כ נסטיה בת ים (מושלמות) - דף 23 - סקס אדיר

נסטיה בת ים (מושלמות)

222
אז אני אומר לך שאני שילמתי 500 ומטה מהפעם הראשונה. עשיתי משהו שאני בדרך כלל לא עושה וניסיתי להסביר לה על בעייתיות המחיר והיות והיא לא בהמה סיליקונית זונה שחוקה שבאה לפראיירים בישראל כי שמעה שהפכנו לאבו דאבי נראה לי שהיא הקשיבה.

בוא תנסה ונראה האם הצלחתי לתקן במקצת את הנזק שה"חברים" ששופכים כסף בלי לחשוב על מה זה גורם עושים...

נסטיה בת ים (מושלמות)

224
תודה ענקית לחחע ולאחרים על המספר, הייתי אצלה אתמול ונשאר לי רק להצטרף לכל המלצות קודמיי.
מאוד חמודה וצעירה, די יפה ועדינה. עיניים ירוקות/כחולות מהפנטות. אמרה שהיא בת 24 ונראית פחות. ציצים בתוליים ותחת אגסי. טכניקת מציצה מעניינת. התקלחנו יחד, משתדלת מאוד לרצות וחד משמעית עדיפה הרוב הקיים. נקודות עיניין - היא מאוד צרה ואין לי כזה גדול. 600 לשעה ו400 ל40 דקות. לא לוחצת נשארתי כ10 דקות אחרי השעה. החניה סיוט - שדרות נורדאו בתל אביב. הגעתי לרחוב 20 דקות לפני הזמן ונכנסתי אליה רבע שעה אחרי. אין מקום חניה אפילו בתשלום. חוץ מזה באמת שמתוקה אמיתית. מקווה שהמחיר יתאזן והחנייה תיפטר. מודעת לפורום וביציאה ביקשה שאדווח. ככל הנראה מאז שנפרדה מהתאגיד והעלתה את המחיר כמות המבקרים אינה מספיקה. מתה לחזור לרוסיה אבל אמרה שתשאר פה לפחות בשבוע שבועיים הקרובים. אחזור בהחלט אבל למסלול הקצר יותר אם לא תשווה את מחירה.

נסטיה בת ים (מושלמות)

227
הייתי, נהנייתי, לא נפלתי מהרגליים. בחורה נחמדה, נעימה, נאה, וזהו.
אחרי המעשה ניסיתי לדבר איתה קצת, אבל היה קשה בגלל האנגלית החלשה שלה והאפס רוסית שלי.
המחיר 500, אבל קנס חניה של 100 העלה את העלות הכוללת ל-600.
יופיה אינו ידוע

נסטיה בת ים (מושלמות)

229
ערב טובבבבבבב לכם

חזרתי לפני כמה ימים מנסיעה לאוקראינה . חופשה בת 10 ימים ( אכתוב דיווח , הצעות וטיפים במדור המתאים בהמשך ) . מכיוון שלא הייתי בחו"ל מזמן ( עקב זוגיות ) קצת שכחתי מה הולך שם . נעזוב את העובדה כי יש שם ימבה כוסיות ודוגמניות , הכי חשוב שהשירות הוא בהתאם . בחורות שם באות לעבוד . משקיעות . עם חלקן הרגשתי ממש כחברות לכל דבר מבחינת הזמן והביצועים .

קצת קשה לי לקרוא כאן שבחורה כמו נסטיה ממוצעת מינוס באוקראינה שלא שווה שם יותר מ-50$ לשעה במקרה הטוב דורשת 600 לשעה ועוד מתנה התניות . אתם משלמים פאקינג 600 שקל לשעה והיא לא מאפשרת נגיעות למטה . פשוט ביזיון . רוב הבחורות שמגיעות לפה בשנתיים-שלוש האחרונות באות לעשות עלינו סיבוב ואנחנו נכנעים לכך . רק לידיעתכם 250 שקל לשעה בשבילן זהו סכום מטורף . רוצות כסף , סבבה אז תנו שירות .
הפוך כל חסרון ליתרון

נסטיה בת ים (מושלמות)

230
[QUOTE=Black] ערב טובבבבבבב לכם 
חזרתי לפני כמה ימים מנסיעה לאוקראינה . חופשה בת 10 ימים ( אכתוב דיווח , הצעות וטיפים במדור המתאים בהמשך ) . מכיוון שלא הייתי בחו"ל מזמן ( עקב זוגיות ) קצת שכחתי מה הולך שם . נעזוב את העובדה כי יש שם ימבה כוסיות ודוגמניות , הכי חשוב שהשירות הוא בהתאם . בחורות שם באות לעבוד . משקיעות . עם חלקן הרגשתי ממש כחברות לכל דבר מבחינת הזמן והביצועים .
קצת קשה לי לקרוא כאן שבחורה כמו נסטיה ממוצעת מינוס באוקראינה שלא שווה שם יותר מ-50$ לשעה במקרה הטוב דורשת 600 לשעה ועוד מתנה התניות . אתם משלמים פאקינג 600 שקל לשעה והיא לא מאפשרת נגיעות למטה . פשוט ביזיון . רוב הבחורות שמגיעות לפה בשנתיים-שלוש האחרונות באות לעשות עלינו סיבוב ואנחנו נכנעים לכך . רק לידיעתכם 250 שקל לשעה בשבילן זהו סכום מטורף . רוצות כסף , סבבה אז תנו שירות . 
[/QUOTE]
אמן
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”