כ ארינה בת 25 בת ים - דף 3 - סקס אדיר

ארינה בת 25 בת ים

22
מלח פלפל ראשית כל הכבוד על צורת הכתיבה המרשימה והאמפתיה שגילית כלפיי הבחורהמוחא כפייה לחלופין אדם אחר היה יכול היה ללכת ולבקש את כספו בחזרה או להחליף בחורה

בעבר גם הייתי מרחם על נערות עובדות ומנסה להבין מה עובר אליהן

לא השכלתי לבקר ברוסיה /אוקראינה

אך מ-6 הביקורים שלי בקולומביה עם דגש על העיר מדג'ין , שהביקור הראשון היה כ-5 חודשים הבנתי שיחסית מצב הנערות העובדות בארץ לא רע ואף טוב

בביקורי הראשון במדג'ין לפני כ-7 שנים ביקשתי מהנהג המונית שיקח אותי לשכונה ששמעתי אליה הרבה Raudal איזור מסוכן מאוד בעיר, עשרות בארים ולפחות 30/40 זונות שמסתובבות שם ,
שוחחתי עם אחת מהן ביקשתי לראות תעודה מזהה היא היתה בת 19 פצצה ברמות (בחורה שאם היתה עובדת כאן היתה מבקשת בקלות 1500 לשעה ) , ביקשה ממני 8 דולר 20 אלף פזו , ואז נקרא הלב ביקשה שאקנה לה מתוך הסכום הזה משהו לאכול ולשתותShocked , הבנתי הכל אז ירד לי החשק , נתתי לה כסף שיספיק לה למזון לכמה שבועות טובים ,לא רציתי דבר ונסעתי משם
לשם השוואה אחת כזו היתה מאוד שמחה לעבוד בדירה מחולקת ולקבל גם 200 ש''ח לשעה בארץ ואפילו פחות

לכן אני אומר כפי שרוני רשם אם היה לה כל כך רע היא היתה עוזבת, זה שהיא גרה בדירה מחולקת אין לנו מושג באילו תנאים היא גרה ברוסיה , דעתי שהיא לא תרוויח שם יותר מ-40 ,50 יורו לשעה גג

ופיקסר צודק לחלוטין גם אני נפגעתי מזונות ולא פעם אחת... , וחשוב לא לערבב רגשות עם נערה עובדת

ארינה בת 25 בת ים

23
[QUOTE=סופר לה טיב] חפוזי, אם אתה בקטגוריה של גבר בפורום שלא ידע עדיין אהבה בחייו, והזונות באמסטרדם עזרו לך להבדיל בין זונה לאשה רגילה,אז חשוב מאד שתעשה מאמץ על להכיר גם אשה רגילה ולדעת אהבה![/QUOTE]
ידעתי, ועושה מאמץ...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

ארינה בת 25 בת ים

24
מלח פלפל - אני מאחל למין הנשי באשר הוא שלא תשתנה לעולם.
בניגוד למה שכתבו אחרים פה זונה היא אדם במצוקה עמוקה וזה לא ממש משנה מהיכן הגיע לפה.
זה גם פחות משנה אם הוטעתה בדרך לשם או טעתה בעצמה בדרך לשם - המצוקה היא זו שהביאה אותה לכך.
כמות הזונות שמייצרת הרצליה פיתוח קטנה מאוד ביחס לכמות הזונות שמייצרת יפו... כך שכנראה שמצב כלכלי קשה כן משחק פה תפקיד.

אני מבקר אצלן מעט מאוד ולכן אולי אצלי השחיקה מעטה יותר ביחס לאחרים פה. אני עדיין רואה את האדם ואת האשה שבא וכך גם אתה.
אני עדיין רואה את קווי הדמיון שבינה לבין נשים אחרות ומוערכות בחיי וכך גם אתה. הקווים האלה קיימים באמת. אנחנו רואים נכון.
ברור לי שהיא לא נהניית מהזיון אתי (למרות שפעמים דווקא כן) , אבל אני עושה כל מאמץ שלא תסבול יותר מדי - עדיין - צדיק גדול אני לא.

כל הכבוד שנשארת בן אדם מול אדם חלש במצוקה - אולי אפילו עזרת לה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”