כ בת הים הקטנה - דף 3 - סקס אדיר

בת הים הקטנה

22
הטעם בדיווח הוא לאפשר חוות דעת נוספות על הבחורה והשירות
ככה זה גם שומר על שקיפות בנוגע לנותנת השירות וגם מאפשר לחברי הפורום לדעת אם העומס פגע באיכות
אין קשר בין דיווחים לכך שבחורה עמוסה או לא
אגב אם כולם היו מדווחים אז זה גם היה נותן לחברים מדד לעומס ומתי הוא ירד והוא ירד מתישהו ואם לא מדווחים אז חברים חדשים לא מכירים את הבחורה ורק וקבועים פוקדים אותה שבשבילה זה אולי לא כזה נורא

בת הים הקטנה

25
אז כך דגמתי אותה בבתים תאום זריז קל ווטאס עליתי לקומתה כמו קבענו קודם כל רצתה כסף 550 התלבטתי עם להיכנס או לברוח זה מה שעבר לי בראש באותו רגע לא ידע אך משום מה נשארתי טעות פנים פשוט מזעזעות יש לה לדעתי חזה קטן שטוח התחת שלה כבר למטה אצלה הכל נוזל ולא אסתטטי בכלל עשינו מס 1 פשוט הלכתי כי זה מה שעבר לי בראש אני לא מבין בכלל אך ממלצים על בחורה כזאת על אף שהיא עושה כל מה שתבקש ומאוד חמודה ושרותיתי באופיה פשוט חבל על הכסף ועל הזמן לא נורא כרגיל עוד נפילה התבאסתי כרגיל אבל לא נורא נפילה כבר שנייה השבוע עם היא לוקחת 550 אז הבחורות בבתים צריכות לקחת 2000 מהתאגיד לסיכום לוותר בענק מי שבכל זאת רוצה תפון...

בת הים הקטנה

27
[QUOTE=Winwin]אז כך דגמתי אותה בבתים תאום זריז קל ווטאס עליתי לקומתה כמו קבענו קודם כל רצתה כסף 550 התלבטתי עם להיכנס או לברוח זה מה שעבר לי בראש באותו רגע לא ידע אך משום מה נשארתי טעות פנים פשוט מזעזעות יש לה לדעתי חזה קטן שטוח התחת שלה כבר למטה אצלה הכל נוזל ולא אסתטטי בכלל עשינו מס 1 פשוט הלכתי כי זה מה שעבר לי בראש אני לא מבין בכלל אך ממלצים על בחורה כזאת על אף שהיא עושה כל מה שתבקש ומאוד חמודה ושרותיתי באופיה פשוט חבל על הכסף ועל הזמן לא נורא כרגיל עוד נפילה התבאסתי כרגיל אבל לא נורא נפילה כבר שנייה השבוע עם היא לוקחת 550 אז הבחורות בבתים צריכות לקחת 2000 מהתאגיד לסיכום לוותר בענק מי שבכל זאת רוצה תפון...[/QUOTE]

חסכת לי כמה ליטרי בנזין טריים וריחניים...
תודה

בת הים הקטנה

28
הייתי אצלה השבוע
אני יכול להבין את האכזבה של winwin . . . . .
אבל כמו הכול בחיים, הכול עניין של ציפיות. - אם אנחנו (כמו בדרך כלל) מצפים לרוסיה כוסית בת 25, ומגיעים לישראלית ממוצעת בת 35 , אז כמובן שהדרך לאכזבה קצרה ביותר.

אכן המראה שלה ממוצע ביותר, אם כי היא חייכנית שירותית ומשתפת פעולה. יאמר לזכותה .
גוף קטנטן, חזה קטנטן, למי שאוהב, ואין לו אופציות אחרות, יעשה את שיקוליו.

משתפת פעולה כמו שאמרתי אם כי הטכניקה שלה בסקס בסיסית ביותר. היא לא זונה מקצועית, בחורה נורמטיבית עם עבודה מסודרת שעושה הכנסה צדדית בתחום.

אני אישית לא אחזור

YOYO

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”