אלישה זאת לא השאלה...זאת התשובה בתא
22רבי נחמן מברסלב אמר:
"לבקר אחרים, ולתת להם את ההרגשה שאינם רצויים- זאת יכול כל אחד
לעשות.
אך לרומם את רוחם ולהעניק להם הרגשה טובה- לכך דרושים כשרון מיוחד
והשקעת מאמץ."
חברים, כולכם בעלי כישרון מיוחד. כולכם משקיעים מאמץ לעודד לרומם ולהעניק
הרגשה טובה.
אני מודה בכל מאודי לכל חברי הפורום: תודה רבה !!!!
תודה על האהבה, על הפרגון, על השיתוף, ועל החברות הנרקמת במקום הקדוש
הזה.
אני יודע שזה רק: "פורום סקס" אבל אנחנו אוהבים סקס ! הפורום
הוא בית הכנסת שלנו.
העיתון היומי שלנו, המקום שבו נפגשים אנשים בדיוק כמונו. והזונות הן
התחביב שלנו.
שרק נמשיך לעזור לתמוך ולכבד אחד את השני, ואת הזונות בכל הדירות
המחולקות.
תודה רבה ! מאוד ריגשתם אותי.....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
23רוני אין לי מילים חוץ מכול הכבוד לך
ובאהבה....

מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי
25לאחר תיאום קליל עם הפקידה נפגשתי עם הגברת.
הרחוב לא כזה דיקרטי...
הבחורה לא נראית כמו בתמונות, אבל היא לא מכוערת, גולת הכותרת אצלה הוא השירות! פשוט כחומר ביד היוצר ;)
הסשן התחיל במאסג' שלי בשביל להרים את האווירה,
משם עברנו לחירמונים שהיא משחקת לי עם הזין ואני דוחף לה אצבעות...לא כל כך אהבה אבל זרמה עם אגודל במרעום :)
אחר כך עברנו למציצה מושקעת שלה, שהיא ממש דוחפת את כל האיבר ומשחיזה את השפתיים שלה על הזין שלי (עומד לי רק מלחשוב על זה).
ביקשתי קונדום וזיינתי אותה במסיונרית ואחר כך היא רחבה עלי.
הייתי חייב לנסות לזיין אותה בתחת, אז הפכתי אותה לדוגי ותוך כדי שאני מזיין אותה בכוס שיחקתי לה עם האגודל במרעום, ואחרי 2 דקות בישקתי לתדלק ברוורס, לא התנגדה :) ולא ביקשה תוספת על התדלוק.
לבסוף הורדתי את הקונדום וזיינתי אותה בפה, עד הגמירה המיוחלת...צרכה את כל החלבונים שלי באהבה ורצה לירוק בכיור.
האם איחזור? כנראה שלא רק בגלל שהיא לא מבינה מילה באנגלית והתקשורת איתה מאוד בעייתי...
הרחוב לא כזה דיקרטי...
הבחורה לא נראית כמו בתמונות, אבל היא לא מכוערת, גולת הכותרת אצלה הוא השירות! פשוט כחומר ביד היוצר ;)
הסשן התחיל במאסג' שלי בשביל להרים את האווירה,
משם עברנו לחירמונים שהיא משחקת לי עם הזין ואני דוחף לה אצבעות...לא כל כך אהבה אבל זרמה עם אגודל במרעום :)
אחר כך עברנו למציצה מושקעת שלה, שהיא ממש דוחפת את כל האיבר ומשחיזה את השפתיים שלה על הזין שלי (עומד לי רק מלחשוב על זה).
ביקשתי קונדום וזיינתי אותה במסיונרית ואחר כך היא רחבה עלי.
הייתי חייב לנסות לזיין אותה בתחת, אז הפכתי אותה לדוגי ותוך כדי שאני מזיין אותה בכוס שיחקתי לה עם האגודל במרעום, ואחרי 2 דקות בישקתי לתדלק ברוורס, לא התנגדה :) ולא ביקשה תוספת על התדלוק.
לבסוף הורדתי את הקונדום וזיינתי אותה בפה, עד הגמירה המיוחלת...צרכה את כל החלבונים שלי באהבה ורצה לירוק בכיור.
האם איחזור? כנראה שלא רק בגלל שהיא לא מבינה מילה באנגלית והתקשורת איתה מאוד בעייתי...
26שלום לכולם!!! אלישה אחד הטובות כמו כריס קלי ו.......... !!!!!!!! אלישה מבקשת למסור לכול החברי הפורום מי שאותן יחס טוב ויפה גם אקבל טוב ויפה .תודה לכולם
27רוני, הגדול מכולם
חג שמח מלך !!!!
נהנה כמו תמיד וצוחק בקול רם
30הרב רוני 

איזה כתיבה תענוג לקרוא
לא נשמתי עם הקמח מצה חחחחח
בבוא היום הוא כבר לא יעמוד, ואז תבכה למה לא השחלתה עוד!