הייתי איתה
בסך הכל בחורה עם גוף טוב חזה מדהים ופנים בסדר
לקחתי את המסלול המקוצר של החצי שעה
גמרתי לה בפה אחרי בערך 7 דק באתי להמשיך אחרי זה
והיא אומרת שהמסלול המקוצר רק לפעם אחת
חבל מאוד יצאתי עדיין חרמן ופחות 400₪
לדעתי יקר ולא משתלם
מרגריטה פרטית בת ים !!!
222שלום
ההייתי אצלה...בעקבות המלצה של רוני...ותמונות מאד מפתות שלה....
במציאות היא הרבה יותר שחומה ומאסיבית מהתמונות שהיא שולחת...ממש נראית כמו בודיבילדרית כמו שאמרו.
שנכנסתי לבשה מה שההיתי מכנה מדי נערת. בית ספר מחול...גרביים עד הברך ,חצאית קצרצרה וחולצת בטן שממנה מתפקע חזה ענק.וכמובן עקבים של 15 ס"מ. האמת לא כל כך התאים לה המראה הזה...
בכל מקרה בפנים רואים כבר את הגיל...בגוף ממש לא.
התחלנו בנשיקות ...עברנו למיטה ...בהתחלה ממש ההיתי חייב ללקק ולנשק את החזה הזה....באמת מדהים לאוהבי החזה הגדול....אני דווקא איש של כפות רגליים ופה נכונה לי אכזבה ..אומנם היא הייתה עם צמיד ברגל שתמיד מדליק אותי ולק אדום אבל כף הרגל שלה ...לא עדינה נקרא לזה ככה .אומנם מטופחת אבל .....לא יודע לשים את הנקודה..פשוט לא עדינה.
התחלתי לרדת לה....נשכבתי על הצד שתהיה לה גישה ובזמן שליקקתי לה את הכוס והמרעום היא שיחקתה לי בזין עם הידיים...להרגיש איך היא מעבירה את האצבעות עם הציפורניים הארוכות על הזין והביצים....כל כך מגרה...
ההיתי כבר יותר מידי מגורה ..היא התחילה במציצה שאני עומד והיא במיטה על הברכיים ...הפכתי אותה שהראש שלה בקצה המיטה וביקשתי שתיגע בעצמה בזמן שאני מזיין לא את הפה....אין לה בעיה עם גרון עמוק ...המראה שלה מלטפת את החזה ...מעבירה אצבעות על הגוף ועל הכוס על הציפורניים האלו....כבר לא יכולתי ואחרי שראיתי אותה מכניסה אצבע גמרתי לה בפה ....
התקלחתי ..חזרתי למיטה ..והתחלנו לדבר ...באופן מפתיעה הבחנתי כמה היא עדינה בדיבור ובהתנהגות לעומת המראה שלה...ביקשתי ממנה מסאז שהיה ממש טוב ...אחרי כמה דקות המסאז עבר לכך שהיא שוב התחילה למצוץ ...כמו שאמרתי היא מכניסה עמוק עמוק ....הקונדום הולבש והתחלתי לזיין אותה במיסיונרית ..לראות את החזה הזה מולך ...מדהים ...היא זורמת למגוון תנוחות ...שוב אני איש של כפות רגליים והרבה דברים שאני אוהב קשורים לזה אבל בכל זאת היה בסדר .בסוף שמתי רגל אחת שלה על הכתף שלי בזמן שאני מזיין אותה וביקשתי שתיגע בעצמה שוב...היא התחילה לשחק בחזה ..לגעת בפטמות ושלחה יד למטה ...כבר כמה רגעים גמרתי...
לסיכום חוייה בסדר,בחורה נחמדה ,זורמת ,חובה לחובבי חזה גדול,לא למי שיש פוט פטיש...
אני אישית לא יחזור בגלל הסיבה שציינתי אבל למי שזה לא מפריע אפשרי בתור חוויה חד פעמית.
מרגריטה פרטית בת ים !!!
226עדיין לא הצלחתי להבין מה כל כך מושך בבחורה כזו גברית.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
מרגריטה פרטית בת ים !!!
227[QUOTE=החפוז המכני]עדיין לא הצלחתי להבין מה כל כך מושך בבחורה כזו גברית.[/QUOTE]
חפוז, אולי גם אחרי ההסבר לא תשתכנע, אבל יש כאלה (כמוני) שבחורה אתלטית ושרירית עושה להם את זה ביג-טיים.
וצריך להבדיל בין זה לבין בחורה עם קול גברי או שיער במקום שאין לנשים בדרך כלל (שפם, זקן, שיער מאסיבי ברגליים או בידיים) שזה אכן מרתיע. מה גם שתופעות כמו שהסברתי מעידות בדרך כלל על נטילת הרומונים גבריים, אבל זה לדיון אחר.
בכל אופן, אישה שרירית זה מצרך נדיר כאן בארץ, מה גם שזה לא זוכה לאהדה בקרב רוב הגברים או אפילו נשים.
אני בכל אופן, מתמונותיה בלבד של מרגריטה (לא פגשתי אותה) לא התרשמתי כשרירית מספיק ולכן לא התקדמתי לכדי מפגש איתה.
אני עדיין מחפש את האחת (השרירית).
הערה: אני לחלוטין מתכוון לנשים שריריות ולא לגברים ששינו את מינם. זה ממש לא הכיוון שלי.
מרגריטה פרטית בת ים !!!
228זה לא רק זה: אני פשוט נגעלתי מכפות הידיים שלה. גדולות, גבריות
ללא קשר האם היא שרירית או לא, היא פשוט... גברית! אם זה היה 400 לשעה מלאה, ולאחר כל הדיווחים הכל כך חיוביים, הייתי אומר ניחא. אבל גם בחורה כזאת גברית, גם 600 לשעה!!!
ואחרי זה מתלוננים שהמחירים גבוהים... בחורה ("בחורה"...) כזו צריכה לקבל מקסימום 400 לשעה מלאה במלון שהיא היא נמצאת - וגם זה רק אם השירות אכן כולל את כל מה שאומרים - גמירה בפה, רימינג מעשי, נשיקות DFK ועוד.

ואחרי זה מתלוננים שהמחירים גבוהים... בחורה ("בחורה"...) כזו צריכה לקבל מקסימום 400 לשעה מלאה במלון שהיא היא נמצאת - וגם זה רק אם השירות אכן כולל את כל מה שאומרים - גמירה בפה, רימינג מעשי, נשיקות DFK ועוד.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
מרגריטה פרטית בת ים !!!
229המחיר ממש גבוה, הבעיה היא שאנחנו נענים למחיר שהיא מבקשת,
ניסיתי להתמקח איתה על המחיר אך, היא לא מוכנה לשום פשרה,
ברגע שתהיה ירידה דרסטית בלקוחות היא תהיה חייבת להוריד במחיר וככה כולנו נהנה מהשירות..
ניסיתי להתמקח איתה על המחיר אך, היא לא מוכנה לשום פשרה,
ברגע שתהיה ירידה דרסטית בלקוחות היא תהיה חייבת להוריד במחיר וככה כולנו נהנה מהשירות..
מרגריטה פרטית בת ים !!!
230חברים היא לא שווה 600 לשעה בשום מצב. גם לא 500.
שתרד מהענן שהיא טפסה עליו.