 36 יש שם אתיופית קוראים רנדי הבחורה רזה ותחת חמןד לא הייתי אני אוהב מלאות יותר אז פרטים אני לא יודע...חוצמזה היא נראת לי יחסית קרירה...

אתיופיות

24
[QUOTE=isz1]
[QUOTE=אחד שמבין]
לא נכנסתי איתה.
אתיופית בשם אמילי משמרת ערב יצחק שדה 36.
בחורה גדולה מאד,לפי דעתי מעל 1.82 יחפה,חזה גדול,לא בחורה רזה,יש מה לתפוס.
בפרטים הייתה נראית לי אחלה בחורה,קלילה.

[/QUOTE]

התקשרתי ואמרו לי שאמילי במקום (משמרת בוקר) ורצתי למקום כדי לגלות שבמקום אמילי האתיופית הייתה אמילי שהיא רוסיה בלונדינית גבוהה עם חזה קטנטן, נראית חמודה אבל לא משהו לרוץ ךספר לחבר'ה אבל מספיק בסדר אז נכנסתי איתה
אני רק מספר כדי להזהיר שמי שמגיע במיוחד לזיין אתיופית שיוודא שמדובר באמילי אתיופית

או שיש 2 אמילי או שהתבלבל בשמות כי לפי התיאור לדעתי זאת לונה

[/QUOTE]

אמילי היא אתיופית שעובדת במשמרת לילה,ולונה זו בחורה אחרת ברזילאית שגם היא שחורה.
לפי דעתי לונה הרבה יותר כוסית מאמילי.

אתיופיות

25
[QUOTE=Yoni8000] אני קורא את התגובות ומבין שאף אחד לא נהנה באמת אצל אתיופית. מעניין אותי לדעת עם רק אצל העובדות זה ככה או שזה גם ככה גם עם יש לך חברה אתיופית אולי הן לא יודעות למצוץ טוב וצריך ללמד אותן. מישהו פה יצא או שהיה לו קטע מיני עם אתיופית בלי קשר לתשלום ??? אולי ינדב לנו מידע[/QUOTE]

אהלן חברים אני משתמש יחסית חדש ולא נוהג לכתוב הרבה כי אני עדיין בעניין של החיפושים. בקשר לתגובה שלך יקירי יש לי פטיש חזק לשחורות והייתה לי חברה אתיופית שהייתה מוצצת כמו כוכבת פורנו והזיונים איתה היו משוגעים. מנקודת המבט שלי אני חושב שצריך לגרום להן להיפתח ... ואז הן פותחות אותך ;)

אתיופיות

26
אהלן חברים,
גם אני מכור לאתיופיות. יש להן משהו באגן שגורם להן להזדיין בצורה יוצאת דופן.
בכל מקרה - יש אתיופיות בצ'אט של וואלה שעכשיו נקרא טוטאל צ'אט.
יצא לי להיות עם ריקי בת 23 מראשון - לא ממוקמת, דרשה בהתחלה 600 והורדתי אותה ל-400. לא אוהבת למצוץ, חזה קטן ותחת גדול, סה"כ גוף טוב לסקס אם כי יש לה ילדה שהרחיבה לה את העניינים קצת יותר מדי. סה"כ לא רע למי שרוצה להתפרק על אתיופית.
והכרתי בצ'אט גם את דין, בת 24 מרמלה. גם היא לא ממוקמת ועשינו את זה באוטו (300 ש"ח). היא שמנה אם כי בצורה מאד מאד סקסית - כלומר היא רחבה אבל אין לה בטן, חזה ענק, שפתיים גדולות ופנים מאד יפות, תחת עצום עגול ועסיסי. היא צרה והרגשתי אותה גומרת בדוגי. עוד טיפ לגביה - לא להאמין לה כי היא שקרנית והיא מפזרת הבטחות שלא שוות כלום. תדאגו לתת לה סכום מדוייק ולזיין אותה מייד אחרת היא תתחיל לעשות הצגות. ואם היא תציע לצרף חברה - לא להסכים. החברה נראית כמו חבר ואין סקס עם שתיהן.
שתיהן נמצאות בצ'אט מספר ימים בשבוע ובכינוי שלהן מופיעה המילה "אתיופית", לא קשה למצוא.
יש עוד אתיופית בצ'אט שממוקמת בנתניה ודורשת 600, היא מתכתבת בשפה גבוהה ויש לי הרגשה שהיא יותר איכותית אבל עוד לא יצא לי לבקר.

חוץ מזה, מישהו כתב כאן לנסוע בערב באיזור צומת ביל"ו, רחובות ועשיתי את זה פעמיים ולא היה שום כלום...אולי מישהו שהצליח יכול לשתף?

אתיופיות

27
היי sticky קודם כל אתה הראשון שרושם לנו את זה ואני שמח בשבילך שמצאת אחת כזאת האמת אני די בטוח שיש עוד אתיופיות שבזוגיות משקיעות רק שאין לנו עוד מי שיספר על זה .
Bastard גם אני עשיתי מס סיבובים בבילו ולא נראה כלום באזור.
הייתי מאוד שמח עם תשלח לי בפרטי את המספר של האתיופית מרמלה תודה

אתיופיות

28
Bastard , ממש תודה על המידה
אני אני אנסה למצוא.
באיזה חדר האתיופיות נמצאות ?
מבטיח לנסות להכיר דרך הצ'ט של וואלה ולדווח כשיתאפשר.
תודה לפותח הפוסט

אתיופיות

29
שלום
אני הייתי עם האתיופית מרמלה
לא הסכימה ללכת אליה ודרשה 300 ש״ח לזיון באוטו אחרי שהבאתי לה את הכסף אמרה שהיא רק מוצצת ואם אני רוצה אני יכול לגמור בפה
לאחר דין ודברים הסכימה לזיון אבל זה לא היה פשוט
אמרה לי גם שיש לה מיקום אצל חברה שלה אבל שאוסיף 200 סהכ 500 למזלי לא הסכמתי.
אני אוהב אתיופית ואוהב חזה גדול אבל ממש לא ממליץ עליה
אין לי את המספר הנוכחי שלה היא מחליפה איתו
היא בצ'ט של וואלה בחדר לובי או פנטזיה כינוי אתיופית בת 22-24
אוהב סקס טוב
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”