הנוכלת מחולון
22[QUOTE=קישקשתא]הנהלה חסרת אחריות שביודעין העניקה לשקרן פנטזיונר שחי בסרט דרגות וגורמת בכך להטעיה[/QUOTE]
כל אחד יכול לטעות, וזו לא בושה להודות, מילא סיפור אחד, אבל זה ריטואל קבוע,
קוגרית בת 70
הולנדית חסרת שיניים
הגברת משוהם שלא שייכת לכלום, ועכשיו שמנה שאמורה להיות פצצה. 

אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
הנוכלת מחולון
23פנטזיה או לא פנטזיה אני עוד בהלם שאנשים פה משלמים 1,200₪ על כוס, פשוט הזיה
ועוד נגיד מדובר במישהי ברמה של שחקנית פורנו, ברגע שראית שהבחורה ברמה של 150₪ כפי שאני מסיק מהתיאור, אז למה הסכמת לשלם לה סכום כזה גבוה אם היא כוניפה?
הפוסט הזה מחליש את מחאת המחירים...
ועוד נגיד מדובר במישהי ברמה של שחקנית פורנו, ברגע שראית שהבחורה ברמה של 150₪ כפי שאני מסיק מהתיאור, אז למה הסכמת לשלם לה סכום כזה גבוה אם היא כוניפה?
הפוסט הזה מחליש את מחאת המחירים...
הנוכלת מחולון
24כמו כל הפעמים הקודמות רוב הטענות מגיעות מקשקשתא אז כן הבחורה מנותחת חזה והדגשתי את זה בפוסט
הבחורה יש לה לוק מולטי שמנה היא בטח לא אולי טיפה בטן של אחרי לידה אבל כמו שאמרתי שמנה ממש לא
שפיץ ידידי זה שהגעת ועדין נפגשת איתה למרות כל מה שרשמת עליה זאת כבר החלטה שלך אף אחד לא הצמיד אקדח לראש שלך .
אבל לאחר שבדקתי את המקרה עם הבחורה , היא דווקא לא הרגישה שאתה לא מרוצה******************
*********** rd06
ואז סביר להניח שרמת השיקול שלך באותם רגעים הייתה שואפת לאפס ?
יש נפילות ויש נפילות אבל היא נתנה לך שירות מכל הלב ************************************* rd06
אז אם אתה כבר פותח אז רצוי שתספר את האמת ...
לגבי מי שחושב שיש לי איזה אינטרס או רגש לבנות ממש לא אני לא שם רוב בנות לא מכירות את הפורום אז תפסיקו לדבר שטויות .
הייתה סיבה למה לא דיווחתי וכנראה שאני מסיים עם הדיווחים . יעידו חברים רבים שקיבלו מימני טלפונים של פרטיות בחינם .
******************************************** צונזר ע"י דובר צה"ל ... rd06
אכול ושתה כי מחר תמות
הנוכלת מחולון
25היו נושאים שלא רציתי לפתוח בדיווח שלי אבל לא השארתי לי ברירה ואני חייב לרדת לפרטים , אז בוא נספר את האמת.
עצם ההתגוננות שלך וההגנה שלך עליה מעיד על קשר מסויים שיש לך איתה.
אין לי בעיה לשלוח להנהלה את כל ההתכתבות שלי איתה אין לי שום דבר להסתיר.
לאורך כל השיחה שלי איתה בווצפ היא בקשה ממני להביא איתי ירוק, חום ולבן. (בחורה מאוד שנויה במחלוקת)
לא הבטחתי להביא איתי כלום ! ובטח שלא באתי מסטול מהתחת ! אחרי הכל הייתי צריך לנהוג את כל הדרך מהדרום עד לחולון ומחולון לבת ים וחזרה לדרום שום בן אדם נורמטיבי לא היה עושה זאת, וכן אני מגדיר את עצמי נורמטיבי.
היא אמרה שהיא מכירה מקום בבת ים שאנחנו יכולים להשכיר אותו לשעתיים, בפועל היא מרחה אותי בכל הטיילת של בת ים ממקום למקום רק בושות היא עשתה לי ושלא נדבר על דיסקרטיות.
