כ אינה חרמנית פרטית מציאה של פעם בחיים .@ - דף 4 - סקס אדיר

אינה חרמנית פרטית מציאה של פעם בחיים .@

32
חברה חלאס עם כל העיניין !
סה"כ מנסה לפרגן קצת לפורום ומקבל ספקולציות של :יחצן וים של זיוניי שכל למינהם . חבל שבכלל פרסמתי את הפוסט הנ"ל , הכי טוב להנות ולחלוק עם עוד אחד או שתיים מקסימום, וככה הפורום ישאר יבש כמדבר .?
אם ימשך הפסטיבל אמחק את הדווח וזהו . תהיו סבלנים הטלפון יעבור הלאה לאט על מנת לא לקלקל אותה ,תבינו יש לה חיים משלה גם כן .

33
[QUOTE=גנדן]חברה חלאס עם כל העיניין !

סה"כ מנסה לפרגן קצת לפורום ומקבל ספקולציות של :יחצן וים של זיוניי שכל למינהם . חבל שבכלל פרסמתי את הפוסט הנ"ל , הכי טוב להנות ולחלוק עם עוד אחד או שתיים מקסימום, וככה הפורום ישאר יבש כמדבר .?

אם ימשך הפסטיבל אמחק את הדווח וזהו . תהיו סבלנים הטלפון יעבור הלאה לאט על מנת לא לקלקל אותה ,תבינו יש לה חיים משלה גם כן .[/QUOTE]

מציע שבאמת תמחק את הדיווח וגם שךלא תדווח יותר !
בנאדם עם דיווח כמו שלך לא מבין את רוח הפורום ומטרתו !!!
בין זה שהפורום יהיה "יבש כמדבר" לבין זה שאתה תעלה דיווח כמו:
הייתי עם מישהי מדהימה אין דברים כאלו, עושה הכל בעשרה שקלים, אבל אני לא אומר את שמה ואת הטלפון שלה" עדיפה האופציה הראשונה.

אז אנא שחרר את עצמך מתפקיד ה"משיח של הפורום" וגם תמחוק את שדיווחת, רק עשה טובה,
1. אל תאיים עלינו.
2. אם אתה לא מדווח גם תהיה מספיק הוגן בכדי לא להשתמש בדיווחים שיש בפורום, שהרי גם אנחנו לא רוצים "להרוס" את הבנות עליהן אנחנו מדווחים...

נ.ב
רק לשם הבהרה אני לא רוצה את הטלפון שלה ולא אפגש איתה, לא זה המניע לכתיבת הפוסט !
הכל מכל כל....

34
למה אתם מתנפלים על הבחור?

מצא כנראה משהו מיוחד העביר מספר טלפון ל5 אנשים ראשונים הם ידגמו יעבירו דיווח ויעבירו את הטלפון לכמה שיחליטו , נשמע גם הוגן וגם מעניין אז חכו בסבלנות.

וכמו שקישקשתא כבר ציין אנחנו בסך הכל ביום ראשון בבוקר היא עובדת בערב במשך השבוע אז תתאזרו בסבלנות

36
כמו סופרלטיב, גם אני לא כותב על מנת לקבל המספר (אל תאמין, אל תפחד, אל תבקש).

אבל הנה, קחו לדוגמא את דבריו של זוגג שמקווה שיום אחד יגיע תורו: [QUOTE=zogg] הבחור מצא כנראה משהו מיוחד העביר מספר טלפון ל5 אנשים ראשונים הם ידגמו יעבירו דיווח ויעבירו את הטלפון לכמה שיחליטו , נשמע גם הוגן וגם מעניין אז חכו בסבלנות.
[/QUOTE]

אז מר זוגג היקר, מה מבטיח לך ש'חמשת הראשונים' שקיבלו את המספר ידווחו לך?
יתרה מכך, מה מבטיח לך שהטלפון של הגברת יועבר אליך?
עזוב את זה - מה מבטיח לך ש'חמשת הראשונים' בכלל ידגמו את הגברת?!
אולי 'חמשת הראשונים' אלה אנשים שנרשמו לפורום רק אתמול ופשוט היו מהירים ממך לשלוח הודעה לגנדן?

אני רשום באתר כבר ארבע, חמש שנים - מנסיוני טרם קרה מקרה שבו הפורום היה זקוק לבחורות יותר משהן היו צריכות את הפורום.
כנ"ל לגבי המשתמשים עצמם.
השתטחות והתחננות - מיותרים.

39
לא נראה לי שזו אותה אחת
בדיווחים על מוניק הוא מציג אותה כנחמדה וכאן כפצצת מין
בכל אופן הצלחת להדליק אותי ״גנדן״ עם הדיווח שלך המשך כך כל הכבוד ,
אם אקבל את הפלאפון אני מבטיח לדגום את הבחורה הנ״ל ,
ולדווח בצורה רחבה על כל פרט ופרט .
פניתי לכמה משתמשים בפורום בקשר למספר
אני מקווה שהם יענו בחיוב ...

***עריכה : לפי מה שהבנתי חמישה מחברי הפורום קיבלו את המספר ועדיין לא דיווחו ,