כ קולומביאנית בעיר ללא תקווה...(פתח תקווה) - דף 3 - סקס אדיר

קולומביאנית בעיר ללא תקווה...(פתח תקווה)

26
הייתי איתה אתמול ומסכים עם התגובות, אבל לפני זה רציתי לדבר על כמה בעיות שהיו לי עם הסרסור ועם הניהול של הסיטואציה:
1.הבחור אומר לעלות לדירה ולדפוק בדלת(לא הבנתי למה צריך לדפוק בדלת, אם בטעות הייתי דופק בדלת הלא נכונה!)
2. 5 דקות לפני שהזמן ניגמר, תוך כדי שאני מתארגן ליציאה אני פיתאום שומע דפיקות,הסרסור החליט להעלות בחור אחר בזמן שעוד הייתי בפנים ואמר לו לדפוק בדלת, ואז שפתחתי את הדלת ויצאתי היה לו פרצוף מופתע חחח...)
קיצור יש בעיה עם דיסקרטיות, אז קחו את זה בחשבון.

לפני שאני אדבר על הקולומביאנית במפגש אני אגיד רק אציין שהקולומביאניות הם בחורות מלאות תשוקה אהבה ושמחת חיים!
בקולומביה בחורה לא מחפשת כסף, אבל כן מחפשת מישהו שידאג לה ושיפנק אותה ויראה לה את החיים הטובים!
לכן חייב שיהיה איזשהו חיבור על מנת לעורר את הסקסיות שהיא חלק בלתי נפרד מה-DNA שלהן.

יש לי ספרדית טובה וביקרתי כבר בקולומביה כמה פעמים והעיר מדיג'ין היא האחת הערים האהובות עלי, לכן אמרתי שאני חייב לקפוץ לביקור!
לגבי הקולומביאנית, אז היא פצצה אמיתית ומתוקה(באמת יש לה קצת פצעים בפנים, אבל לי זה לא כזה הוריד), הבעיה שהיא פשוט שונאת להיות זונה!
למרות שהיתה בינינו כימיה טובה, היא מאוד עדינה והסקס איתה רגיל לגמרי, ככה שאני מסכים עם התגובות מעלי, שהיא לא מתאימה לסקס אגסריבי וגם המציצה שלה מאוד חלשה
אני חושב שאם לא הייתי יודע ספרדית, אז בהחלט הייתי מרגיש שהיא נפילה! למרות שקשה לי להגיד את זה, כי היא באמת מתוקה.

לכו רק אם בא לכם להיות עם בחורה בעלת נתונים של פצצה קולומביאנית...

27
בעלי ציפיות למלכת יופי קולומביאנית - תרגיעו. הבחורה די נמוכה, אולי 160, פנים ככה, גוף מיניאטורי,
גולת הכותרת זה החזה הסיליקוני, עשוי ממש בטוב טעם.
בהתחלה די קרירה, לאט לאט נהיתה יותר ידידותית. הכי נחמדה הייתה כשהכל הסתיים...
דווקא מבחינת הביצועים הייתה מאוד קואופרטיבית, החליפה תנוחות (והרבה) בלי בעייה.
סה"כ סקס טוב, יקר, בלי יותר מדי התלהבות.
זו בעצם השורה התחתונה - מתאים רק למורעלים על קולומביאניות. 350 ל 30 או 600 לשעה לא מצדיק את התמורה, יש בחורות שוות בהרבה ובמחירים שפויים.

28
ביקרתי את הגברת הזאת
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13592
מדובר על בחורה מקולומביה, מדברת אנגלית וספרדית
אנגלית טובה
עלות 500 לשעה
לבחורה גוף מהמם - באמת של דוגמנית
חזה מסיליקון
תחת קטן ומוצק
פנים - לא מלכת היופי אבל גם לא מכוערת
בטן שטוחה
מציצה חשופה- אבל חלשה מאוד
דירה עצמה לא משהו , מקלחת לא משהו
בחורה חמודה מנסה לרצות אבל לא בכושר והיה לה קשה להחזיק שעה....
בסוף נפלה על המיטה ושכבה כמה דקות
בקיצר לא מתאימה לקבלני שיפוצים
בין לבין עשתה ריקוד על המיטה מאוד מגרה ושמה מוזיקה בספרדית- חלק הזה היה ממש מגניב
בסה"כ היה נחמד
בשורה תחתונה מי שמחפש גוף של דוגמנית היא הכתובת

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”