ארלוזורוב 28 תל אביב נפילה....
22[QUOTE=גנז'ו]אם זה היה קורה לי דבר כזה הייתי עושה שם צעקות בכניסה לדירה ודופק חזק על הדלת שלה עד שכל
השכנים ויבינו מה הולך שם בדירה וגפ הייתי מתקשר למשטרה אם לא הייתה מחזירה לי הכסף
[/QUOTE]
ומה. אתה מנסה להוכיח בזה שאתה גבר גבר ?
23לא חרמן טמבל , מה הקשר גבר גבר? אני לא פרייר עד כדי כך ובגלל זה וכבר קרו לי פעמיים מקרים דומים לזה
איימתי עליה שאני יעשה את זה וקיבלתי את מה שהייתי צריך לקבל
24בגלל זבלות כמוך דירות נסגרות ויש ללקוחות שם רע הלוואי והמשטרה תשים עלייך יד כבר
25חרמן123, למה אתה מטומטם? נולדת ככה או שזה תוצר של חינוך סביבתי לקוי?
החבר גנז'ו כמעט ונעקץ ועשה מה שנתפס בעיניו כאקט הנכון כדי לחלץ לאחור. ואתה טוען שהוא לא בסדר ושבגללו נסגרות דירות???? דירות כאלו עדיף שיסגרו!
ולגבי המשטרה - אני אפילו לא אתייחס לזה.
אם יש לך התייחסות רצינית לדברים האמורים ולא סתם קללות והשמצות, תתייחס לגופו של עניין. אחרת עדיף שתשתוק, גם ככה יש לך דימוי של אהבל פה.
26סליק שמע אתה בן אדם חופר חסר חיים שכל יום בפורום ומזיין בשכל על ורד לי לך תחפש חברים או עבודה במקום לחפש כל היום נערות עובדות ולבקש מספרים
27ביקשתי התייחסות לגופו של עניין, קיבלתי, באופן צפוי, גיבוב של שטויות והשמצות אישיות מחוסרות כל בסיס. תמשיך לנגן על אותה מנגינה שחוקה - ורד לי, חסר חיים בלה בלה בלה.
כנראה אתה באמת אידיוט, וזה גנטי. מצטער בשבילך.
אני מבטיח לך, מבלי להכיר אותך אישית ורק על סמך קריאה של הקשקושים שלך בפורום ש: א. אני מרוויח יותר ממך. הרבה יותר ממך. ב. אני יותר משכיל ממך. הרבה יותר משכיל ממך. וזה לא נותן לי שום יתרון או עדיפות עליך *פה*, אבל מכאן ועד לבלבל את המוח ולטנף עליי הדרך רחוקה...
28דבר אחד בטוח זה שאתה חופר והרבה,שמור את החפירות לבנות שמקבלות כסף כדי לסבול אותך שעה