קטיה+נטשה שתי חברות מעיר החטאים.....
23[QUOTE=גבר עם כבוד]
[QUOTE=החפוז המכני]אז כמה שעה רק עם אחת?[/QUOTE]
בדיחה גרועה...
[QUOTE=החפוז המכני]אז כמה שעה רק עם אחת?[/QUOTE]
לפי התכתבות עם קטיה הבוקר,
לבחורה אחת לשעה 800 ש"ח.
[/QUOTE]
בדיחה גרועה...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
24למה אנשים כאן מתפלאים כשזונות מתנהגות כמו ... זונות ?
העצלנות והרצון לכסף קל ע״י ניצול חולשת הגברים הם המהות של מי שנכנסת למקצוע הזה בעיניים פקוחות כי מלצרות זה קשה ומבאס לה.
שידרשו כמה שהן רוצות. כתבו להן בחזרה שהמחיר מוגזם, ייבשו אותן והן יתאפסו מהר מאוד. כל יום בארץ בלי הכנסה יכניס אותן ללחץ רציני. יש להן הוצאות קבועות (טיסה ולינה) וזמן קצר מאוד לייצר רווחים. אין להן זמן לימים מתים.
לפני 8 חודשים הייתה כאן תיירת פצצה בשם קירה (תגלית של האדמו״רוני, כמובן), בהתחלה עם חברה ובהמשך לבד. הן התחילו ב 500, לאור הביקוש ניסו להעלות ל 700, אך לאחר יום של ייבוש חזר המחיר ל 500.
זכרו - כל עוד השטרות לא עזבו את הארנק, הכוח בידינו.
העצלנות והרצון לכסף קל ע״י ניצול חולשת הגברים הם המהות של מי שנכנסת למקצוע הזה בעיניים פקוחות כי מלצרות זה קשה ומבאס לה.
שידרשו כמה שהן רוצות. כתבו להן בחזרה שהמחיר מוגזם, ייבשו אותן והן יתאפסו מהר מאוד. כל יום בארץ בלי הכנסה יכניס אותן ללחץ רציני. יש להן הוצאות קבועות (טיסה ולינה) וזמן קצר מאוד לייצר רווחים. אין להן זמן לימים מתים.
לפני 8 חודשים הייתה כאן תיירת פצצה בשם קירה (תגלית של האדמו״רוני, כמובן), בהתחלה עם חברה ובהמשך לבד. הן התחילו ב 500, לאור הביקוש ניסו להעלות ל 700, אך לאחר יום של ייבוש חזר המחיר ל 500.
זכרו - כל עוד השטרות לא עזבו את הארנק, הכוח בידינו.
25לכל המגיבים מעלי בקשר לחופש עד שבוע הבא ו 800 לשעה:
קודם כל קטיה המתוקה והענוגה אינה בחופשה, לא ולא, המנוע שלה עובד כרגיל, בגלל הרבה הודעות ואטצפ שהיא התחילה לקבל מאז האשכול הזה היא הכריזה כביכול חופשה, אני פשוט שלחתי לה תמונות שלי ואני בחור נחמד וצעיר אז הגברת הגיעה, אוקיי אז קודם כל בחורה צעירה קטנה רזה ועם חזה יפה, ריח נעים והכל טבעי, מתנשקת מכל הלב, יש לה אפילו חבר שהיא גרה אצלו ושוכבת איתו בחינם (הוא לא יודע שהיא נותת שעות נוספות מידי פעם)
לזכותי יאמר שאחרי שנתיים באוקראינה לא רק בולבולי עבד קשה, אך גם שכלי למד את רזי השפה הרוסית, שפת הזונות והמשתגללות,
קטיה אכן תדרוש 500 לגמירה או 800 לשניים אך אחרי דקת שיחה וחיוכים והסבר שילמתי 500 על שעה של שני זיונים ושני מציצות כולל נשיקות וליטופים, הכל בפה חברים בואו עם ביטחון ותנו לה להבין שאתם לא משלמים יותר מ 500 לשעה, היא שווה כל שקל באמת, החסרון היחיד שהמנוע שלה קצת רחב מרוב שימוש כך שגמרתי פעמיים בתנוחה החביבה עלי שקטיה על הבטן ואני בועל אותה מעליה תוך כדי החזקת שדיים ונשיקות...
26בנוסף היתה בחורה בשם ''לנה'', של הפקידה הצבאית :
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=43948&KW=%D7%9C%D7%A0%D7%94+%D7%94%D7%9E%D7%A4%D7%A7%D7%93%D7%AA&PID=335394#335394
ביקשה בהתחלה 800 לשעה מהר ירדה ל-500 ואחר כך ל-400
27היום פגשתי אותן לא היה להן מיקום לקחתי אותן למלון ביקשו 1000 לשעתיים ניראות טוב אך השירות מתחלק בין שניהן
עם אחת אפשר סקס והשנייה רק מציצה בלבד
הקטנה יותר חושנית והשניה כלפתה
לא אחזור
28[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=קרומבה]
באותה הזדמנות רוצה לבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו
ובמיוחד מאוליגופול וחפוזי שהשפלתי אותם לא מעט.
אז סליחה גדולה.
ק.[/QUOTE]
[QUOTE=chico] עכשיו כשקטיה בחופשה כפויה עד תחילת שבוע הבא, זה הזמן לבדוק האם ניתן להפשיר את נטשה.
היות ומדובר באגוז קשה לפיצוח, אין כמו ידידנו מלח פלפל לביצוע המשימה המורכבת. [/QUOTE]
מלח פלפל, תן לה בעיסוי נקודת הג'י! פנק אותה! הפשר אותה! שגל אותה מול המראה וגרום לה להיות אסירת תודה על מולטי אורגזמה! גרום לה להזמין אותך אל ביתה שבאוקראינה ולרצות להציג אותך בפני הוריה![/QUOTE]
אז סליחה גדולה.
ק.[/QUOTE]

[QUOTE=chico] עכשיו כשקטיה בחופשה כפויה עד תחילת שבוע הבא, זה הזמן לבדוק האם ניתן להפשיר את נטשה.
היות ומדובר באגוז קשה לפיצוח, אין כמו ידידנו מלח פלפל לביצוע המשימה המורכבת. [/QUOTE]
מלח פלפל, תן לה בעיסוי נקודת הג'י! פנק אותה! הפשר אותה! שגל אותה מול המראה וגרום לה להיות אסירת תודה על מולטי אורגזמה! גרום לה להזמין אותך אל ביתה שבאוקראינה ולרצות להציג אותך בפני הוריה![/QUOTE]
חברים תודה על האמון, ריגשתם 

גם אני בחופשה בזיונים בתשלום

ודי לחכימא...

גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.
29[QUOTE=מלח פלפל]
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=קרומבה]
אז סליחה גדולה.
ק.[/QUOTE]
מה קרה? אתה טס לאחת הזונות שהזמינה אותך אליה?
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=קרומבה]
אז סליחה גדולה.
ק.[/QUOTE]

חברים תודה על האמון, ריגשתם 

גם אני בחופשה בזיונים בתשלום

ודי לחכימא...
[/QUOTE]

מה קרה? אתה טס לאחת הזונות שהזמינה אותך אליה?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?