לאחר הפסקה קצרה בעקבות המחירים ההזויים אצל הבנות הפרטיות , כמו כן גם הלא פרטיות עם הפקידות העצבניות ... אני מוצא את עצמי מתכתב עם פקידה בתאגיד שכבר דיווחתי עליו בעבר .. ולשמחתי תמיד הייתי יוצא מרוצה ומסופק ! כמו כן גם הפעם לא התאכזבתי !
** חשוב לציין שמאוד אהבתי את הגישה של הפקידה בוואצפ .
בלי עצבים ! תיאום קל ונוח , בלי איחורים והמתנה למשיח . תמיד זמינה למענה מיידי .. ככה בדיוק צריכה להתנהל נציגה של נותנות השירות . ולא כמו שאר הממורמרות למינהם שעושות טובה שעונות בכלל .
** לעיניינו דגמתי השבוע 2 בחורות מאותו התאגיד .. אבל תפסה את ליבי רק אחת מהן .. ( לצערי לא זוכר את שמה )
מתוקה בת 25 להערכתי .. מראה איירופאי .. מזכירה מאוד בפנים את אווטאר בגרסה האנושית כמובן .שחומה צבע מוקה
עיניים ירוקות נוצצות עם מבט חודרני , חייכנית .. שיניים לבנות ונקיות ושפתיים יפות .
גובה 165 בערך .. רזה בלי גרם שומן . חזה מסולקן עומד , פטמות עדינות ושחומות .
חלקה .. מריחה טוב .. ישבן קטן מעוצב וחצוף !
כפות ידיים ורגליים מטופחות , לאוהבי הז'אנר ..
מציצה טובה בלי חציצה .. רטובה וחושנית בשיתוף פעולה עם הידיים ..
זורמת לכל התנוחות .. ברכיבה שלה מזיינת אותך ...
נאמר לי כי 69 אינו נכלל בתפריט , אך תוך כדיי המיסיונרית כאשר נגעתי בין המשקופים של הבית כנסת לפתע התחילה להתפטל ולרעוד .. הנבואה התגשמה .. הבחורה מאוד רגישה באזור הזה , ניתן היה להבין זאת לפי כמות הפעמים שהיא גמרה .
שאלות ידועות :
לא ידוע לי על גמירה בפה
להערכתי אנאלי לא קיים בתפריט , למרות שאיתה גם אין צורך , הבחורה צרה למטה ..
לא ידוע לי על נשיקות ..
*** בחורה עדינה ומתוקה , לדעתי לא מתאימה לקבלניי הריסות .
גולת הכותרת זה המחיר שבהחלט שווה לתמורה !!!
המחיר 500 לשעה , יתכן וקיים גם מסלול מקוצר .
מספר הטלפון היה מפורסם בלבן (לא יודע אם קיים עדיין)
ואמסור אותו בשימחה לחברים פעילים ומדווחים !!!
כל שאר חבריי הפורום בהגדרה " תן לי , עם מנויים של שנים בלי דיווחים או לחלופין כאלה שהרגע פתחו משתמש " תחסכו את זמנכם , ואת זמני .
הבחורה השניה 180 גובה , חזה גדול/ביינוני טיבעי ועומד !! אוהבת סקס !!! מתאימה לקבלנים !!!
עלייה אספר בשירשור הבא בנפרד .
[/QUOTE]
איך אפשר לקבל מספר אחי ?