כ סנדרה - דף 3 - סקס אדיר

סנדרה

21
אני בטוח שיש לה זמן פנוי כי הרבה לא הולכים אליה
לנאריך ל 3 שעות זה לא בלקסיקון של הזונות המדופלמות האלה
אני נשאר בדעתי ובדעת שאר חברי הפורום לא ללכת אליה שתתייבש ותתבייש.
חוצפנית .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

סנדרה

24
[QUOTE=שקע ותקע]שימו לב שהיא לא פרטית
והאמת גם לא יפה וצעירה ,לפי
התמונות ששלחה.
[/QUOTE]

מירב הנשים הללו מגיעות לארץ ( אינני יודע מי מקבל כסף בכניסה לארץ , אולי בשל היותן זונות בינלאומיות "המטיילות" בעולם ) הן באות עם סידור מראש , הזמנת מלון , כסף מזומן , קשר עם מישהו בארץ

זה ברור שהן עובדות עבור מישהו.

הפרטיות / תיירות ...לא מקבלות בביתן , לרוב ישנות אצל חברת ילדות / משפחה / מכרים.

והן לא עובדות כתחנת רכבת

סנדרה

25
לא מבין מה יש לקחת זונה ל-3 שעות. פעם אחת הזמנתי מישהי לסידור של 1,000 ל-3 שעות ואחרי שעה ורבע ושני אקטים הראיתי לה את הדרך החוצה. מה אני אמור לעשות 3 שעות עם פאקינג זונה? לדון בתיאוריית היחסות הפרטית של איינשטיין? לקרוא משירי אלתרמן?

סנדרה

26
[QUOTE=שקע ותקע]שימו לב שהיא לא פרטית
והאמת גם לא יפה וצעירה ,לפי
התמונות ששלחה.
[/QUOTE]

אך אתה יודע שקע ותקע ?
התמונות נראות מעולה לדעתי
השאלה אם התמונות אמיתיות
בת כמה היא בתמונות ובת כמה היא היום ?

עדיין ממשיך לתמוך באי הליכה אליה .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

סנדרה

27
[QUOTE=chico]לא מבין מה יש לקחת זונה ל-3 שעות. פעם אחת הזמנתי מישהי לסידור של 1,000 ל-3 שעות ואחרי שעה ורבע ושני אקטים הראיתי לה את הדרך החוצה. מה אני אמור לעשות 3 שעות עם פאקינג זונה? לדון בתיאוריית היחסות הפרטית של איינשטיין? לקרוא משירי אלתרמן? [/QUOTE]

אני איתך אחי מוחא כפייהצחוק

סנדרה

28
[QUOTE=chico]לא מבין מה יש לקחת זונה ל-3 שעות. פעם אחת הזמנתי מישהי לסידור של 1,000 ל-3 שעות ואחרי שעה ורבע ושני אקטים הראיתי לה את הדרך החוצה. מה אני אמור לעשות 3 שעות עם פאקינג זונה? לדון בתיאוריית היחסות הפרטית של איינשטיין? [/QUOTE]

חחח
תרתי משמע שכזה.....

סנדרה

29

טוב חברים אז ככה:
כל מי שיזכיר עוד פעם אחת אתר כזה או אחר שמתחרה בנו, גורם לסחטנות ולכם לשלם הרבה יותר כסף - יושעה מהפורום!!!

טיפ קטן
תפסיקו לשתף עמם פעולה והם יורידו את המחיר בהבטחה!!!

סופ"ש אדיר קריצה

הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

סנדרה

30
[QUOTE=administrator]

טוב חברים אז ככה:
כל מי שיזכיר עוד פעם אחת אתר כזה או אחר שמתחרה בנו, גורם לסחטנות ולכם לשלם הרבה יותר כסף - יושעה מהפורום!!!

טיפ קטן
תפסיקו לשתף עמם פעולה והם יורידו את המחיר בהבטחה!!!

סופ"ש אדיר קריצה

[/QUOTE]

צודק האדמין
אני תמיד נוהג לרשום בדיווח אתר מתחרה
ולא מזכיר את שם האתר .

ממליץ לאדמין לרשום בתחילת הפורום בהודעה בולטת את ההערה הזאת .

סוף שבוע נפלא !

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”