<p ="Msonormal" dir="RTL"><span lang="HE">התאום, כפי שנכתב כאן היה רק דרך אתר
ממבה. לא נוח במיוחד אולם סביר ( לא ברור מה מסובך לקנות סים או למצוא דרך להפעיל
את הוואטסטפ בכל דרך אחרת ). תאמנו לשישי בשעות הערב המוקדמות. והכול היה סגור
לקראת הפגישה<o:p></o:p></span>
<p ="Msonormal" dir="RTL"><span lang="HE"> </span><span lang="HE">עד שמר פיקסר החליט שהוא לא מסתפק
בשעה שעתיים והוא צריך 4 שעות עם הגברת

<p ="Msonormal" dir="RTL"><span lang="HE"> </span>מאותו רגע המפגש נדחה עוד ועוד, כל פעם
בטענות שונות. לזכותה יאמר שהיא לא נעלמה. ולי זה הסתדר (למרות ששיבש כמעה את
לוחות הזמנים המתוכננים) , אז נפגשנו לבסוף בזמן אחר לחלוטין ומאוחר מזה שתוכנן. אבל בקטנה ...... מפרגן לך פיקסר

<p ="Msonormal" dir="RTL"><span lang="HE"> </span>אספתי באותו מקום, באינטרקונטיננטל .... הגיעה עם אותה השמלה הלבנה ... (רק בשעה מאוחרת זו כבר הייתה ללא השקית עם
נעלי העקב ) נהלנו מו"מ קצר באוטו (150 דולר לשלוש שעות) ונסענו לחדר.
<p ="Msonormal" dir="RTL"><span lang="HE"> </span><span lang="HE">חשוב גם לדעת שהבחורה לא מדברת מילה
באנגלית או בעברית. שום כלום , אפילו שאלה כמו </span><span dir="LTR">everything OK
? </span><span dir="RTL"></span><span dir="RTL"></span><span lang="HE"><span dir="RTL"></span><span dir="RTL"></span> מלווה בהבעת פנים לא
ברורה כך שהתקשורת היא פחות ממינימלית</span>
<p ="Msonormal" dir="RTL"><span lang="HE"> </span>הבחורה אכן לא יפה אבל לא הייתי אומר
שהיא מכוערת. היא לא ילדה וזה ניכר. אבל בהחלט שמורה לגילה. גם במראה וגם בגוף. כל התיאורים בפוסטים הקודמים
נכונים
<p ="Msonormal" dir="RTL"><span lang="HE"> </span>הביצועים היו סבירים ולא יותר. אני מניח שיום שלם שבו נטחנה לא מעט עשה את שלו
וגם השעה המאוחרת בו נפגשנו בהחלט משפיע
על רמת האנרגטיות המינית. ובכל זאת
הייתה לא יותר מסביר. אמנם זרמה
לתנוחות, מצצה לא רע
אבל זה לא היה זה.
<p ="Msonormal" dir="RTL"><span lang="HE">הבחורה גם לא מתנשקת ונרתעת כאשר מנסים
לנגוע או ללטף לה את הפנים.<o:p></o:p></span>
<p ="Msonormal" dir="RTL"><span lang="HE">לא ניסיתי אנאלי, היא אכן צרה מאחור
אפילו את הזרת קשה להכניס, וגם אינני חובב אנלי במיוחד. אז ויתרתי די מהר (אני מניח שמי שממש לא יכול לוותר , יקרא באדיקות את פרשת השבוע של רוני וינסה למלא את ההנחיות)<o:p></o:p></span>
<p ="Msonormal" dir="RTL"><span lang="HE"> </span>אחרי שעתיים מיציתי, וגם היא. להמשיך באותו שלב היה כבר צער בעלי חיים .....
[/QUOTE]
YOUO
מתנצל על העיכוב
היא לא רצתה לעזוב אותי ))) 4 גמירות מטורפות מלבד מציצה מקבועה באותו הבוקר
באתי חרמן , הבאתי שתיה טובה .
לפחות הדיווח שלך מאשר את העובדה שאני אמין ללא רבב וסרק
ראבק 600 לירות ל 4 שעות ( יפה או לא , אנאלי או לא ... לדעתי לא צריך להוציא את כל ארגז הכלים כל פעם ולפרק ולהרכיב מחדש . היא צרה מאד מוצצת מעולה ושירותית מאד ) התאימה למצב הרוח באותו היום לאחר יומיים ששיבלתי הברזות משלוש נשים.