כ שיר - אקדמאית סקסית חדשה - דף 4 - סקס אדיר

שיר - אקדמאית סקסית חדשה

32
[QUOTE=MaxLoad]

054-6431082
אז ככה - זה לא ממש דיווח מלא כי לא ממש נכנסתי איתה תיכף הסבר
אז היא באמת פרטית ומתאמים איתה ישירות את הביקור - ביקשה 500 שקל,
היא מקבלת במיקום די דיסקרטי בקרבת בן יהודה פינת ארלוזרוב (יש שם גם חניון וזה נוח - תיכף תבינו למה)
כשהגעתי אמרה לי להמתין קצת ברחוב בערך 10 דקות, נכנסתי לדירה, התמונות אכן אמיתיות והיא גבוהה כמובטח
הדירה חשוכה מאוד וכמעט אי אפשר לראות כלום כשמגיעים מבחוץ, כנראה צריך זמן להתרגל.
כשנכנסתי לחדר הכנסתי יד לכיס וגיליתי שהארנק נשכח באוטו, התנצלתי פעמיים ורצתי לאוטו להביא את הארנק.
מכיוון שלא חניתי בחניון כמו כל בר דעת שנכנס לתל אביב אלא באחד הרחובות הסמוכים לא ממש מצאתי את האוטו...
גרירה ודו"ח עלו לי כמו הביקור המיועד וכך נגמר הביקור שלי אצל שיר
אשמח לשמוע חוויות

[/QUOTE]

יומני היקר,
היום התקשר אליי אחד שהזדהה כ-MaxLoad
(בטח דיסקרטי, אולי מפחד שאשתו תגלה. והם עוד באים אליי בתלונות על כך ש״שיר״ איננו שמי האמיתי...).
Anyway,
מין הון לאון (ראיתם איזו שנונה אני? מחברת במשפט אחד גם מין, גם כסף, וגם און - כל מה שמשגל איתי כרוך בו...), קבענו מפגש.
הופתעתי כשגיליתי שהוא באמת הגיע (הרוב סתם משגעים את השכל בטלפון. בינינו - בשביל מה להוציא כסף על שיחות אירוטיות אם אפשר לדבר בחינם עם זונות כשהן חושבות שאתה באמת לקוח פוטנציאלי?!).
אך הוא כנראה שייך לזן השני של הגברים, שאמנם גם הם לא רציניים ולא מתכוונים לשכור את שרותיי, אך לפני כן מעוניינים ללכת רחוק יותר מאשר טלפון ולראות אותי ולדעת איפה אני גרה לפני שהם מבריזים.
כי אחרי שהוא נכנס, מילמל איזשהו תירוץ על כך שהכסף נשאר באוטו, אמר שהולך לשתי דקות להביא אותו, ואחרי שעתיים אני עדיין מחכה שהוא יחזור וזה דפק לי את כל היום!
אני מקווה שהוא באמת לא רציני ובאמת מלכתחילה לא התכוון להשאר. כי האפשרות האחרת היא שהוא היה רציני עד שראה אותי.
מסקנה: בפעם הבאה לעשות שהדירה תהיה אפילו עוד יותר חשוכה!

הערה: לא כתבתי את דעתי, אלא רק השתעשעתי במחשבה איך כל זה נראה בעיני הבחורה, שאחרי שלא חזרת, בטוחה במאה אחוזים שהסיפור עם האוטו היה רק תירוץ...
אני כמובן מאמין לך.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”