אליסה בת ים
22[QUOTE=החפוז המכני]חח"ע, אתה משהו מיוחד...
[QUOTE=לומברוזו]
פותח הפוסט העלה את הקישור למודעה של ויקטוריה / אליסיה, ולא לפוסט שלה מלפני שנה.
[/QUOTE] [/QUOTE]
[QUOTE=לומברוזו]
פותח הפוסט העלה את הקישור למודעה של ויקטוריה / אליסיה, ולא לפוסט שלה מלפני שנה.
https://www.sexforum1.com/forum_posts.asp?TID=55757
זה הפוסט הקודם.
לשרותכם בתפקיד הארכיאולוג 

[/QUOTE] [/QUOTE]
חפוזי אני הגבתי לפני שראיתי את התגובה לומברוזו, וזאת הסיבה לתגובה שלי, פשוט לא הספקתי לערוך את התגובה שלי שוב
אהוב כל אדם באשר הוא
לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
אליסה בת ים
23בשל דברי לומברוזו ביקרתי את הגברת. הוא מכיר אותה הרבה יותר טוב ויכול להצביע על השינוי שעברה, אבל אני לא חושב שזה שינוי דרסטי. היא עדיין רחוקה מתמונת הפרופיל שהיא שולחת. מלבד זאת, היא נשארה כשהיה, בחורה נחמדה, משתדלת מאוד מאוד ואני נהנתי למרות שבאחרונה אני מעדיף רזות. הדירה המחולקת שלה גדולה ויפה.
רק אידי-אמין לשעבר ALEXXX
אליסה בת ים
24ברצוני להעלות בעייה שהעלתה ויקטוריה (=אליסיה) , אך נוגעת לכל הבנות המפרסמות .
המודעות לעולם לא יזכירו מין, שכן פרסום מין בתשלום אינו חוקי. הן מדברות על מסאג' .
הלקוח הפוטנציאלי מבין במה מדובר (שלא מדובר במסאג' אלא בזיון), מדבר עם הבחורה ומקבל פרטים על השרות האמיתי שהיא מוכרת.
בימים האחרונים האתר המפרסם מזהיר את הבנות לא להזכיר בשיחות טלפון שום עניין מיני, באיום של מחיקת הפרסום של הבחורה מהאתר. האתר גם מאיים שיעשה אמבושים יומיים לבנות - מתחזה יתקשר אליהן (כולל בוואטסאפ) לוודא שאינן מדברות על מין.
בחורה שמתחשבת באזהרה הזו לא יכולה להעביר שום פרטים בטלפון.
יידע הפונה המתעניין בפרטים, כי התשובות הסתמיות נכפות על הבחורה, וכולן יתנו לו פרטים פנים מול פנים, ואם יגיעו לעמק השווה גם יקבל מהן שירותי מין.
אליסה בת ים
26התמונות מהקישור דיי מכוערות . לא הייתי שם עליה 50 שקל אפילו .
זונה מרצה בטד
https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696
https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696
אליסה בת ים
27ביקרתי את ויקטוריה השבוע
קובע עם ויקטוריה לשעה 16:00 בווטצאפ.
ממש קליל.
שואלת אם מגיע לחצי שעה או שעה.
שואל עם אפשר להחליט כשאגיע. זורמת.
פותחת את הדלת ומקבלת אותי בנשיקה.
אהבתי את המראה היה לי הרגשה טובה לגבי השירות נישארתי לשעה.
היה לי הרבה זמן להכיר אותה. מעבר לסקס.
מגיעה אילנו מצפון אוקרינה אזור קרים
לא אוהבת ממש להפגש עם חברים וחברות לא אוהבת את הים של בת ים אומרת שחם בשבילה ולא הכי נקי.
אוהבת: להיות לבד, אוהבת חתולים חולה על פוטין (לא ממליץ להגיד משהו רע על פוטין שאתם איתה) והכי אוהבת מזומן כיאה לאוקראינית עובדת.
אומרת שבת 36 לדעתי ניראת פחות.
מראה סקנדינבי שיער בלונד גבוהה כ 180. עור בהיר עיניים בהירות מראה חמוד שיניים לבנות שפתיים חושניות וטעמה גן עדן, חזה קטן למרות שהיא גדולה.
בית כנסת עם משקופים צרים ושטוחים
ישבן סקסי בטירוף עגול ובולט מרעום שחור ויפיפה.
יש לה צלקת לכל רוחב הבטן התחתונה למי שזה מפריע.
לי אישית זה לא הפריע.
מקלחת קצרה ונפגשים במיטה קצת מימוזים ונשיקות ומבקשת לשכב. שמה על חבריקו ג'ל ומתחילה במציצה חשופה לא הבנתי למה צריך ג'ל אבל זרמתי.
מוצצת מעולה הייתי צריך לעצור אותה כמה פעמים כדי לא לגמור.
לא מכבסת ולא תולה.
משכיב את הגברת מתחיל לנשק לה את כל הגוף ויורד לבקר בבית הכנסת.
בחורה ניהנת אבל לא נראה לי שהיא גמרה.
