כ מרגריטה פרטית בת ים !!! - דף 21 - סקס אדיר

מרגריטה פרטית בת ים !!!

202
קודם כל לגבי המקשים קושיה לגבי אופציה והמחירים , אז אפשר לסמוך על אופציה שהינו בקיא בכל האתרים והמחירים . לסמוך על אופציה מבחינת נתונים זה כמו לסמוך על עצמך . אתה הרי לא תרמה ותשקר לעצמך ? נכון ?

עכשיו לגבי אמינות האתרים והבחורות . כמובן שלא ניתן לדעת את טיבן , ולא אחת ישלחו לך בחורה אחרת . אולם מי שהיה באוקראינה מבין שלא צריך את האתרים . מספיק להסתובב באודסה או בקייב בדיסקוטקים וניתן להעמיס בחורות במחירי רצפה . תמורת 60-100 דולר תקבל סטודנטית יפה וצעירה לכמה שעות . היא פרטית ומשלימת הכנסה לטובת לימודים , ולכן אם מצאת חן בעיניה , היא תתנהג כמו חברה ( חברה אמיתית , לא ישראלית ) . אפשר לעשות עבודת שטח עוד בטרם הנסיעה , דרך אתר ממבה ועוד אתרים . אני לדוגמא התכתבתי עם אחת שתמורת 50 יורו ! הסכימה לבלות ערב שלם . הקטע המצחיק שהיא התנתה זאת בתשלום יורו ולא גריבנה . כמובן שידיעת השפה מעט תורמת וכן המראה החיצוני .

מה שהפריע לי שמרגריטה עברה את גיל ה- 40 ( בוא נודה על האמת , זה לא גיל של נערה או צעירה ) , וכן כל הכסף הולך ישירות אליה , וכן לאור העובדה שישנן בחורות צעירות ממנה בתחום בבת ים ובתל אביב . עדיין היא העלתה את המחיר . אומנם רק ב- 50 שקלים אבל ללא סיבה . הנקודה החשובה היא מה ימנע ממנה לעלות עוד חודשיים את המחיר ? בעוד שנה היא כבר תדרוש 700 שקל .

ודרך אגב הייתה לי איתה כימייה מטורפת ושיחות טלפוניות ומפגשים ללא קשר לסקס . זה לא משנה את העובדה שהיא רודפת בצע .

יחד עם זאת חשוב לי להדגיש שאין לי משהו נגד מרגריטה ( זאת כבר תגובה שלישית שלי בשבוע האחרון ) אלא נגד התופעה של עליית מחירים ללא הצדקה .
מצטער אם בלבלתי לכם את הראש . אולי הפוסט הנוכחי אינו המקום הראוי לכך .

הפוך כל חסרון ליתרון

מרגריטה פרטית בת ים !!!

203
בלאק - מאיפה אתה יודע שהיא מעל גיל 40 ???

מעבר לכך , רק כוחות השוק יכריעו וימנעו ממנה להעלות מחירים או להעלות ולהוריד בחזרה.

אם יהיה מצב כמו עכשיו שמתחילה להיווצר שכבה של בחורות במחירי 500-600 באיכות טובה- זה לא יעבוד לה.
אישית - אני בספק אם העלאה של 50 ש"ח לשעה שווה לה 2000 ש"ח לחודש.
לדעתי הרבה פחות (באזור ה-1000-1400)
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)

מרגריטה פרטית בת ים !!!

204
BLACK שכחתי לרשום ש400 גריבנה זה 60 ש"ח ולא מה שרשמת...
לגבי טיב הבחורות זה כבר שאלה אחרת, ברור שיהיו שם רמאויות ואם התקשרתם אז ישלחו מישהי אחרת אם הבחורה בתמונות לא זמינה או התמונה לא אמיתית. הפעם האחרונה שהלכתי לפרטית בארץ הייתה ליוליה מבת ים מהדיווח של רוני ובזבזתי מעל 1100 על שעתיים וחצי... ומאז התחלתי לסנן, רק המיוחדות או אלה שמוצצות טוב יקבלו את כספי.

