כ הזונה שנגאלה - דף 3 - סקס אדיר

הזונה שנגאלה

22

אני יודע שקשה להאמין, אבל גם לי לא מפריע זונה...Embarrassed

[QUOTE=chico]אז אל תהיה חכם רק בתיאוריה - לך תתחתן עם זונה ותן לה לחנך את הילדים שלך. [/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

הזונה שנגאלה

24
רלוונטי חלקית לדיון, אבל אני בכל זאת מוסיף את זה לכאן.
לא תמיד הזונה רוצה או צריכה 'שיגאלו' אותה... לפעמים היא שלמה עם עצמה לחלוטין, וטוב לה היכן שהיא.

ציטוט בקופי פייסט מדף הפייסבוק של ofek or המרשימה. ממליץ לעקוב אחרי הדף.

פנינים נבחרות של לקוחות שאני חושבת שלמרבית הבנות בתחום יצא להתקל בהן:

# למה ילדה טובה כמוך עובדת בעבודה כזו?
(למה לא בעצם? וגם כדי שיהיה לך במי לבחור, הטובות לטייסים, לא?)

# ההורים שלך יודעים שאת עוסקת בזה?
(כמו שההורים שלך ואשתך יודעים איפה אתה מבקר)

# אני בחיים שלי לא הייתי מסכים שהבת שלי תעבוד בעבודה כזו...
(גם הבת שלך, סביר להניח, לא היתה מסכימה שאבא שלה יבקר במקומות כאלה, אבל מי שואל)

# בואי תהיי בת הזוג שלי, כדי שלא תצטרכי לעבוד בזה...
(אני רוצה להמשיך לעבוד בזה, ואני לא רוצה להיות בת הזוג שלך, אז בוא נשאיר את יחסינו כפי שהם)

# בואי תהיי רק איתי, ואני אדאג לכל מה שחסר לך, ולא תצטרכי להיות עם כל הגברים האלה...
(אם היתה לי בעיה להיות עם כל הגברים האלה, לא הייתי נכנסת לזה. אני אדאג בעצמי לכל מה שחסר לי, ומה פתאום שאהיה רק איתך, רק זה חסר לי...)

הזונה שנגאלה

26
היא עבדה בעבר תקופה ארוכה.
כיום עד כמה שהבנתי עוסקת בתחומים אחרים, אבל היא פתחה את דף הפייסבוק הזה כי כמו הרבה בנות אחרות מהתחום, נמאס להן מנשות הארגונים הפלצניות שמדברות בשמן... ומפיצות שקרים כאילו כל הזונות הן קורבנות אומללות שצריך להציל.
ובכדי להיאבק בחוקים המקשים על התחום שעוברים כאן כל שני וחמישי.
אם תסתכל בדף הפייסבוק when she works, תראה שם לא מעט פרופילים של בנות עובדות. (ללא שם אמיתי ותמונה)

הן לא מעוניינות בלקוחות דרך הפלטפורמה הזו, רובן פתחו את הדפים רק למאבק ציבורי.

כך שאין מה לפנות אליהן בפרטי למחפשי מפגשים. אבל כדאי לעקוב, ומי מאיתנו שיכול - שיעשה להן לייקים וישתף תכנים בעמוד הפייסבוק שלו.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”