כ בנות בגווני כתום/לבן - דורשות דגימה - דף 3 - סקס אדיר

בנות בגווני כתום/לבן - דורשות דגימה

21
[QUOTE=Snake74]ת.ז 193895, מספר מסתיים ב0790.
מיקום תל אביב.

ת.ז. 193893, מספר מסתיים ב 7770
מיקום תל אביב

ת.ז. 193888 מספר מסתיים ב 2447.
מיקום תל אביב.
[/QUOTE]

קודם כל, צריך להבין שהמספרים באתר הלבן הם לא מספרי זהות של הבנות, אלא של המודעה. והמודעות שם נדחקות במשך הזמן לדפים ישנים יותר, כך שאותה בחורה מפרסמת את עצמה שוב מדי פעם ובכל פעם יש למודעה החדשה מספר חדש.

הבחורה הראשונה:
זאת אלינה ויש עליה שרשור של דיווחים:

הבחורה השנייה:
זאת אליזה. מישהו היה אצלה? אולי Snake74? היא שולחת בוואטסאפ תמונות שנראות בדיוק כמו באתר, ו-Snake74 כתב שהיא בעצמה אמרה שאלה לא תמונות שלה. אז איך היא נראית במציאות? אני עוד ביקשתי ממנה (לפני שקראתי כאן את מה שהיא אמרה) לשלוח תמונת פנים, ובאותו הרגע היא ניתקה איתי קשר. האם זה אומר שיש שם בעיה?

22
[QUOTE=ממי]
מר, מתיעץ כנראה שאתה מדבר בשם עצמך. כנראה הרבה לא היו יורקות עליך

חוץ מזה זה לא זנות זה נוכלות, מה שהבנות האלה עושות.
[/QUOTE]

לא הבנתי למה נוכלות?
בחורות מזדיינות תמורת כסף
כל אחת מוכרת את גופה בכמה שתרצה
וכל אחד יחליט אם מתאים לו
לא מתאים לך תדלג
מכאן ועד נוכלות הדרך ארוכה
גם אני לפעמים חושב שיקר מידי ולא מתאים
אבל לעולם לא חשבתי שאם בחורה דורשת סכום מופרז היא נוכלת
לא מתאים המחיר לא אלך ולא מנסה להוריד במחיר

24
אהלן חברים,

עזרתכם במתן חוות דעת על הגברת להלן:
סופי, מהאתר הלבן, ת.ז 194577, טל' מסתיים ב-6942.

טיפה קשקושים בואטסאפ, ממוקמת בעיר הזונות, טוענת שהן 2 חברות, שולחת תמונות (נראה לי רק של אחת מהן), רוצה 1300 לשתיהן, לשעה.
מישהו דגם ויכול להעיד על טיבה של הגברת?

תודה מראש
it takes a man to take it in the ass

25
יש בלבן את זאת שהמספר שלה מסתיים ב-6786, מודעה אחרונה 194375 שמפרסמת תמונה של דוגמנית שווה בים, ותמונת הוואטסאפ שלה היא של כוסית על בלונדינית צעירה, ואז היא שולחת תמונות אמיתיות שבהן היא נראית זקנה, ועדיין היא דורשת 500.

אז נכון שבסוף מבינים שזאת המציאות, אבל בכל זאת יש כאן נוכלות קטנה או לפחות שקר בפרסום.

אם כבר מדברים על שקרים אז יש שם פרסום של ג'ולי במודעות עם תמונות שנראות מעולה (בלי פנים) ועוד כתוב שם רמז למחיר 400, ויש הבטחה לתמונות בוואטסאפ, אבל מה שבאמת מקבלים בוואטסאפ זה פרסומת ל-גט-דייט.

29
אל הבחורה מאתר הלבן בשם מילנה/סופי, מספר מסתיים ב-2284 כבר דיווחתי. נפילה רצינית, תמונות שהיא שולחת, חלק לא שלה וחלק מלפני 15 שנה אחרי תישתוש בפוטושופ.
כתבתי אז, לא להתקרב אליה!!! שלמתי ל שעה, ברחתי משם אחרי חצי שעה.
בקשר לאליזה, לא הייתי. אבל יש פה גם דיווח. רוצה 600 זוזים. סקס סתם, אין אנלי. בקיצור, הכל רגיל ב 600 שח.

30
שלום לכולם.
את מריה מצאתי באתר הכתום, מודעה מס' 1744599961.
שלחתי לה הודעה, שלחה בחזרה מספר ועברנו להתכתב בווצאפ.
שולחת תמונות מאוד מגרות, כותבת שנמצאת בפינסקר תל אביב. דורשת 700 לשעה או 1200 לשעתיים. ניסיתי להוריד במחיר ללא הצלחה. השאלה אם שווה את המחיר, האם מישהו כבר דגם אותה?
איבר קטן לו לאדם, מרעיבו, שבע, משביעו רעב...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”