שמה לחבריקו כיסוי ראש ונכנס לבקר בהיכל בית הכנסת. נראה שהבחורה מעדיפה לקבל זין מאשר ליקוקים.
מזדיינים בשלל תנוחות תוך כדי נשיקות ומימוזים זורמת ומשתדלת לרצות ולהנות.
עוברים לדוגי מרעום יהלום. אחרי כמה דקות נראה שהתעייפה נשכבה על הבטן והכניסה שוב את חבריקו. אולי התעייפה? אולי כאב לה בבירכיים? לא שאלתי
ישבן כזה יפה אז לא הפריע לי. גומר ונישכב על המיטה תוך שהיא מנקה אותי.
מקלחת קצרה ואני שוב במיטה מתמזמזים ומדברים. הציעה לעשות לי מסאג זרמתי. המסאג לא היה משהו אבל סתם נהנתי לדבר איתה.
שעה 400
קשה להמליץ כן או לא
אם אחזור זה בגלל שפשוט אהבתי לדבר איתה.
תזיינו ותהנו
ואל תשכחו לדווח
קובע עם ויקטוריה לשעה 16:00 בווטצאפ.
ממש קליל.
שואלת אם מגיע לחצי שעה או שעה.
שואל עם אפשר להחליט כשאגיע. זורמת.
פותחת את הדלת ומקבלת אותי בנשיקה.
אהבתי את המראה היה לי הרגשה טובה לגבי השירות נישארתי לשעה.
היה לי הרבה זמן להכיר אותה. מעבר לסקס.
מגיעה אילנו מצפון אוקרינה אזור קרים
לא אוהבת ממש להפגש עם חברים וחברות לא אוהבת את הים של בת ים אומרת שחם בשבילה ולא הכי נקי.
אוהבת: להיות לבד, אוהבת חתולים חולה על פוטין (לא ממליץ להגיד משהו רע על פוטין שאתם איתה) והכי אוהבת מזומן כיאה לאוקראינית עובדת.
אומרת שבת 36 לדעתי ניראת פחות.
מראה סקנדינבי שיער בלונד גבוהה כ 180. עור בהיר עיניים בהירות מראה חמוד שיניים לבנות שפתיים חושניות וטעמה גן עדן, חזה קטן למרות שהיא גדולה.
בית כנסת עם משקופים צרים ושטוחים
ישבן סקסי בטירוף עגול ובולט מרעום שחור ויפיפה.
יש לה צלקת לכל רוחב הבטן התחתונה למי שזה מפריע.
לי אישית זה לא הפריע.
מקלחת קצרה ונפגשים במיטה קצת מימוזים ונשיקות ומבקשת לשכב. שמה על חבריקו ג'ל ומתחילה במציצה חשופה לא הבנתי למה צריך ג'ל אבל זרמתי.
מוצצת מעולה הייתי צריך לעצור אותה כמה פעמים כדי לא לגמור.
לא מכבסת ולא תולה.
משכיב את הגברת מתחיל לנשק לה את כל הגוף ויורד לבקר בבית הכנסת.
בחורה ניהנת אבל לא נראה לי שהיא גמרה.
שמה לחבריקו כיסוי ראש ונכנס לבקר בהיכל בית הכנסת. נראה שהבחורה מעדיפה לקבל זין מאשר ליקוקים.
מזדיינים בשלל תנוחות תוך כדי נשיקות ומימוזים זורמת ומשתדלת לרצות ולהנות.
עוברים לדוגי מרעום יהלום. אחרי כמה דקות נראה שהתעייפה נשכבה על הבטן והכניסה שוב את חבריקו. אולי התעייפה? אולי כאב לה בבירכיים? לא שאלתי
ישבן כזה יפה אז לא הפריע לי. גומר ונישכב על המיטה תוך שהיא מנקה אותי.
מקלחת קצרה ואני שוב במיטה מתמזמזים ומדברים. הציעה לעשות לי מסאג זרמתי. המסאג לא היה משהו אבל סתם נהנתי לדבר איתה.
שעה 400
קשה להמליץ כן או לא
אם אחזור זה בגלל שפשוט אהבתי לדבר איתה.
תזיינו ותהנו
ואל תשכחו לדווח
תעשה טוב תרגיש טוב
אליסה בת ים
28תודה על הדיווח חבריקו
לא הבנתי איך היא מצפון אוקראינה אזור קרים כאשר חצי האי קרים נמצא בדרום אוקראינה .
ולא רק זאת , רוסיה בראשותו של החוצפן סיפחה בשנת 2014 את האזור לרשותה כי...ככה .
הפוך כל חסרון ליתרון
אליסה בת ים
29מסתבר שקצת עיבדתי את הצפון
תמיד טוב שיש מי שעוזר לשמור על הכוון הנכון
תמיד טוב שיש מי שעוזר לשמור על הכוון הנכון
תעשה טוב תרגיש טוב
אליסה בת ים
30הייתי אצלה בסיבוב הקודם והלכתי שוב כעת.
שעה ב-400, 2 מספרים.
כ1.8 גובה כפי שנאמר, לא מלכת היופי. לדעתי בסוף שנות ה30 אבל בחורה נחמדה מאוד ומשתדלת.
עוזבת ב10 לאוקטובר.