למה עשיתי את כל זה אין לי מושג כנראה שיש דברים שחייבים לעשות באותו רגע כדי לדעת ולחוות, אחרי הכל בשביל זה אני פה, בשביל החוויה. את התשלום היא דרשה מראש ובאותו רגע זה היה נראה לי לגיטימי, למה שילמתי סכום כזה גבוה? כנראה שהיחס של הזמן והתוספת לצימר (שפיזית לא שילמתי לגברת) היה נראה לי סביר באותו רגע. למה לא דרשתי את הכסף חזרה ? כי יש מצבים שרק בא לך לצאת מהם מהר כמה שיותר מהר וחשבתי שאם אכנס איתה לוויכוח עכשיו, המצב רק יכל להחמיר, היא נראת לי נוכלת מחושבת שיודעת בדיוק מה היא עושה בדיוק כמו בסרט של טרנטינו. העדפתי להשאיר אותה שם לעוף כמה שיותר מהר בלעדיה, בראש תמיד רץ לי הסרט של מה היא עוד עשתה לי? אולי היא גנבה לי פרטי אשראי מבלי ששמתי לב? אולי פרצו לי לאוטו בזמן שהייתי איתה ? אולי היא גנבה לי עוד מזומנים ? יש מצבים שהכי נכון הוא לעזור הכל ולבחון את הסיטואציה רגע מהצד וזה המצב שרציתי להגיע אליו כמה שיותר מהר !.
הטענה שלא תפקדתי ממש מופרכת כי עובדה שכן, זה שהיא מצצה בדיוק 2 דקות והייתה לחוצה לשים קונדום ולעבור למיטה כמה שיותר מהר כי לטענתה לא אוהבת לעבוד ורגילה שהכבר עושה הכל. אבל גם בתור גבר איך אני יכל להעשות משהו שהיא לא בדיוק משתפת פעולה ? אין קונטרות, לא מגישה את התנוחות כמו שצריך ויותר מזה נכנסת למצב הכי גרוע שגבר יכל לזיין בנוחות, כאילו עשתה הכל כדי שאני אבין בראש "שמע היא נפילה תעוף מפה כמה שיותר מהר" וככה עשיתי גמרתי כמה שיותר מהר כדי לעוף משם, זאת הייתה משימה דיי קשה כי היא לא מושכת בעליל ושקלתי להפעיל אפילו פורנו בפלאפון כדי לגמור.
היום שכבר ישנתי על זה והתעוררתי עם הרגשה ממש מחורבנת ללא חשק מיני בכלל (לא אופייני לי) אני מסתכל על דברים אחרת, דברים שנראים לי ממש חמורים שבאותו רגע לא ממש חמורים. מה פגע לי בשיקול הדעת ? אין לי מושג, כנראה עייפות מצטברת ובטח שלא סמים ואלכוהול, או בשפה שביג מן יבין הייתי סחי בלטה !
חשוב לציין שהבחורה התנגדה לצימר בחולון מסיבות ממש מחשידות !! וממש נלחצה שהצעתי את זה, על דיסקרטיות היא לא יכולה לדבר כי היא התחילה שיחה עם כל בן אדם שהזדמן לה בדרך (שרוטה לא יודע מה הקטע)
דבר נוסף שאני רוצה להוסיף וזה משהו שהדליק לי נורה ממש חמורה ! היא העובדה שהגברת סיפרה לי שהיא גרה אצל אמא שלה עם הילדה הקטנה שלה ובעבר עשתה אקסטות לבדה בבית וסיפרה לי על זה לפרטי פרטים על מה שהיא הרגישה וראתה.
אני בחור דיי תמים ומעולם לא שמעתי דבר כזה אני דיי חדש בעולם הזה של התשלומים והסיטואציה המוזרה הזאת דיי צילקה אותי, באמת שאם עד עכשיו חשבתי שיש מצב שהעולם הזה דפוק, עכשיו אני בטוח שהוא דפוק אבל מכל הטעויות שלי אני משתדל ללמוד ומהיום את הבנות שלי אני אבחר בפינצטה כל נורה אדומה שתידלק תגרור אצלי לברקס אוטומטי, אם בעבר הייתי בגישה של יאללה בוא ננסה מה כבר יכל לקרות אז היום אני כבר לא רוצה לדעת כי אני בטוח שדברים טובים לא יוצאים ממצבים כאלה.
אני חושב שמחובתי הייתה לבוא ולהזהיר את שאר חברי הפורום, ולספר להם לקראת מה הם עלולים להכנס, גם עצם ההתכתבות שלך איתה עלי והשקרים שהיא מספרת רק מוכיחים לי שהיא בחורה ממש מפוקפקת וגם עליך ביג מן זה מעלה לי המון סימני שאלה.
