אני דגמתי, מה שנאמר למעלה נכון : בחורה רזה חזה לא גדול עיינים כחולות נכון יש לה פצע קטן על השפה העליונה (מקווה שלא הרפס) שירות טוב נתנה לי אבל זה תלוי בכימיה איתה...מצצה לי בלי מעולה בחורה נחמדה אכן סיבוב שני שלה בארץ יודעת מעט אנגלית.אני כנראה אשוב אם היא תשאר עד הפעם הבאה אבל שוב זה תלוי בכימיה ובטעם האישי נכון שההיתי אצל יפות יותר אבל אני יצאתי די מרוצה.
האם מישהו דגם את לנה בת ים ?
23אני לא רופא ולא יודע לזהות הרפס אני רק ציינתי שאני מקווה שזה לא זה. פצע קטן מעל השפה העליונה נראה כמו חצ'קון קטן לא יודע יותר מזה !!!
24דגמתי היום את לנה
לצערי יש חברים שידם קלה על המקלדת (וההדק)
ממתק אמיתי.
בחורה רזה ויפה, חייכנית ושירותית שלא מהעולם הזה.
עור חיוור במקצת, שפתיים עדינות מה שמסביר את החשש הלא מוצדק של החברים (ממש לא חברים טובים שמשמיצים).
עדינה, לכן עורה נהפך לאדמדמם אחרי נשיקות לוהטות - גם שפתיה.
לא פצעים ולא נעלים - עור רגיש (של נסיכות).
עם חיוך ממיס, לנה מייד הבינה למה הגעתי.
שם המשחק - אירוטיקה!!!
נשיקות שלא מבישות את החברה הטובה ביותר שהיתה לכם, עדינות מצמררת שתגרום לחלקנו להתקף לב.
לשון ושפתיים שמדרימות דרומה בחושניות שלא הייתה לי עם בחורה עובדת (ולדעתי לא תרד דרומה מדיי...דבר שמגעיל אותי).
התרצתה לכל דבר שביקשתי, עם חיוך וממש הראתה כמה חשוב לי להנות.
גמלתי לה בטיפול ממני, נהנתה אבל לא גמרה...מבחינתי לתת לה לנוח ולהנות מטעם משובח נקי ואסטתי עושה לי את זה
משחקי כפות רגלים למי שאוהב
הפעם לא השתמשנו בקונדום...כי לא היה סקס. הבנתי שיש לי עסק עם לקקנית על, ניצלתי את מלוא הזמן לזה.
קצת התבעסתי שלא הסכימה לגמירה עמוק בפה, רק בשפתיים, לכן עברנו להשפרצה נעימה על פניה.
מקלחת ושיחה נעימה
פעם שניה בארץ, חקרה ושאלה על החגים. נראה שעברה את גיל 30+, יש לה שני זעטוטים לפרנס (ולא רואים על גופה).
מבחינתי, ואחרי הרבה אכזבות לאחרונה - הצלחה אדירה
עד סוף החודש (מתגעגעת הביתה)
הזבל שיתיחס אליה לא יפה - יש לו עסק איתי (ואני אביא את איגור :) )
25דיווח מאוד יפה אחי ומתמצט במעט את מה שעברת איתה ולפי דעתי אף אחד כאן ידה לא קלה על ההדק ידידי
אתה בעצמך כתבת שיש לה עור רגיש ושפתיים חיוורות אז כל אחד הרגיש משהו שונה וביטא את זה כאן אני שמח בשבילך
שנהנת ותמשיך להביא לנו דיווחים טובים
אהוב כל אדם באשר הוא
לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
26שמשוןאני מחזק את דבריו של חולה חזה פצעים בפירוש יש לה ויש לי גם תמונה שלה .הסכימה שאצלם אותה אז אין ויכוח גם שם רואים מעט פצעים..לגבי זה שהתנהג אליה לא יפה אכן הוא בהמה .אבל גם אתה יורד לרמה שלו ותאמין לי טוב לא ייצא לך מזה כי הוא גם עלול להיות עבריין ולפרק אותך !!
28אהלן חברי היקרים
דגמתי אתמול את לנה ויש להגיד היפיפיה
לנה פשוט בחורה מלאך אין לי הגדרה יותר טובה מזו
פשוט עושה הכל כדי שהלקוח יהיה מרוצה
אני אקדים ויאמר, אני פשוט לא יודע מה החברים כאן רואים, ואני פשוט מחזק את חברי שכתב "ידם קלה על המקלדת",
אין לה שום פצעים על השפה, לא הרפס ולא בטיח כמו שאומרים אצלנו, שפתיים עדינות מאוד עם מגע ורוך אמיתי.
לנה מתנשקת במסירות ממש, עם לשון עמוקה וצרפתיות משובחות, כמו חברה ממש.
יש לה גוף אלוהי, חזה בנוני מינוס, רך למגע ועדין, שפשוט כיף לשחק איתו, פטמות עגולות יפות, התענגתי לה על החזה
והיא פשוט נהנת מזה, ללא שום התנגדות מצידה.
לנה מתמסרת מאוד בסקס, ירדתי לה והבחורה גמרה לפחות 3 פעמים כמו כלום, כאשר הפעם בראשונה הייתה בתנוחת 6*9
המפורסמת, וקיבלתי אותו לתוך הפה.
מציצה ללא חציצה אלוהית שככמעט גמרתי ממנה, כיבוס ביצים אינטנסיבי ללא ירידה דרומה מכך
סקס בכל תנוחה אפשרית, מלווה בנשיקות צרפתיות עצבניות.
עיניים כחולות יפיפיות שרק להביט בהם אתה מתענג.
יצאתי משם מרוצה עד הגג ורוב הסיכויים שזאת לא תהיה הפעם האחרונה
כי אחזור גם אחזור לעלמת חן כל כך יפה
את השאר אתם יודעים ולא ארחיב את היריעה מעבר למה שחברי דיווחו
אנאלי לא בתפריט בכלל
המחיר כרגיל אצל התאגיד 500 ש"ח לשעה
מהרו לפני שיגמר
שיהיה יום טוב ושמח לכולם חברי הפורום היקרים
אהוב כל אדם באשר הוא
30[QUOTE=Sitdown]מדובר בזאת?