כ אזהרה חמורה - פצצה חדשה בבת ים - דף 3 - סקס אדיר

אזהרה חמורה - פצצה חדשה בבת ים

21
אני דבר אחד לא מבין באירופה הפקידה והמקום נותנים כבוד ללקוחות מסיבה פשוטה הלקוחות מפרנסים אותם ושווה להם שהלקוח יקבל יחס של כבוד ושימשיך לחזור.
אבל בוא זה ניראה הפוך הפקידה מדברת בזילזול ובחוסר חשק אם מפה זה כך מתחיל כבר מגיעים לבחורה כאילו עושים לך טובה, אבל הם כנראה שוכחים בזכות מי הם מתקיימים פה?
לכן הגיע הזמן להביא כוסיות וצעירות את זה רובינו מחפשים וקצת יחס מהפקידה הקומוניסטית
שיחליפו לפקידות פיליפיניות שיודעות לכבד

22
תגיד nash אתה פרסי? קודם כל אני ממש לא מצדיק את זה שהפקידה עושה מעצמה יותר ממה שהיא באמת . לא טוב לה לעבוד בעבודה עם לקוחות בטלפון שתילך לעבוד קופאית בביתן .
אבל אתה nash לוקח את זה קרוב מידי ללב . ולפי המילים שלך אפשר לומר שאתה מסכן את כל חבריי הפורום ..
מזה "הלוואי שיעצרו אותה ואת כל התאגיד הזה " ... זה דיבור או של ילד או של שוטר . שתדע לך שעצם העיניין שלא הצלחתה להגיע עם הבחורה להסכמה וכביכול פעלתה בעקיפין והתקשרתה לפקידה זה כבר הוריד לבחורה ממך .. ושום בחורה לא הייתה ממשיכה איתך .. גם אם היה נשאר לך עוד חצי שעה . חוץ מזה שהכל עיניין של כימייה . באתה מראש בגישה של ניצול . מה זאת אומרת היא לא הבינה שאתה רוצה 40 דק? נותן 400 וזהו חחחח . הכסף מדבר פה בכל השפות . אז חשבתה לצאת חכם .. והיא שיחקה אותה טיפשה ובסוף הראתה לך את ההיפך ..
עצה שלי תשנה גישה גבר ... הפקידה מחר לא תזכור אותך אפילו .. וגם הבחורה ... אבל בגישה כזאת אתה גם עוד שנה תחשוב על ה100 האלה .
סך הכל הדיווח שלך היה טוב ותרם לציבור בכך שחבריי הפורום ידעו לשלם 400 ולא 500 . אבל בכל אופן הכל עיניין של כימייה . היו לי בחורות שאחריי המפגש איתי התקשרו לפקידה ואמרו לסגור את הקו .. סתם כי רצו להשאר לשבת איתי אחריי הזמן ששולם . ולא פעם אחת ... והיו בחורות ששילמתי 500 ואחריי האקט הראשון ברחתי בלי להגיד שלום למרות ששילמתי על שעה שלמה . תיהיה אופטימי חבר )
כשהזין עומד השכל בתחת !

24
לי היה מיקרה כזה לפני שנה . מאוד נהנית עם הבחורה . אבל שילמתי לשעה ואחרי חצי שעה ניסו לחפף אותי כאילו עברה שעה ,
הפקידה אמרה שיש מישהו בחוץ מחכה , הסברתי לה יפה שנתתי 500ש ועברה רק חצי שעה . לבסוף הפקידה אמרה לבחורה להחזיר לי 100ש . חישוב כלכלי פשוט לעשיית רווח גדול בהרבה , נחזיר לבחור 100ש וניקח את זה שמחכה בחוץ ב500ש. באותו יום דיווחתי דיווחתי על הנפילה שיכלה להיות המלצה חמה ,פשוט חבל.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”