כ ניקול מהתאגיד הבת ימי - התרשמות - דף 4 - סקס אדיר

ניקול מהתאגיד הבת ימי - התרשמות

33
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7669

טלפון: 054-3590838
מחיר : 400 ש"ח

לאור כל השמות ניקה ניקי שמיקי וכו' קראתי לכותרת כך שיהיה מדובר בבחורה חדשה.
נתקלתי במודעה החדשה הזאת לפני יומיים והחלטתי אתמול לבדוק במה מדובר.
טלפון לפקידה שנשמעת חצי מתה ובקושי שומעים אותה, תיאום קצת קשה בגלל שכל משפט ביקשתי שתחזור שנית לא שמעתי אותה.
ממוקמת לא רחוק מטיילת בת ים. הגעתי לשם בשעות הערב בדיוק בשעה שקבענו. פתחה את הדלת בחורה חמודה בלונדינית עם תוספות שיער. מבנה גוף - מלאה במקומות הנכונים. ציצים גדולים. שמה עדשות כחולות.
קיבלה אותי בחיוך רחב , ישבנו היא הייתה כבר עם סיגריה אז הרשיתי לעצמי להדליק גם כן אחת. דיברנו באנגלית(יש לה אנגלית מאד מאד טובה) ,יש לציין שהיא "סחבקית" לגמרי והשיחות איתה רק לכיוונים של צחוקים ודאחקות אני כזה אז זה זרם לאללה. תוך כדי גם הציעה לשתות ביקשתי משהו קר. היא בת 29 והיא לפי מה שאמרה הולכת להישאר כאן הרבה זמן, שנה לפי מה שאמרה.
סיימנו לעשן וניגשתי להתקלח. מים חמים תוך שניה היו ואני שחזרתי מהעבודה זה היה תענוג , יצא לי להיות אצל בחורות שלא היו מים חמים או לקח כמה דק' טובות. יצאתי מהמקלחת והיא חיכתה בחדר ערומה. יש לה גוף משגע.
התחילה במציצה לא מקונדמת וטובה - לא להיט. ככה כמה דק' עד שהלבישה את הקונדום ,נשכבה וביקשה שאזיין אותה תוך כדי זה שהיא מחייכת אליי וכך היה. דפקתי אותה חזק במיסיונרית כמה דק' ואחרי זה בדוגי כמה דק'. ביקשתי שתרכב עליי וכך עשתה. הבחורה יודעת להזדיין היא זזה עם כל הגוף ומחייכת ממש נותנת לך הרגשה שהיא נהנית. יש לציין שהיא מתנשקת מדהים היא חולה על זה וגם על ליקוקי גוף.
רציתי להמשיך כל כך (אני לא מהגומרים מהר ומבחינתי אני אוהב לזיין אפילו 45-60 דק' מאשר 2 אקטים שרוב הפעמים אני לא מצליח לגמור בפעם השניה) אך ברגע שהיא ביקשתי ששוב אזיין אותה במיסיונרי תוך כדי זה שהיא מתנשקת איתך בלהט לא עמדתי בזה ואחרי 2 דק' גמרתי. נראה לי שגם אכזבתי אותה כי כמה שניות לפני שגמרתי היא מלמלה "תמשיך ככה" "בדיוק ככה" אני לא יודע אם היא עמדה לגמור אך יש סיכוי טוב שבגלל המלמול הזה התחרמנתי יותר וגמרתי.

הלכנו לסלון עישנו סיגריה , לא הצלחנו לדבר על משהו מעניין וטוב שכך היא פשוט זורמת לשיחות שטותיות ומבחינתי ברכה.

אני נשבע שהיא הסתכלה בשעון וראתה שיש לנו עוד רבע שעה. תפסה לי את היד ואמרה לי בוא לחדר יש לנו בדיוק עוד רבע שעה. אני לא דיברתי לפני זה ולא רמזתי אפילו שקלתי ללכת להתקלח ולהפרד ממנה ביפה. לא הרגשתי שאני בנוי לעוד סיבוב הייתי גמור מת.
הבחורה התחילה למצוץ בטירוף והלבישה קונדום אחרי דקה. אמרה לי שאין לה יותר מידי כוח לרכב עלי אלא רצתה שרק אזיין אותה במנסיונרי. הלכתי צעד קדימה וקלטתי שהבחורה מתה לגמור אז ירדתי לה עד שהיא גמרה. נשכבה עליי , שתקנו לאיזה דקה עד שהיא התחילה לשחק עם חבריקו עם יד ימין שלה אמרתי לה שאין מצב שאגמור שוב פעם. הרבע שעה נגמרה גם. בכל היקר לי שהבחורה התחילה לרדת לי קרוב ל10 דק' חבריקו עמד כמו מלך אך לא הצלחתי לגמור. אמרתי לה תודה רבה ונכנסתי להתקלח. יצאתי , ונפרדנו לשלום.

ללא ספק שווה את ה400 ש"ח נהנתי איתה בטירוף , הבחורה מפנקת ,זורמת , אוהבת סקס. מקווה שגם לכם יהיה את החוויה שאני עברתי. את בנות התאגיד לרוב קטלתי חוץ מבודדות. בהחלט נראה לי שאם תבואו עם ראש פתוח תיהיה זרימה מצויינת.

התמונות אמיתיות. לא לצפות למלכת היופי אך היא בהחלט חמודה בפנים. אחלה גוף. אחלה זיון.
תהנו אחים שלי מקווה שהדיווח סביר.

[בוצע איחוד שרשורים]

UMA2014-01-25 10:55:06

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”