כ ורה בתים - דף 3 - סקס אדיר

ורה בתים

21
ביקרתי את העלמה פעמיים
חוויה בהחלט חיובית, נראית מעולה בפנים ובגוף.
לא היתה לה בעיה כשליקקתי ושיחקתי לה עם החזה בכלל והפטמות בפרט
מאוד שרותית ומנסה לרצות.
מינוס קטן - בפגישה הראשונה המנוע היה חדש וללא ריח ואילו בפגישתנו השניה התחיל ריח של בחורה עובדת...
יתכן וזה מקרה ויתכן התחלה של הזנחת ניקיון ? ימים יגידו

ורה בתים

22
ערב טוב לכולם

הייתי אצל ורה ביום שישי האחרון אחרי שכבר תקופה ארוכה לא ביקרתי אצל מישהי ( נגמלתי במידה מסויימת וגם הייתה לי זוגיות ) .
אכן בחורה יפה בעיקר מבחינת הגוף . תווי פנים נאים , אך לא יותר מכך לטעמי . הגוף אסתטי ובנוי בצורה מעולה לזיונים , וזאת הסיבה שהגעתי אליה . כאשר החמאתי לה על הגוף היא הגיבה שבאמת הוא מתאים לזיונים וחייכה .

הגברת מתנשקת עם לשון ואפילו במסירות יחסית . החלה במלאכת המציצה בצורה עדינה בתחילה ואחר כך מהר , אבל לא יעילה . מעין מציצה של אחת חסרת ניסיון . בסך הכל היא מנסה לרצות . לאחר מכן הושם קונדום וכאן העירה שחבריקו גדול . מניסיוני עם עובדות , הערה כזאת מעידה על תירוצים עתידיים כמו ניסיון לסיום סקס מוקדם מהצפוי או לבצע את הדברים כמו זוג צבים ( ברור שלא התבדתי ) . אמרתי לה הכל בראש ואין קשר לגודל אלא אם כן הדבר לא טבעי . אמרה שזה עניין של אנטומיה כאילו מדובר בגניקולוגית עתירת ניסיון .

התחלנו בתנוחה מיסיונרית . ביקשה לאט בהתחלה , אך כמו כמעט כל "רוסייה" טובה , כאשר הגבר תופס שליטה ומכתיב את הקצב היא נענית לבקשה והכל זרם . המשכנו בתנוחות נוספות כאשר רגליה למעלה ואחר כך על הצד . לאחר 20 דקות הבחנתי שאינה משתפת פעולה כמו בהתחלה וענתה שהיא עייפה כי עבדה כל היום ( הגעתי בשעה תשע בערב ) . לא אהבתי את הגישה שלה ואמרתי לה שאם הייתה עייפה שהגעתי הייתה צריכה ליידע אותי וכמובן שהייתי מגיע ביום אחר בשעה מוקדמת , אולם הכסף מעוור עיני צדיקים ... ובעיקר עובדות בתחום . איפשרתי לה לנוח והמשכנו לאחר כמה דקות . היו כמה רגעי הנאה בעיקר בתנוחת דוגי כשרואים את הישבן היפה שלה . לקחתי אותה מהמיטה ( המיטה חורקת ומרעישה יתר על המידה ) זיינתי אותה מול הראי ( ממליץ לכולם ) ואז אפשר להבחין בכל הזיון . אחרי כן נראה שכבר נמאס לה . שוב העירה שהיו לה הרבה קליינטים היום . חזרנו למיטה לתנוחה המסיונרית עד שגמרתי . דרך אגב נגעתי בשדיים ולא שמעתי טענה ממנה על כך .

סך הכל בחורה יפה ששווה סקס , אבל לא ניתן לשבור איתה את הקירות . מנסה לרצות , אך לא מתאימה לתחום . אמרה לי במפורש שתהיה חודש והעבודה הורסת לה את הבריאות והנפש . גם התירוצים שלה שהיו לה קליינטים והיא עייפה לא מקובלים עליי. בקלות יכולה להפסיק לעבוד בכל שעה ורק צריכה להודיע לפקידה . הגעתי להינות ולא לשמוע תלונות על הקשיים בעבודתה . לדעתי מפה והלאה הבחורה בתהליך שחיקה .

מי שרוצה לזיין בחורה עם גוף יפה היא עדיין שווה את הכסף ... בנתיים

שבוע טוב ותמשיכו בעבודת הקודש
הפוך כל חסרון ליתרון

ורה בתים

26
ביקרתי אותה השבוע. היססתי אם להשאר כי היא לא נראתה לי משהו - הפנים היו בסדר, ואת הגוף לא ממש ראיתי כי היא היתה לבושה. התלבטתי, אבל החלטתי להשאר. רק אחרי המקלחת ראיתי את הגוף שלה. איזה גוף מדהים!
אפשר לגעת בחזה, אבל כשהיא היתה למעלה היא לא ממש נשכבה עלי גם כשחיבקתי אותה. ובמסיונרית היא כל הזמן הדפה אותי קצת למעלה ואם לא הייתי קורא מה שכתבו כאן לא הייתי מבין את המוזרות הזאת. אבל עם גוף כמו שלה אני סולח על הכל.
אבל עכשיו אני רואה שהמודעה שלה ירדה. בכי

מסקנה:
התאגידים שמפרסמים תמונות שקריות ירו לעצמם ברגל הפעם. אני כבר לא זוכר איזה תמונות היו לה במודעה אבל גם אם היו תמונות באמת שלה אז אף אחד כבר לא מאמין להם. אם היה אפשר לסמוך על התמונות במודעות הייתי מגיע אליה מזמן ועושה אצלה כרטיסייה.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”