כ אזיזה, אנסטסיה ואדלין - דף 3 - סקס אדיר

אזיזה, אנסטסיה ואדלין

22
כמו שהבטחתי חברים ...הייתי אתמול אצל אדלין...אדלין זו צלסי..בחורה יפה מאוד לדעתי מתוקה מאוד די גבוהה (172 ס"מ בערך ) בטן קטנטנה שרק מוסיפה לחן ויופי שלה...ציינתי פה בעבר שאני לא קבלן הריסות ואפילו להפך אני ממש עדין ואוהב לפנק ולראות את הגברת נאנחת ומתפתלת..ואדלין /צ'לסי אכן נאנח ומתפתלת..לא ניסיתי מיצה לא אנאלי (לא בקטע) וזה רק היה הורס לגעתי את ההנאה הצופה שהייתה עם הבחורה העדינה ומקסימה הזו...פשוט תענוג...מספר אחד ארוך שעה שלמה ואני ממליץ בחום ובאהבה..מהתרשמות שלי (ושוב לא שאלתי אפילו ) מיצה חשופה יש מצב כנראה שכן אנאלי...לא נראה לי...עדינה מדי...אבל באמת יפה..חזה בינוני מינוס אבל עומד יפה עם פטמות יפות ועומדות תחת יפה. אחלה דוגי..אני אישית בטוח אחזור אבל שוב לדעתי לא לקבלני הריסות...אגב,עברית ברור שלא אבל גם האנגלית בקושי...די חסרון למי שאוהב טיפה לקשקש לפני/אחרי..דירה יפה נקי אחלה מקלחת ..מקווה שלא שכחתי כלום.
יש לי דודא לתותה.

אזיזה, אנסטסיה ואדלין

23
תואר בלשון,
כתבת שניסית לברר מראש אם זאת היא בתמונות בפרסום אבל שכחת לעדכן אותנו אחרי שהיית שם. גם אם זו היא התמונות לא נראות טבעיות - הרגליים ארוכות באופן לא פרופורציונלי לגוף. מה אתה אומר?
וכשאתה כותב בחורה יפה מאד אתה מתכוון לגוף או לפנים שלה?

אזיזה, אנסטסיה ואדלין

24
זו אדלין שנקראת עכשיו צ'לסי...יפה בפנים וגם בגוף לדעתי..עניין של טעם חברים..רגליים ארוכות נכון אבל זה. אמיתי חזה כתבתי בינוני אפילו קטן אבל סבבה של הרגשה עם פטמות שנעמדות עם גירוי נכון..מנשקת בלהט צרפתיות נתנה לי לללקק תתות והוא טעים וגם אצבעות...(לא סתם תואר בלשון )Tongue
יש לי דודא לתותה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”