אני מצטט את התגובה שלי לאלפאדיק
[QUOTE=אופציה אקזוטית]
יש בארץ מאפיה בכל תחום שיש בו כסף. כמו שאוסם דאגו למוטט את פיקנטי בזמנו באמצעות אלשיך (שבעלה עכשיו דירקטור באסם חחחח) ככה מנפחים עכשיו בועה בנדל"ן... המשק קטן וריכוזי, מאוד קל לארגן מאפיה בתחום ולחלק שוק בין מספר מצומצם של שותפים.
דוגמאות למקרים שהיו - תיאום עמלות בין הבנקים, תיאום מחירי לחם בין מאפיות ואלה המקרים שהתגלו...

ועכשיו תסיק מזה מסקנות על שוק הסקס בתשלום.
[/QUOTE]

אני מבקש מהאחראים להעביר את כל ההודעות שלא קשורות למרגריטה לשרשור של Jerassi.

----------------------------

:)

מרגריטה פרטית בת ים !!!

205
אם המחיר לא יהיה 500 ש"ח לשעה לא יבואו לכאן כוסיות צעירות.

ואת זה אני אומר מתוך ניסיון של שנה וחצי במעקב אחר מדור תמונות אמיתיות.

המחאה האמיתית היא לא להיכנס למפגש אם דורשים 500 ש"ח אבל תוקעים שם בחורה שהקשר
בינה לבין סקס הוא מקרי בהחלט. בנוסף לכך ליידע את הפורום על טיב השרות ולהזהיר מנפילה. זו מחאה אמיתית!

כל הקשקושים על כסף זה לקמצנים וברזלנים!

מרגריטה פרטית בת ים !!!

210
שלום חבריי אני בטוח שכבר עברו כאן עשרות אם לא מאות דיווחים על מרגריטה מבת ים אז קבלו עוד אחד משלי
מרגריטה גרה בדירה של מלון ידוע בבת ים 1.80 ס"מ על 64ק"ג גרה לבדה ביחידה מפוארת
פותחת את הדלת ברבע מהלך ויד ארוכה ושחומה שאצבעות ארוכות צבועות בלק אדום בוהק
נכנס בדפיקות לב למרות שראיתי תמונות שלה אך המציאות עולה על כל דמיון ותמונה
נסיכה אינדיאנית שלבושה בבייבידול שחור רגליים שלא נגמרות חזה שבא לך לקרוע ממנה את הבגד ותחת אלוהי שלא נדבר על צבע עור משגע
לרגע עושה רושם שהיא בודי ביילדר כי היא בנוייה חזק אבל למי זה משנה אני מת לזיין לה תצורה
מקלחת זריזה יוצא לדירה ממוזגת ונעימה בחדר מוזיקת רקע שקטה וריח של בשמים מרחף באויר
הגברת נכנסת ותוך ריקוד מורידה את הבגד ומתחילה לרדת למיטה כמו חתולה מיוחמת מגיעה ישר לזין ומבלי למצמץ מתחילה במציצה עדינה ומושקעת
איזה אושר אני אוחז בראשה ומוריד אותה עד לשקדים מרגו מבינה את הרמז ומבצעת העבודה לבד ופתע היא מפסיקה ולוקחת את ידי ומכוונת אותה למנוש שלה אומרת לי תעשה לי נעים אני מרטיב את אצבעותי ומתחיל לשחק לה בדגדגן תוך כדי שאנחנו מתנשקים אני משחק בדגדגו ומחדיר אצבע אחת ולאחר כעשר דקות אני מרגיש את רטיבות נאה מבקש חליפה ודורש שמרגו תעלה עליי
נכון שהחזה סיליקוני אבל מהמשובחים שראיתי כמעט טבעי
איזו דהירה מרגיש שאנ יעומד להתפוצץ מוציא את החליפה הופך אותה שהראש לכיוון הטלויזיה ונותן לה למצוץ עד הפיצוץ
הגברת מקבלת את הכל לפה עד הטיפה האחרונה והולכת לירוק לירוק באמבטיה
מנוחה במיטה קצת מדברים והופ סיבוב שני אותו הנוהל מציצה טובה ומושקעת אבל הפעם אני מוריד אותה לדוגי
איזה תתתתתחחחחחתתתת אליייפוווות
פימפום חזק של רבע שעה ועבדכם משפריץ בהנאה רבה
מרגו את נכנסת אצלי לפנתאון

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”