שלום חבריי אני בטוח שכבר עברו כאן עשרות אם לא מאות דיווחים על מרגריטה מבת ים אז קבלו עוד אחד משלי
מרגריטה גרה בדירה של מלון ידוע בבת ים 1.80 ס"מ על 64ק"ג גרה לבדה ביחידה מפוארת
פותחת את הדלת ברבע מהלך ויד ארוכה ושחומה שאצבעות ארוכות צבועות בלק אדום בוהק
נכנס בדפיקות לב למרות שראיתי תמונות שלה אך המציאות עולה על כל דמיון ותמונה
נסיכה אינדיאנית שלבושה בבייבידול שחור רגליים שלא נגמרות חזה שבא לך לקרוע ממנה את הבגד ותחת אלוהי שלא נדבר על צבע עור משגע
לרגע עושה רושם שהיא בודי ביילדר כי היא בנוייה חזק אבל למי זה משנה אני מת לזיין לה תצורה
מקלחת זריזה יוצא לדירה ממוזגת ונעימה בחדר מוזיקת רקע שקטה וריח של בשמים מרחף באויר
הגברת נכנסת ותוך ריקוד מורידה את הבגד ומתחילה לרדת למיטה כמו חתולה מיוחמת מגיעה ישר לזין ומבלי למצמץ מתחילה במציצה עדינה ומושקעת
איזה אושר אני אוחז בראשה ומוריד אותה עד לשקדים מרגו מבינה את הרמז ומבצעת העבודה לבד ופתע היא מפסיקה ולוקחת את ידי ומכוונת אותה למנוש שלה אומרת לי תעשה לי נעים אני מרטיב את אצבעותי ומתחיל לשחק לה בדגדגן תוך כדי שאנחנו מתנשקים אני משחק בדגדגו ומחדיר אצבע אחת ולאחר כעשר דקות אני מרגיש את רטיבות נאה מבקש חליפה ודורש שמרגו תעלה עליי
נכון שהחזה סיליקוני אבל מהמשובחים שראיתי כמעט טבעי
איזו דהירה מרגיש שאנ יעומד להתפוצץ מוציא את החליפה הופך אותה שהראש לכיוון הטלויזיה ונותן לה למצוץ עד הפיצוץ
הגברת מקבלת את הכל לפה עד הטיפה האחרונה והולכת לירוק לירוק באמבטיה
מנוחה במיטה קצת מדברים והופ סיבוב שני אותו הנוהל מציצה טובה ומושקעת אבל הפעם אני מוריד אותה לדוגי
איזה תתתתתחחחחחתתתת אליייפוווות
פימפום חזק של רבע שעה ועבדכם משפריץ בהנאה רבה
מרגו את נכנסת אצלי לפנתאון