בעקבות הדיווח של ג'יימס הלכתי לבקר את האורחת. מראה הפנים שלה ממש לא מצא חן בעיני - לא נראתה לי יפה בכלל ולא מושכת. וגם אין שום קשר לתמונות, כצפוי. יצאתי כלעומת שבאתי.
אני רוצה לציין שזאת הפעם הראשונה שהצלחתי לסגת. אני לא כולל פעם או פעמיים שהבחורה הרימה לי להנחתה ויצרה לי אופציה ליציאה פשוטה. תמיד היתה לי הרגשה שאם אני אצא זה כמו להגיד לה שהיא דוחה אותי וזה נשמע לי כל כך פוגע שהייתי נשאר כדי שלא להתנהג מגעיל אפילו שזאת זונה שבעצמה רימתה אותי עם התמונות המזויפות. כי בסופו של דבר כשאני מולה זאת פשוט בחורה שיכולה להיפגע כמו כל אחד. והעניין הוא שברגע האמת יש לי רק כמה שניות למצוא דרך להימלטות אלגנטית, ואף פעם לא מצאתי דרך כזאת.
הפעם הצלחתי גם לצאת וגם בלי לפגוע. אז היתה קצת אכזבה בגלל הציפיה הגבוהה, אבל שמחתי מההצלחה הראשונה הזאת. 

[/QUOTE]
גם לי לקח הרבה זמן להרגיש בנוח לסגת כשהעסקה לא מוצאת חן בעיניי. אבל עם הזמן, כשאתה מבין שהכל עסקי ואין רגשות ובמיוחד לנוכח המחירים של היום אל מול מה שאתה מקבל - היום זה מרגיש לי מאוד טבעי ויותר מזה - אם העסקה לא עונה לתנאים שהגדרתי לפני הכניסה - אני יוצא.
על אלישה יש פה דיווחים טובים, אבל מהדיווחים הקודמים שלך, שמתי לב שהטעם שלך די דומה לשלי.
מראה פנים חשוב לי מאוד ואני מבין ממך כאן, שהמראה פנים שלה ממש לא משהו. אני אסתמך עליך בנושא הזה.
תודה.