ביג מן חשוב לי להגיד לך שאין לי שום דבר אישי נגדך ואני לא מכיר אותך, סביר להניח שהפרטים שלי כבר עברו לידייך והבחירה מה לעשות איתם היא בידיך. אחרי הכל אתה לא באמת יודע מי יושב מהצד השני של המקלדת וגם אני לא, אני מציע לשים את האגו בצד לא באתי לריב איתך או לפגוע במוניטין שלך בפורום, באתי לספר את החוויה מהצד שלי ואתה צריך לקבל אותה ולא לצאת נגדה.
אני מקווה שהסיפור איתה יגמר בפוסט הזה כי יש לי הרגשה לא טובה לגביה, לצערי יש לי נסיון עם אנשים כאלה ולמזלי אני יודע להתמודד איתה בחכמה 

הנוכלת מחולון
26קישקשתא וכוסמין לכו תחפשו מי יתייחס אליכם כראוי .....
אני אלך לחפש... אבל אני שוב אומר, הדיווחים שלך לא ואני חוזר לא תואמים את המציאות, אני לא נגד רמת הנשים שאתה ניפגש איתן, אני לא נגד הטעם שלך, כל אחד זכותו לאהוב מה שהוא רוצה, אבל אתה שקרן מדופלם, כל עגלה אצלך מקבלת דיווח שהיא שווה, אתה משקר לחברים פה בפורום וכאן הבעיה איתך,
אתה משקר כל הזמן, עדיף שלא תדווח
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
הנוכלת מחולון
27במה בדיוק שיקרתי כוסמין ?
באיזה מהדיווחים
לגבי הקוגרית - אני לא מעריך גיל שאלתי לגילה אמרה 55 פה זה נגמר . לא מבקש מימנה ת.ז לאימות . מתאים לי אשאר לא מתאים לי לא אשאר .
לגבי המילפית מחולון - במה שיקרתי ?
לגבי הצדיקה מבית שמש - איפה שיקרתי ?
לגבי המילפית משוהם - במה שיקרתי מה לא היה נכון נפגשתי איתה בשוהם כי שם היא נפגשת באזור - על הזין שלי מאיפה היא במקור ואיפה היא גרה .... נתתי פירוט מדויק על המפגש .
לגבי החרדית - שיתפתי חוויות שלי עם מישהי פרטית רוצים האמין בבקשה לא רוצים להאמין אל תאמינו .
לגבי המילפית מבאר שבע - במה שיקרתי ? איפה לא דייקתי יש אנשים שקיבלו את הפרטים שלה ולא בחרו לדווח אז מה אני אשם ?
לגבי המילפית מגני תקווה - איפה אני אשם שוב אותו דבר חברים קיבלו מספר ולא מדווחים אז מה אתם רוצים מימני ?
לגבי הפצצה מחולון - אני דיווחתי מה שהיה לי איתה בוא נראה עוד דיווחים שיעלו עליה ואז נראה מי השקרן לפעמים לבחורה לא בא על הגבר שאיתה אז אין כימיה ויכול להיות שזה מה שקרה עם ידידנו שפיץ - הבחורה אמא לילדה שסך הכל מחפשת השלמת הכנסה
אז אולי הגבר צריך לדעת איך להוביל אותה לסקס מושלם או אולי הגבר שמשלם לה הוא לא לטעמה ואז בגלל שהיא צריכה את הכסף היא לא תגיד לו די אלה בוא זיין ולך ?
אז לפני שאתם שופטים כדאיי שתבדקו מה היה ואיך היה כי באמת אף אחד לא הצמיד לו 9 ממ ואמר לו בוא שלם וזיין .
ויעידו חברים רבים שקיבלו מספרים מימני של נשים נימפומניות לסקס בחינם בוא תזיין ולך .
אני לא באמת צריך את הדיווחים האלה שבת שלום לכולם
אכול ושתה כי מחר תמות
הנוכלת מחולון
28Big man
שלח לי את הטלפון שלה
אני אפגש איתה ואתן דיווח אמיתי בשטח
אפגש איתה היום ,בהבטחה ,ונראה מי שקרן.
שיהיה יום טוב.
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי
הנוכלת מחולון
30שלחה הודעה
שבעקבות עומס ויום קצר