כ ניקול - אחת החוויות הטובות שלי מהעשור האחרון - דף 3 - סקס אדיר

ניקול - אחת החוויות הטובות שלי מהעשור האחרון

21
ניקול - אני מאוהב בזונה

מחנה את הרכב בדיוק מול הנקודה שהפקידה נתנה לי, כאילו יש מקום שמור למבקרי זונות ולי יש תו חרמן על השמשהWacko
מגלגל לי סיגריה לרגע הנכון.קריצה
יוצא מהרכב מפעיל פנגו והולך לחפש כספומט, יש לי חצי שעה ובראשי יש תמונה דמיונית שבכל פינה בבת-ים יש כספומט כי כולם כל הזמן מוציאים מזומנים כדי לזכות בזמן ריגוש.
חצי שעה מחיי מבזבז על מציאת חור בקיר שממנו אקבל ניירות להעביר למישהי שניתן להכניס לה את הכרטיס בחור ולקבל דיגידיגי בבטן.חיוך גדול
עובר על רחובות שמכיר רק מקריאה באתר סקס, מנסה לצמצם נזק איחור ועיגולי זיעה בבית השחי ע"י שיחה נוספת לפקידה לברר מיקום מדוייק - היא עונה קצר ומדוייק: "תגיע לנקודה ותתקשר" (פייר אינף (יש להם מצלמות שם?)).
מצליח להשיג מרשרשים ומחיש את צעדיי, מקבל הסבר איך לעלות לגן עדן, פותחת את הדלת הגברת, לא מצליח לראות אותה בהתחלה וסופסוף מבין מה זו דירה מחולקת.
היא - עם טוניקה ירוקה בהירה צמודה, חוטיני ופטמות בולטות כפכפים ויופי בלתי נגמרמוחא כפייה
אני - בהלם, הולך אחריה ומשתדל לקפל את הלשון פנימה...Tongue
ניקול מתלהבת מהסיגריה שהוכנה לרגע המתאים חלקנו אותה חלקנו שיחה כיפית באנגלית מצויינת (שלה..)

אח"כ חלקנו את זמננו ואת גופנו עד קצה הזמן Heart

אין מילים שיכולות לתאר כמה הבחורה הזו הרשימה אותי וכמה רציתי למשוך אותה משם לעבר הדירה שהיא מתכננת לרכוש במקום טוב יותר ממקום מוצאה ומקום הימצאה.

משתמשים שותפים אנא כבדו אותה ואת כל שאר הבחורות שעובדות בעבודה הקשה בעולםסימן קריאה

קשה זה טוב

ניקול - אחת החוויות הטובות שלי מהעשור האחרון

24
החזה שלה ממש לא קטן, כפי שמישהו כתב כאן, הוא כמו שתי אשכוליות עסיסיות, אחד היפים שראיתי.
אני לא בעניין של גמירות בפה אז לא בדקתי.
פנגו, פנגו אני מפעיל בכל מצב, לא מוכן לקחת את הסיכון לקבל קנס מזונות מהעירייהקריצה
קשה זה טוב
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”